DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ayvalik10 Uçak havadayken uçağın başına bir şey gelir felan en iyisi varınca paylaşın o postu
Allah herkese o postu paylaşmayi nasip etsin :)
-
Bu sabah güzel serin bir hava var. Özellikle dünkü aşırı sıcak havadan sonra çok güzel hissettirdi.
-
@gtx295 İnşallah aminn
-
@newbie97 zaten ben uçağa binersem büyük başarı olacak çünkü eşim benim için ihbar geçecek kaçakçılık yapıyor diye.
-
@ayvalik10 Bu iyiymiş 😄
-
@ayvalik10 Asılsız ihbar olur o direk aranırsınız üstünüzde bir şey bulunmazsa yolunuza devam edersiniz
-
@newbie97 umarım size çıkar da dumur edersiniz o çöp akrabaları
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 zaten ben uçağa binersem büyük başarı olacak çünkü eşim benim için ihbar geçecek kaçakçılık yapıyor diye.
Hocam esiniz gitmek istemiyor mu :)
-
@gtx295 çok belli oluyor dimi :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 çok belli oluyor dimi :)
malesef. Valla kötü durum en iyisi bekar kalmak bu devirde :anguished_face:
-
@celica Kader kısmet hocam, ben zaten kendilerini bizzat arayıp söylemem başardığım ve yaptığım şeyleri göz önüne sunmayı pek sevmem özellikle akrabalar arasında. Ben ailemden birine veririm zehri zaten akraba dedikodusu hızlı yayılır aradan 5 dk geçmeden onlara da haber ulaşır :))
-
Lütfen böyle sözlere meraklanipta böyle işlere girmeyin her zaman böyle olmaz arkadaşlar.Ama Afedersiniz ben bir eşeklik yaparak bulduğum bir kriptoya 1000tl atamadim.Neden böyle oldu bende bilmiyoru.Akabinde bu kripto sadece 10 saatte 25 centten +100.000% değer kazanarak 200$'a ulaştı.Yani 1.000.000tl'den oldum.Soguk soguk terliyorum bir süredir.Moralim tabiri caizse yer altina indi.Bakmak isteyen olursa(rubikai)ismini de bırakayım.An itibariyle çakılmış durumda.Ekmegini yiyen yedi geçti artık.Borsada ki 36$'in hepsini bassam 36.000$ yapiyodu hayatımı kurtarabilirdim bu parayla ah ulan🚬
-
@newbie97 kesinlikle hocam en doğrusu zaten :) ben anne babamı sıkı sıkı tembihilerm onlara söylediğim şeyleri akrabalara yaymayın diye. çoğu kez hayal kırıklığı yaşattılar artık onalra bile limitli şeyler söylüyorum. nedir yani bu türk insanının dedikodusu iyi ki böyle bi kültüre sahip değilim umarım ileride de olmam :D
-
Selamlar herkese Amerika hayalimize yaklaşıyoruz gün geçtikçe herkesin gönlündeki şey gerçekleşsin inşallah 🙂 umarım keyifler iyidir
-
@newbie97 Benim de akrabalarım öyle hocam akrabalar akreptir bunu unutmayın 😄
-
@celica Hocam ben daha önceden çok tanık olduğum için açıkcası söylemem onlara da. Nasıl olsa ayrı yaşıyorum bugün Avustralya ya bilet alıp gitsem 5 ay kalsam dönsem hiçbirinin ruhu bile duymaz. Ondan mülakat günü gelir, mülakat alınır pasaport alınır bilet alınır ondan sonra ararım derim bana gc çıkmış ve

derim o kadar :)
-
@yaren94 Benim iyiliğimi bile istediklerini sanmıyorum şu an sanki onların üstünde yük gibiyim, ben evlenene kadar rahat bırakmayacaklar beni bende asla evlenmeyeceğim bu ülke topraklarında
-
@Birgariphayat Hocam bu tarz coinlerden uzak durun derim :) Adamlar resmen rugpull yapmışlar. Malı tepeden yeni girenlere verip çıkmışlar. Klasik vur-kaç numaraları. Bu ara çok popüler özellikle Solana ağındaki shitcoinler.

-
Son 31 Gün Kaldı ! Yani Önümüzdeki Ay 4 Mayısta Açıklanacak :)) Bol Heyecannn ☺☻
-
Önceki senelerde hep forum buluşmaları yapılıyormuş bu sene öyle bir şey düşünülmüyor mu 🙂 forum olarak birbirimizi tanırız çok güzel olur aslında
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum