DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 Bu konuda fikrim nettir dediğim gibi ufacık sese bile başım ağrıyor, asla ama asla çekemem, hormonların bozulmayacağını bilsem kendimi kısırlaştırırım o derece
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ayvalik10 aaa benimde ikizlerim var bana göre dünyanın en güzel duygusu Allah anneli babalı sağlıkla büyütsün
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin efenim. :)
-
@siraysessiz Allah bağışlasın ☺️🙏
-
@siraysessiz amin tüm çocuklara başta sağlık huzur mutluluk versin daha sonra başarı ve iyi gelecek gelsin
-
70 yılların cabrio araçlarıyla bu parça eşliğinde 35 derece sıcağın altında gezme hayalleri için 26 gün kaldı 😅🙏
-
.........
-
Kaç zaman oldu artık çok umutlu değilim ama alışkanlık galiba gine düştük buralara..:)
-
@gtx295 aamiin🤲🏻🤲🏻
-
@lawyergirl 🤲🏻🤲🏻🌺❤️
-
@ayvalik10 Amiin🤲🏻
-

Bol yeşilli bir Austin 🙂 -
Herkese iyi akşamlar😊
-
60k üstü bir sayıda mail sildim tam 3 saate yakın zamanımı aldı.
2014 - 9.99tl'a 2 küçük boy pizza almışım.
2014 - 44.99tl İstanbul -Adana uçak bileti
49.99 tl İstanbul - Sivas
39.99 tl İstanbul - İzmir
39.99tl İstanbul - Diyarbakır
Uçak biletleri fiyatları.
499.99tl Amsterdam 7 gece tur fiyatı diye tanıtım maili buldum 😂Gerçekten 25 gün geçer mi diyoruz ama 10 yıl geçmiş ve arada ki farka bak . Kredi kartı extresinin 120tl olup muhtemelen ne yapacağım ben dediğim anlar vardı 😂
10 sene sonra buraya neler yazacağız kim bilir. Ama umarım hiç birimiz 25 gün kaldı o sene bu sene yazmayız 😂😂😂
Herkese iyi akşamlar 🙏
-
@newbie97 Baş ağrımadan ziyade ben kendimi çocuk olarak görüyorum zaten.Bu sorumluluk bana fazla ağır gelir.Hatta eşim ilk çocuğuna evlendiği gün sahip olacak😅
-
Tx Dallas'da tamda şuan tam tutulma var . Mükemmel birşey 😎
-
herkese iyi akşamlar :)
-
@gtx295 İyi akşamlar 👋
-
-
@gtx295 İyiyim sizler nasılsınız ☺️
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 İyiyim sizler nasılsınız ☺️
Bende iyiyim efenim sizleri mutlu gördüm daha iyi oldum. ☺
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum