DV2025 Sohbet Odası
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bizimki gibi enflasyonun tavan olduğu memleketlerde ülke para biriminden devamlı borçlu kalmak lazım :))
Ben borçlu kalmayi sevmiyorum :) Borç=yük benim için en temizi herşeyi nakit verip almak :))
-
@Riethian, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@semavi En doğru yönlendirecek kişi ayağımıza geldi :)) Senin site zaten cepte, bunun dışındaki alternatifleri bekleriz abicim :)
cargurus, cars.com , carsforsale gibi siteler daha guvenilir. Craigliste bakan kalmamistir muhtemelen
-
Bu arada şama maka 12 dakika sonra 30 alti oluyoruz vay be ne çabuk zaman geçti :)
-
@lawyergirl piyasanın ve özel sektörün durumu ortada geçici bir iş bulun, bir kaç ay çalışın, çalışırken başka işler arayın evde boş durunca insanın hem morali bozuluyor, hem maddi sıkıntılar doğuyor, hem çalışmadıkça işten soğuyor.
-
@Murat-4 Şu söylediğiniz şeylerin hepsini yaşadım , vasıfsız bir işte çalışmayı düşünüyorum artık beyaz yaka vs olmak istemiyorum , dediğiniz gibi bir an önce iş bulmam lazım ..
-
@gtx295 Su misali akıp geçti
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Su misali akıp geçti
Her anın değerini bilmek lazim. Zaman akıp geçiyor
-
Zillow, Realtor.com , Offer Up , Airbnb , Cars.com , carliglist ve Facebook market en yoğun bakıldığı son 29 gün 23 saate hoş geldiniz. Bu süre dolduktan sonra bir sonra ki Mart ayına kadar inanç tazeleyip tekrar Dw26 yazısı altında buluşup çeşitli konuşmalar ile zaman geçirecek 3 ay bizim ile olacak. Elenip ( aslında kazanıp) bizimle olmayacak arkadaşlara yeni hayatında başarılar dilemek için son haftalara girdik. Hayırlı olsun 😂
-
Pardon hayırlı olmasın belki ağır gelir 😂😂😂😂😂😂
-
@treystoom Hahah bu iyiydi 😄
-
@treystoom Burda bana laf çarptınız sanırım 🙂
-
@yaren94 yok olur mu öyle şey estağfurullah 🙏😃
-
Günler hızlı geçmeye başladı :timer_clock:
Sayaç 29'u gösterirken ABD'ye 29. eyalet olarak katılan ve tarım sektörüyle ünlü Iowa ile günü karşılayalım.
Hayallere son 29 :crossed_fingers: :united_states:

(Des Moines, Iowa)
-
@lawyergirl Avukat değil misiniz?
-
@treystoom Gönenliyim hemşerim. :)
-
@Riethian Evet ancak birkaç ay önce mesleği bırakma kararı aldım , işi değil yani tamamen mesleği bıraktım. Hatta ofisten çıkarken cübbemi bile ofiste bıraktım
-
Bu arada @yaren94 Allahtan hayırlısını istememek konusunda ki görüşünüze katılıyorum. Bende dinen çok bilgili bir abiden öğrenmiştim bunu. Çünkü bazen bizim için hayırlı olan bizim gücümüzün yetemeyeceği ya da bizi üzecek bir şey olabilir. Dediğiniz gibi Allah'tan hayırlısını sadece evliya tarzı insanlar istermiş. Çünkü her türlü şeye kabul oluyor bu insanlar. Allah'tan sabırda istenmez mesela. Çünkü sabır istemek bela istemektir. En iyisi Allah'tan her zaman afiyet istemektir. Çünkü afiyetin kapsamı çok büyük. Sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk vs. hepsini kapsıyor bu. Allah hepimize bu dünya da ve ahirette afiyet versin :)
-
@Atlantis00 Saol kardeşim 🙏
-
@lawyergirl Eminim geçerli nedenleriniz vardır. Bir kapı kapanır diğeri açılır. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)
-
@Riethian Amin teşekkür ederim 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum