DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bunda da dil dökecekler o kadar ondan bilmemeleri en iyisi. Dediğim gibi vizem konsolosluktan onaylanıp pasaport bana ulaşana kadar asla akrabalara söz etmek yok
Ben kimseye söz etmedim. Çikarsa arkadaşlarima bile söylemem. Herkes gittiğimde öğrenir :)
-
@Emrah-Borazan Hocam ne yaptın. Yeni kasko yaptım 7500 civarı tuttu. Gerçi benim araç 2013 ve hasarsızlık indirimim v.s. var :)) Konu ile yine alakası yok ama bu ülkede Amerika gibi bir hedefiniz varsa pahalı arabalara para harcamayın, yatırım yapın.
-
@gtx295 Ben aileme ve arkadaşlarıma söyledim ve pişmanım en iyisi gizli tutmak….
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Ben aileme ve arkadaşlarıma söyledim ve pişmanım en iyisi gizli tutmak….
Malesef öyle. Hiç gerek yok bazi şeyler kendimde kalmali herkesin herşeyi bilmesine gerek yok. Çikarsa pasaport elime geçsin uçak biletini aliyim o sirada öğrenirler :)
-
@gtx295 uçağa giden kapının tam girişinde hangi havaalanına gidiyorsa onu gösteren tabelanın yanında durup o şekilde resim çekip sosyal medya da paylaşcam sonra kim ararsa arasın uçakta olacağım için telefon kapalı olacak meraktan kudursunlar
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 uçağa giden kapının tam girişinde hangi havaalanına gidiyorsa onu gösteren tabelanın yanında durup o şekilde resim çekip sosyal medya da paylaşcam sonra kim ararsa arasın uçakta olacağım için telefon kapalı olacak meraktan kudursunlar
Bence o merak tan değilde kiskançliktan kudururlar :) Başlarlar yapamazsin edemezsin demeye :)
-
@gtx295 işte Türk milletinin genlerinde var kendisi beceremediği bir olayı kimse beceremez kafasındalar.
-
california elimde kalmadı San Francisco pazar günü çekilmiş sıcak sıcak çıktı
-
@gtx295 Kendi iş yerimi açarken yaşamıştım benzer durumları. Ne işin var riske giriyorsun, maaşlı iş varken uğraşılır mı? Tüm paranı kaybedeceksin v.s. vıdı vıdı. Tam aksine bende kamçı görevi gördüler :)) O yüzden kimsenin lafına kulak asmamayı uzun zaman önce öğrettiler sağolsunlar :) Annem bile dahildi bu koroya :))
-
@ayvalik10 Uçak havadayken uçağın başına bir şey gelir felan en iyisi varınca paylaşın o postu
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ayvalik10 Uçak havadayken uçağın başına bir şey gelir felan en iyisi varınca paylaşın o postu
Allah herkese o postu paylaşmayi nasip etsin :)
-
Bu sabah güzel serin bir hava var. Özellikle dünkü aşırı sıcak havadan sonra çok güzel hissettirdi.
-
@gtx295 İnşallah aminn
-
@newbie97 zaten ben uçağa binersem büyük başarı olacak çünkü eşim benim için ihbar geçecek kaçakçılık yapıyor diye.
-
@ayvalik10 Bu iyiymiş 😄
-
@ayvalik10 Asılsız ihbar olur o direk aranırsınız üstünüzde bir şey bulunmazsa yolunuza devam edersiniz
-
@newbie97 umarım size çıkar da dumur edersiniz o çöp akrabaları
-
@newbie97 zaten ben uçağa binersem büyük başarı olacak çünkü eşim benim için ihbar geçecek kaçakçılık yapıyor diye.
Hocam esiniz gitmek istemiyor mu :)
-
@gtx295 çok belli oluyor dimi :)
-
@gtx295 çok belli oluyor dimi :)
malesef. Valla kötü durum en iyisi bekar kalmak bu devirde :anguished_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum