DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bugün itibariyle şekeri de hayatımdan çıkardım
Aynı şeyi geçen hafta ben de dedim (içimden). İnadına sağdan soldan tatlı geliyor, buzdolabı tatlı dolu. İş yerinde tatlılar, pudingler. Bugün de annem bayramda çocuklar için beyaz çikolatalı gofret almış. 🙄 Green kartı da bıraktım zaten 🤞
-
Sayaç 25'i gösterirken, ABD'ye 25. eyalet olarak kabul edilen ve bayrağından da anlaşılacağı üzere elmasıyla ünlü Arkansas ile günü karşılayalım. :statue_of_liberty:
ABD tarihinde ilk defa elmas bu eyalette 1906 yılında keşfedilmiş olmakla beraber dünyada sadece Arkansas'da bulunan bir eyalet parkında isteyen herkes elmas arayabilmekte ve buldukları elmasları saklamakta özgürdürler. :gem_stone:
Hayallere son 25 :crossed_fingers: :united_states:

Fayetteville, Arkansas
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Aynı şeyi geçen hafta ben de dedim (içimden). İnadına sağdan soldan tatlı geliyor, buzdolabı tatlı dolu. İş yerinde tatlılar, pudingler. Bugün de annem bayramda çocuklar için beyaz çikolatalı gofret almış. 🙄 Green kartı da bıraktım zaten 🤞
Abi şekeri birakman iyi. Valla şeker zarar sigara dan bile zararli :)
-
Çekilişin çıkmasına yaklaşık 25 gün var.10 yıldır yasal olarak ülkeden gitmek için uğraştım 6 yıl green kart çekilişine katıldım. İçimde gitme heycanı kalmadı. Acaba bende bu videodaki gibi kurumsallaştım mı?
https://www.youtube.com/watch?v=rz1nR5y2no4 -
@gtx295 Kahveyi azaltmaya çalışıyorum … Bağımlı oldum iyice
iyi geceler. Bak sen diyince çocuklar uyudu hazir bende kahve yapiyim dedim ☺️
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Abi şekeri birakman iyi. Valla şeker zarar sigara dan bile zararli :)
Niyetim o bakalım. Şekerin niyeti ne onu bilmiyorum 😁
Cümleten iyi geceler. 😊
-
@melekyayli91 Afiyet olsun ☺️ Uykunuzu kaçmasın bu saatte
-
@melekyayli91 Afiyet olsun ☺️ Uykunuzu kaçmasın bu saatte
Teşekkür ederim. Uykum zaten yok birde baş agrisina iyi geliyor kahve birazda rahatlatiyor. Bazen uykum kaçiyor bazen uykum geliyor sanirim çocuklar ile de alakali aslinda. Yorduklarinda kahve de içsem uykum geliyor :)
-
@hadi-BE Abi şöyle söylüyüm şeker damarlari tikiyor ve 40 yaşindan sonra sürekli kontrol ettirmen gerekiyor yoksa damar tıkanikligindan gidebiliyorsun. Ben çok örnek gördüm o yüzden belirli yaşa geldiğinde baktirmak lazim:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@korki vay be iyiymis ama yine de florida :D
-
Herkese günaydın :))
-
@gtx295 Bende sevmiyorum sonra aklıma şeytan giriyor alıyorum bir sefer sonra bağımlılık yapıyor :) Özellikle youtube dan felan heyecanlı videolarla tüketirsen tamamdır
3 defa kahve içmem ben nescafe çay bile çarpıntı yapıyor
-
@gtx295 Tuza gelince çankırı kristal kaya tuzu kullanıyorum tavsiye ederim, bence meyve şekeri daha zararlı meyve tüketemeyen birisiyim, çok nadir eve portakal alır sıkarım. Meyve asla yiyemiyorum öyle bir huyum var ama geçen sene kendimi karpuza alıştırdım bu sene de onu bekliyorum :D
-
@Riethian Günaydın herkese 💫💫💫
-
@newbie97 Denk gelirse iliç tuzu kullan oda çok kıymetli
-
Amerikaya gidersem sanırım en çok buranın kokoreçini, künefesini özlicem künefe bi nebze bulunurda kokoreç 🙈
-
@siraysessiz new jersey de var ondan sorun etme
-
@siraysessiz Kokoreç felan arayınca bulunuyor sakatatçılar varmış. Türk marketlerinde dondurulmuş hazır künefeler de oluyormuş kokoreçlerde. Vallahi benim tek özleyeceğim şey zurna dürüm ve çiğköfte olur daha da başka bir şeyini özlemem :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 new jersey de her şey bulunuyor
-
@ayvalik10 En iyisi kendin yapmak youtube da var bir sürü tarif ayrıca hızlı rondoda çekilen çiğköfte tarifleri de var onları denemek lazım
Benim için aciliyet teşkil eden kulağa garip gelebilir ama hacı şakir sabun. Yüzümü onla yıkamaya alıştım uyanınca saf olduğundan iyi geliyor özellikle güllü hacı şakir favorim. Muhtemelen bavulu onlarla doldururum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum