DV2025 Sohbet Odası
-
@olcay54 Adam haklı. Ne idüğü belirsiz tipler sınırdan geçip uydurma hikayelerle oturum almaya çalışıyor. Bizdeki durum daha da beter. Afganistan'dan gelen elleri silah tutumuş genç adamlar kimliksiz bir şekilde giriş yapıyorlar memelekete. Bunlar nereye varacak hep beraber yaşayarak göreceğiz. Yasal göçün de önünü tıkıyorlar.
-
@Riethian Evet uydurma hikaye kısmı çok doğru, bir de suni kanıt oluşturuyorlar mahkemeye sunmak için. Ve çoğu kişi de böyle iltica davasını kazanıp oturum alabiliyor maalesef….
-
@salih-atilla bu ay ki mülakat dağıtımında alacaksınız güzel haberi, gönülden inanıyorum. Şansınız bol olsun 🙏🏻🍀
-
@lawyergirl Ya eşcinsel olmayıp ben eşcinselim hor görülüyorum diyerek sığınan bile varmış :)) İnsanın kendine saygısı olur ya :))
-
@Riethian Bir tanesi şey demişti kolumda bozkurt dövmesi var.Kürdüm diyeceğim sıkıntı çıkarır mı sildireyim mi falan
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ATS16 abd ye giriş yapmışsınız hayırlı olsun ben hala mülakat maili bekliyorum kısmetse nisanda unutmadım vizeyi alabilirsem ayrınlılı
paylaşım yapacağım ayrıca bu forumdaki arkadaşlara hayallerinizden asla vazgeçmeyin derimHocam :)
-

Zaman denen şey su gibi akıp gidiyor.Umuyorum ki beklediğimize değecek -
@selamibasaran benim kararim olmadan acamazdi birbirimize saygimizdan dolayi banlayan kisiye soruyoruz boyle bir itiraz geldi acabilir miyiz diye tavriniza lutfen dikkat edin. Bu sefer sahsimi zan altinda birakiyorsunuz!
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@siraysessiz Ben kazandığımı gördüm ama case number 32 binmiş 🥲
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@siraysessiz Ben kazandığımı gördüm ama case number 32 binmiş 🥲
Bende gormustum benimki 4100 idi :)
Ben rüyamda bile kazanamıyorum arkadaş bu nasıl bir loserlık :face_with_tears_of_joy:
-
@Dikkat67 Benim de ilk başvurum, hatta imzamdaki şeyi yazmışsınız 😄
-
@korki Case number 32.000 di zaten 😌
-
Yalnız ciddi ciddi geçen senenin üçte biri kadar sohbet olmuş bu sene. Geçen sene forumdan hiç çıkmayan insanlar keşke en azından sohbet için olsa dahi gelselerdi bu senede. Hepten bir kere çıkmayınca da bu kadar küsülmez.
-
@Atlantis00 İnsanların belki umut edecek güçleri dahi kalmamıştır… Umut etmek de güç ister
-
@Birgariphayat beklemek için başvuruyoruz keyif veriyor :D

-
@yaren94 Yahu sohbet etmeye gelseler bari. Umut etsinler demiyorum ki. Gc çıkmayınca direkt foruma da küstüler.
-
@Atlantis00 Son 1 hafta falan kala belki daha kalabalıklaşır, şuan hala daha çok gün var açıklanmasına.
-
@Atlantis00 bir yere gitmedik buralardayız:)
-
@korki Hiç de istemiyorum açıkçası kalabalıklaşmasını. Şu an ki insanlar ve geçen sene o sohbet ettiğimiz birkaç kişi olsa yeter. @Simge-Kutlu mesela forumdan çıkmazdı. Bu sene ileti bile yazmadı
-
@Emrah-Borazan Oooo abi sohbetler gizli gizli okunuyor bakıyorum :D
-
@Atlantis00 kendisi çok yoğun forumu geçtim kendisine bile ayıracak vakit bulduğundan şüpheliyim:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum