Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 carmax, carvana bunlara bakabilirsiniz en kolay olarak

işlerimi halledeyim kurcalamaya başliyacagim. Teşekkür ederim. :)

• @newbie97 doğduğun hastane hala aktif ise kimlik ile gidip başvuru yapıyorsun 1 hafta sonra sonucu gidip alıyorsun. Hastane aktif değilse hangi hastaneye transfer olduğunu sor ona göre git.

Bir diğer yöntem çok güvenilir olmasa bile astrolog senin yaptığın seçim ve büyük olaylardan buluyor doğum saatini. Misal evlilik gününe veya çocuk varsa çocuğunun doğumuna göre. Test etmek için ben bilmiyorum dedim mesela 1 dakika oynama ile doğru tahmin etti. Zaten referans aralık 45 dakika yani 45 dakika ile haritada oynama pek olmuyor.

• @Riethian benim fikrim bu tarz şeylerde pek öngörü yapmak mantıksız. Örnek veriyorum çok büyük bir astrolog bir coin önerisi verdi bunu duyan balina elinde ki malı boşalttı. Direk insan etkili şeylerden tahmin çok çok zor. Çünkü kendi kendine ilerleyen birşey değil. Doğal bir akış yok karar mekanizması milyonlarca kişinin elinde. Belki şanslı günlerinde alacağın coin gibi şeyler olabilir ama oda kişiden kişiye değişir. O yüzden YTD olacak bir referans olacağını düşünmüyorum.

• @mcvk yıldızıname fal değil zaten. Gelecek tahmini konusunda doğum haritası üzerinden oluşabilecek kavramlar var. Ama kesinlik yoktur. Zaten öyle olsa herkes astroloji öğrenir hayatın anlamı kalmaz. Önlem almak amaçlı oluşabilecek şeylerin öngörüsü diyelim. Sabah ki verdiğim örnek Meteoroloji bir tahmin bilimidir. Hava sıcaklığı bahar ayında çok artarsa ertesi günlerde şiddetli meteorolojik vakalar oluşur. Hortum,dolu ve sağanak gibi. Ama varsayımdır. Döngüsü o şekilde olduğu için. O yüzdende uyarı yapılır. Bu mantıkla düşünersek geleceği bilemez ama mevcut tahminleri vardır.

• ⭐⭐⭐

@treystoom Vay be demek o kadar nokta atışı bilebiliyorlar işlerinde epey ilerlemişler

• @siraysessiz Bilmiyorum, genelde özel bir sebep varsa excel'e notlarda veya yorum olarak foruma bırakıyorlar diğer talihliler bilgilensin diye ancak geçen sene reddedilenlerin çoğunluğu AP'ye kalıp sponsor bulamayanlardı. Bunlarda büyük ihtimalle para kaynaklıdır.

• ⭐⭐⭐⭐

@korki APye kalanların çok az bir kısmı maddi nedenden kalmaydı. Apye kalıp yetişmeyenlerin büyük çoğunluğu name checkten apye kalıp yetişmeyenler oldu. Red nedenleride kişi deneyim veya paylaşım olarak kendisi aktarmadığı sürece maalesef bilemiyoruz. Ama geçen seneki deneyimlerden hatırladığım bir arkadaşımız yanlışlıkla başvuru sırasında fotoğrafları karıştırmıştı kendi fotoğrafı yerine kızının fotoğrafını eklemişti bu yüzden red almışlardı mülakatta

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz Kisiler paylasmadigi surece bu bilgiye kamusal olarak ulasamazsiniz. Bununla birlikte; reddedilmek icin sebep cok fazla degildir. Kurallar acik ve net, mezuniyet/mesleki yeterlilik, dogru beyan, temiz sicil. Tabii AP durumundan vize alamamak da olabilir, teknik olarak ret olmasa da gunun sonunda vize basilmadigi icin sistemde 'refused' olarak belirtilmektedir. Bu da ancak ilgili senenin mali yili bitince ortaya cikar, surec devam ederken degil.
    Bu soylediklerimin hic biri bu senenin ret alan kisileriyle ilgili degildir, genel kurallar baglaminda aktariyorum.

• @Emre-Kurtulmuş AP'ye kalma nedenleriyle ilgili bir bilgim yok sadece AP'den reddedilenlerden bahsetmiştim. Geçen senenin excel tablosunda AP'de red olarak güncellenenlerin hepsi sponsor eksikliğinden dolayı yazıyordu, talihli olmadığım için çok takip etmedim açıkçası sadece tabloya baktım.

• ⭐⭐

@treystoom öneri vermesin zaten. Kendi çıkarına kullansın. Kimseye söylemek zorunda değil. İnsan faktörü hepimizin hayatlarında bir etken. Nesnelerin de belirttiğiniz gibi bir burcu ve öngörülebilir bir hayat rotası varsa bunu kendi menfaatlerine çok kolay bir şekilde çevirebiliyor olmaları lazım. Ki coinler bu olasılık Deniz’inde sadece bir damla su :))

• Bu ileti silindi!

• :D Cidden bu işte güzel paralar kazanılır Türkiye'de :D İnsanlara duymak istediklerini söyle yeter :D Ya da 10-20 tane bir şey salla biri tutarsa gerisini sil ve ''Ben demiştim'' de. :D

• @SonsuzlukVeÖtesine Bu kadının hiçbir tahmini çıkmıyor ne derse tersi çıkıyor

• @SonsuzlukVeÖtesine tamamen sömürüye açık bir kapı. O yüzden 21.yy astroloji uzmanları çokta birşey bilmeden para koparmak amaçlı yapıyorlar. Mitoloji tarihinden soru sorsan cevaplayamaz. 19.yy 'da gezegenlerin isimlerini koyan Astrologlar gibi değil kültür düzeyleri. O yüzden gerçekten ciddi takip edip para sömürüsü değil işin iyisini bulmak lazım.

• @Riethian 2011 'de beri borsadayım az buçuk akılla öğrendim birşeyler kendimce kovalarım. 2019'la birlikte borsa manyaklığı tavan yaptı. Bunu fırsat gören tahtacı bir şarlatan Twitter'da bir profil açtı. Ve dantel gibi işledi. Yeri geldi zarar bile etti. Ama ( grafik bilgisi vardır tabi ki ) öyle sığ kağıtlara oynadı ki kendi portföyünün 3'te 1 ile tahtacı olabilecek kağıtlar millete aldırdı sattırdı. Öyle tahminler ki zarar eden kimse yok. Bir anda binlerce yüz binlerce takipçisi oldu. 7mTL galiba portföyü 3mTL ye kadar indirdiğini tahmin ediliyor. Bu sürede millete güzel para kazandırdı 6 ay. Spot mal alıp kaldıraçlı işlemler ile aslında parayı dengede tutuyordu. Sonra öyle samimi ve herkesin güvenini kazandı ki. Millet ne derse yapacak kıvama geldi. Telegram grupları sinyaller ne ararsan. Adam 7. ayda millete mal kitlemeye başladı kendisi vadelide parayı vuruyor millete mal aldırdı durdu. Sonunda adam öyle büyük paralar kaldırdı ki millete alın dediği malı 6 aydan beri toplamış. Kağıt x10 olmuş. Oradam vadeli işlemler v.s. adam tek başına borsayı testereye soktu kaçtı gitti.

Bu olay BTC 'nin 100k'da 1'ine denk gelen bir piyasada oldu. Düşün sen BTC'de neler döner. O yüzden borsa v.s. konularda kendi bilgin yoksa kimseye sorarak iş yapılmaz.

• @mcvk Gayb Allah'tandır. Ondan başkası bilemez. Onda hem fikiriz zaten. Dediğim gibi kimisi buna olumlama ile kimisi tedbir ile kimisi yön verme ile bir şekilde olabilecek şeylerin öngörüsüdür. Mesela güneş tutulması sonrası iz düşümü olan yerlerde deprem olabilir tahmini vardır. Ki çoğu zamanda doğrudur. Ama bu demek değil ki güneş tutulması olmadan deprem olmaz. Ama döngüsel faktörler ile uyarıcı bir tahmindir. Bilimsel olarak gezegenlerin izalanması ve güneşin dünyanın belli bir yerine iz düşümü oluşmuyor diye deprem olması saçma. Ama bilim dışında alternatif bilimde hep doğru tahmin edilmiş. Güneş tutulmaları sonrası büyük depremler yaşamış dünya. Ama Kur'an da deprem o bölgede yaşayan haklı uyarıcı yada yok edici olduğu yazıyor. Ama deprem fayının üstüne ev yapmayıp yaptığın diğer yerlerde ki evin çimentosundan çalmaz isen sağlam yaparsan Japonyada ki gibi , insanlar ölmez. Yani her görüş bir biri ile çelişir. Ve inanmak istediğin ile ilgili bilgili olursan her kapı senin için fırsattır.

• @mcvk, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@treystoom Millet berber koltuğunda aldığı tüyolarla borsada oynamaya başladı. Rasyo okuma, bilanço okuma, teknik, temel hiç birşey bilmeden mal topladı. Sonra da mal ellerinde patlayınca feryat figan etmeye başladılar. Kısa vadede borsada oynayarak para kazananı ben pek görmedim. Ama teknik ve temel bilgin varsa sabrın da varsa güzel paralar kazandırıyor.

Ath yapmis coin leri millet tepeden alirsa tabi kazanamaz. Yukari dan her zaman satacaklar insanlarin anliyamadigi nokta burada. Her yukselisin bir dususu olacagini unutuyorlar. Herkese guvenip birseyler yaparlar ise olacagi o. Bir arkadasim sadece xrp haberinden 1.4m$ kazandi gerisini siz dusunun. Yani kisa sureli gayette guzel kazaniliyor. Ama ali veli soyle demis boyle demis diyip girenler %100 kaybeder. Malesef doyumsuzuz :)

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k