DV2025 Sohbet Odası
-
@Atlantis00 bir yere gitmedik buralardayız:)
-
@korki Hiç de istemiyorum açıkçası kalabalıklaşmasını. Şu an ki insanlar ve geçen sene o sohbet ettiğimiz birkaç kişi olsa yeter. @Simge-Kutlu mesela forumdan çıkmazdı. Bu sene ileti bile yazmadı
-
@Emrah-Borazan Oooo abi sohbetler gizli gizli okunuyor bakıyorum :D
-
@Atlantis00 kendisi çok yoğun forumu geçtim kendisine bile ayıracak vakit bulduğundan şüpheliyim:)
-
@korki Kısmet hocam inşallah herkesin yüzü güler diyelim. :) Bende çok şansli oldugum söylenemez zaten gerçi hiç değilim en azindan rüyam da da olsa kazaniyoruz 😂
-
@Atlantis00 günde en az 5-6 kere forumu ziyaret edip okuyorum. Uzaklasmadik ama eskisi kadar da yakın değiliz diyelim ;) Son bir kaç aydır gezme modundayiz shengen falan baya uğraştırdı ama yoluna girdi çok şükür hayat ve mücadele devam kısacası;)
-
@Emrah-Borazan Çok sevindim abi vizenizin hallolmasına. Nasıl bir rota düşünüyorsunuz :)
-
@Atlantis00 bi hollanda ve almanya yapıp geleceğiz aksilik olmazsa
-
Son 27 gün💫
-
@Emrah-Borazan Anne Frank'in evine uğrayacaksınız eğer önceden bilet almayı unutmayın abi. Şimdiden hayırlı yolculuklar :)
-
@Atlantis00 sagolasin kardeşim hele gidelim bakacağız:))
-
@hasnotben abi mesajlari gizli gizli okuyorsun cevap yazmiyorsun 😁
-
-
@Atlantis00 iyilik yap kötülük bul. Bu adam şimdi hayati boyunca birdaha iyilik yapmaz evsizlere. Kim olsa onun yerinde yapmaz...
-
@Atlantis00 Hiç bulaşmamak en iyisi. :))
-
@gtx295 Sadece o da değil mesela. Bunu gören binlerce insan da hiçbir zaman eskisi gibi yaklaşmayacak. Cidden iyilik yap kötülük bul.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Sadece o da değil mesela. Bunu gören binlerce insan da hiçbir zaman eskisi gibi yaklaşmayacak. Cidden iyilik yap kötülük bul.
Bu yüzden iyilik yapacağin kişiyi iyi seçmek lazim. Öyle rasgele birilerine iyilik yaptiginda böyle manzaralar ile karşilaşabilirsin. Hiç gerek yok çok iyilik yapmak istiyorsan Abd nezlinde kilise lerde yardim kuruluşlari var onlara yaparsin kafan rahat olur. Birde siyahi gördüm mü kaçacaksin abi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Youtube'da Police Activity diye bir kanal var. Resmi olay görüntüleri ve hikayeleri anlatılır. Günlük olarak yayınlıyorlar ölümlü veya enteresan olayları. Her gün izlerim. Orada zaten kime iyilik edip kime etmeyeceğinizi iyi anlıyorsunuz. Siyahiler maalesef en dengesizleri, sonra hispanikler ve beyazlar. Uzun süre izleyince demek istediğimi anlarsınız :) O yüzden kurumlar dışında yardım pek mantıklı değil bence de. Burada bile o mantıkla ilerliyorum yardım yapacağım zaman. Şahıslara yardıma karşıyım.
-
@Riethian hispanik sadece ispanyollarımı kapsıyor, latinlerde dahilmi baktımda anlamadım
-
Sayaç 27'i gösterirken ABD'ye 27. eyalet olarak kabul edilen ve dünya turizminin baş tacı Florida ile günü karşılayalım.
Hayallere son 27 :crossed_fingers: :united_states:

Miami Downtown, Florida
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum