DV2025 Sohbet Odası
-
@Dikkat67 Benim de ilk başvurum, hatta imzamdaki şeyi yazmışsınız 😄
-
@korki Case number 32.000 di zaten 😌
-
Yalnız ciddi ciddi geçen senenin üçte biri kadar sohbet olmuş bu sene. Geçen sene forumdan hiç çıkmayan insanlar keşke en azından sohbet için olsa dahi gelselerdi bu senede. Hepten bir kere çıkmayınca da bu kadar küsülmez.
-
@Atlantis00 İnsanların belki umut edecek güçleri dahi kalmamıştır… Umut etmek de güç ister
-
@Birgariphayat beklemek için başvuruyoruz keyif veriyor :D

-
@yaren94 Yahu sohbet etmeye gelseler bari. Umut etsinler demiyorum ki. Gc çıkmayınca direkt foruma da küstüler.
-
@Atlantis00 Son 1 hafta falan kala belki daha kalabalıklaşır, şuan hala daha çok gün var açıklanmasına.
-
@Atlantis00 bir yere gitmedik buralardayız:)
-
@korki Hiç de istemiyorum açıkçası kalabalıklaşmasını. Şu an ki insanlar ve geçen sene o sohbet ettiğimiz birkaç kişi olsa yeter. @Simge-Kutlu mesela forumdan çıkmazdı. Bu sene ileti bile yazmadı
-
@Emrah-Borazan Oooo abi sohbetler gizli gizli okunuyor bakıyorum :D
-
@Atlantis00 kendisi çok yoğun forumu geçtim kendisine bile ayıracak vakit bulduğundan şüpheliyim:)
-
@korki Kısmet hocam inşallah herkesin yüzü güler diyelim. :) Bende çok şansli oldugum söylenemez zaten gerçi hiç değilim en azindan rüyam da da olsa kazaniyoruz 😂
-
@Atlantis00 günde en az 5-6 kere forumu ziyaret edip okuyorum. Uzaklasmadik ama eskisi kadar da yakın değiliz diyelim ;) Son bir kaç aydır gezme modundayiz shengen falan baya uğraştırdı ama yoluna girdi çok şükür hayat ve mücadele devam kısacası;)
-
@Emrah-Borazan Çok sevindim abi vizenizin hallolmasına. Nasıl bir rota düşünüyorsunuz :)
-
@Atlantis00 bi hollanda ve almanya yapıp geleceğiz aksilik olmazsa
-
Son 27 gün💫
-
@Emrah-Borazan Anne Frank'in evine uğrayacaksınız eğer önceden bilet almayı unutmayın abi. Şimdiden hayırlı yolculuklar :)
-
@Atlantis00 sagolasin kardeşim hele gidelim bakacağız:))
-
@hasnotben abi mesajlari gizli gizli okuyorsun cevap yazmiyorsun 😁
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum