DV2025 Sohbet Odası
-
@ErdalK ya gkdkskskla
-
@lawyergirl hoşbulduuum 🙏🌸
-
@gtx295 aaa nasıl otomatik olmuomu o
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 aaa nasıl otomatik olmuomu o
profil den seçmek gerekiyor :) Yıldız resimdeki yerden seçip kaydet diyince çikiyor :)

-
@siraysessiz Yok otomatik olmuyor profili düzenleye tıklamanız ve grup ünvânı seçmeniz gerekiyor ☺️
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar sevdikleriniz ile mutlu bir akşam geçirmeniz dileği ile 😊
iyi akşamlar teşekkür ederiz dilekleriniz için. Çocuklariniz yok ise Allah sizede nasip etsin ☺️
-
@melekyayli91, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar sevdikleriniz ile mutlu bir akşam geçirmeniz dileği ile 😊
iyi akşamlar teşekkür ederiz dilekleriniz için. Çocuklariniz yok ise Allah sizede nasip etsin ☺️
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. inşallah birgün :)
-
https://youtu.be/W1gUrzujPt8?si=vjtxQMA1J1aIekML
Bir turna olsam, yollara vursam, uçabilsem kendi semalarıma….Bu şarkının bu sözü beni her seferinde ağlatıyor
-
Herkese iyi geceler. Sakin kafa ile dinlenebilirim artik :)
-
@melekyayli91 İyi geceler , çocuklar uyudu sanırım 🙂
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@melekyayli91 İyi geceler , çocuklar uyudu sanırım 🙂
Evet bugün geç uyudular. Yarin öglene ancak kalkarlar kahvalti vs derken akşami ederim :)
-
https://www.instagram.com/reel/C4AgFZ_tdVT/?igsh=bXV4anJ6dHhreHBv
Hepsi benim adamım😄 -
@Ozkan-aksan ??
-
@Ozkan-aksan kafa basmıyor sanırım benim bişey anlamadım desem ne yapmaya çalışıyorlar acep ?
-
Merhaba arkadaşlar,
Aralık 2023 tarihinde B1/B2 vizesi aldım. Eğer greencard çıkarsa öneriniz ne olur. Ağustostan önce Amerika’ya giriş yapamam buradaki işimden dolayı. Şimdiden teşekkürler
-
Herkese günaydın :sunrise:
Güne rengarenk yaprakları ile ünlü Ogunquit, Maine'den bir nefes kesen bir fotoğrafla başlayalım istedim.
Hayallere son 26 :crossed_fingers: :united_states:

-
@korki Günaydınlar bugün sayaçta 25 i göreceğiz :cherry_blossom:
Kış bitmeyince yaklaştığını hissedemiyorum mayısın
-
@lawyergirl Bu albüm ilk çıktığında albümdeki en favori şarkım buydu. Hala daha bayılırım.
-
@korki İlk birkaç yıldan sonra(geç bile kaldık..) bunun lotarya olduğunu tamamıyla sindirdim. Ha yılbaşı piyangosunun büyük ikramiyesi vurmuş ha Green Card.. Artık bu kafayla baktığımdan Türkiye'deki hayatıma iyiden iyiye odaklanabildim. Çıkarsa güzel olur ama çıkmayacağına eminim. Gönlü güzel, kalbi temiz ve fırsat olarak görüp değerlendirebilecek insanlara çıkması tek dileğim.
27 iyiymiş, gözüm rekorda diyelim :smirking_face:
-
@Eluinwe, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Gönlü güzel, kalbi temiz ve fırsat olarak görüp değerlendirebilecek insanlara çıkması tek dileğim.
Çekiliş günü gelmiştir ve hani bedavaydı bu meret uçak biletini de mi biz alıcaz diyen dayılara çıkmıştır :grinning_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum