DV2025 Sohbet Odası
-
@siraysessiz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 hmm şimdi anladım🙈🙈 teşekkürler
Rica ederim efendim :)
-
Pazar klasiği efendim bir kuple almadan günü geçiremiyorum. :ok_hand:
Hayallere son 3 haftasonu :crossed_fingers: :united_states:
-
@siraysessiz Beğeni sayınız demek direkt :) İletileriniz her beğeni aldığında bir itibar alırsınız, eğer iletileriniz eksi olursa bir itibar düşersiniz :)
-
Hayatımda hiç arabesk sevmemiş ve bir kişi hariç dinlememiş biri olarak sadece ve sadece Ferdi babayı tenzih ederim. Küçükken ağladığımda annem Ferdi Tayfur açarmış susarmışım :D Küçüklüğümden gelen bir sevda Ferdi Tayfur. Bu nasıl güzel bir sestir yahu
-
@Atlantis00 - Bana sor, Olsan benim yerimde, Sevda Yelleri :) Ah Ferdi baba Ah :D
-
@HilalÜstün Yürek parçalar bunlar yürek :D
-
@Atlantis00 ferdi tayfur dediğin an ilk akla gelen şarkı bu kadeh senin şerefine emmoğlu
-
@Atlantis00 Huzurum Kalmadı şarkısı….
-
@Atlantis00 Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor
Gelemem sevdiğim felek koymuyor… 🥲 -
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Atlantis00 Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor
Gelemem sevdiğim felek koymuyor… 🥲Ah eskiye gittim biran. Sonra özledigimi fark ettim ama herşey geçmişte kaldi 😓😓
-
@melekyayli91 Özlesek de geçmişte bırakmamız gereken şeyler ve kişiler var maalesef ….
-
gunaydin
-
@melekyayli91 Özlesek de geçmişte bırakmamız gereken şeyler ve kişiler var maalesef ….
Keşke o kişileri birakabilsek... Yaptigim hatalari geri almak isterdim 😓
-
@Murat-4 aynen bu ara bakmak lazım benim de aracın biri Fsm den 3 kez geçmiş ama işin tuhaf tarafı bu araç istanbul sınırlarından hiç girmedi. İtiraz ettim bakalım ne çıkacak.
-
@melekyayli91 Aslında onlar hata değildi, bugünkü olmamız gereken kişiyi inşa eden eylemler.. Bu yönden bakmak gerekiyor 🌸
-
@melekyayli91 Aslında onlar hata değildi, bugünkü olmamız gereken kişiyi inşa eden eylemler.. Bu yönden bakmak gerekiyor 🌸
Çok incesin teşekkür ederim. 😊 Daha iyi karar verseydim belki de hayatim daha mutlu olurdu? En azindan belkide çocuklarim babalari ile büyürlerdi 😥
-
@Atlantis00 Selamlaaaaar ☺️ zaman daraldı baya da oldu yazmayalı uzun zamandır hayatım normalinden tamamen uzaklaştı gitti tutamıyorum 😄 @Emrah-Borazan ' ın hakkımda söylediklerinin altına imzami atıyorum bu arada teşekkürler 😄 nasılsınız var mı heyecan 😉
-
@Simge-Kutlu Size de selamlar hoşgeldiniz
-
@Simge-Kutlu hoş geldiniz efenim aramıza , artık halkın arasına karışmazsınız diye düşünüyordum bizleri şereflendirdiniz 😎😏😂
-
Forumda piyano çalan varsa bana ulaşabilir mi bir soru sormam gerekiyor da
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum