DV2025 Sohbet Odası
-
@lawyergirl Günün kutlu olsun💫 İnşallah ülkemizde adalet sistemi hakettiği yerde olur
-
Bu hatalı karar sayın @crazycells tarafından düzeltilmiştir. Anlayışı için kendisine teşekkür ediyorum.
Daha fazla uzatmamak için @Rhonster sana tek kelime etmiyorum.
@Rhonster, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@selamibasaran dini degerlere saygisizliktan dolayi 2 gun forumdan uzaklastiriyorum.
-
Selamlar eb3 sürecinden netice alan oldu mu acaba güncel gitme süresi nedir
-
@lawyergirl gününüz kutlu olsun.
-
@selamibasaran Ben de anlam verememiştim. O kadar abartılacak bir ifade yoktu.
-
Yeni bir günden daha herkese merhaba.Kandiliniz mübarek olsun
-
@mcvk ev her zaman alınır ama öncelikle belli bir gelir seviyesine gelmek yani Kendi işinin sahibi olmak
Örneğin, cebimde biriktirdiğim 200 bin dolarım var. Gidip bu parayla ilk başlarda ev alsam, vergisi, carti, curtu, kirayla aynı kapıya geliyor nerdeyse. Bir de bu evde bir sıkıntı olduğunda ooo işiniz yaş, alacağınız 3 bin dolar (başlarda). Amerika el işi işleri yüksek fiyatlara insanlara kitlemeyi seviyor, 20-30 bin dolara oradan 'vah anam vah' sonra nerde hata yaptık dersiniz. Kendi işinizi kursanız, biliyorsunuz ay sonu az çok ne kadar gelecek zaten. Bir işinizi geliştirip belli bir seviyeye gelince, hiç zorlanmadan istediğiniz evi alırsınız.
-
Günaydinlar efendim. Allah herkesin tuttugu dua laru kabul etsin inşallah :)
-
Kandiliniz mübarek olsun gençler ve kendini genç hissedenler. 🙏
-
Vallahi kendimi tutamıcam söylicem :D Billie Eilish beni instagramda yakın arkdaşlara eklemiş :D Bu bir işaret olabilir :D :D :D
-
merhabalar, merhabalar. artık iki haneli sayılarda ikiyle başlayan günlerdeyiz. bayramdan hemen öncesi olduğu için bomba gibi başladı iş, anca girebiliyorum.
totemlere başladım bu arada. amerika'dan aldığım ve metal yerleri yıprandı diye kullanmadığım kupayı kullanmaya başladım, telefonumun arkaplanı amerika ve yaşamak istediğim 3 eyaletin çeyrekliklerini cüzdanda taşıyorum. var mı sizin de yaptığınız şeyler?
bunları yaparken biraz tereddütlüydüm açıkçası çünkü her gün bunları görmek umutlandırıyor insanı, çıkmazsa çok üzüleceğim diye ama olsun. en azından bir ay fazla fazla umutlu gezerim :smiling_face_with_halo:
-
@lavender Merhaba çeyreklik dediğiniz bozuk paramı, nereden buldunuz onları
-
@Murat-4 Oradayken biriktirmiştim
-
@lavender aslında istediğim tüm eyaletleri biriktirmekti ama kısmet olmadı, 30 kadarının falan var herhalde
-
Herkese güneşli ve yaz aylarını anımsatan bir günden selam! Tüm Müslüman üyelerin cuma günü ve kandili mübarek olsun. Geri sayım sayacını takip ederken bir yandan da keyifle buradaki sohbeti okumak, ilk başvurudaki heyecanla forumu baştan sona incelemeye devam etmek insana kendini canlı hissettiriyor. İki yıldır sürece dahil olan ve araştırmayı, okumayı seven birisi olsam da bu sefer de birçok konuyu anımsayamadığım ve gözden kaçırdığımı gördüm. Büyük gün yaklaşıyorken naçizane tavsiyem sonuç her ne olursa olsun bize genel bilgi birikimi kazandıracak olan forumdaki tüm bilgi veren konu başlıklarını okumaya, aklımızın bir köşesine not etmeye şimdiden başlamak.
-
@kiloniner Size de selamlar , hoş geldiniz
-
@kiloniner üzülmeyin mayıs başında boş ds 260 ve açıklamayı anlatan video paylaşcam aynı zmanda eylül ayında da sizin Türkiyeden kapıyı kapatıp amerikada ki evin kapısını açana kadar ki hayatınızın a dan zye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak belge paylaşcam sizler yeter ki kazanın gerisi zaten hazır bu arada eve alınacak malzeme listesi de bonus olarak verilecek
-
@ayvalik10 Çok teşekkür ederiz 💜
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@kiloniner Size de selamlar , hoş geldiniz
Hoş buldum. Avukatlar gününüz kutlu olsun!
-
@kiloniner Teşekkür ederim 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum