DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 Hayatlarımızın ufakta olsa bir kısmında bize dost oluyorlar. Benim gibi çok çabuk bağlanan biri için hepten zor oluyor vedalaşmak ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor. Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah bu sene greencard çekilişini kazanırız da bir nebze yüzümüz güler :) her zorluğun ardında bir kolaylık vardır.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Hayatlarımızın ufakta olsa bir kısmında bize dost oluyorlar. Benim gibi çok çabuk bağlanan biri için hepten zor oluyor vedalaşmak ama dediğiniz gibi hayat devam ediyor. Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah bu sene greencard çekilişini kazanırız da bir nebze yüzümüz güler :) her zorluğun ardında bir kolaylık vardır.
Evet bende çabuk baglanirim sevdiklerime. Beslediğim hayvanlarda ise birşey oldugunda üzülüyorum ama neye yariyor ki..? Öyle birşey ki sanki sevdiğim herkesi kaybediyormuş hissine kapiliyorum... Vedalaşmak zor hayat devam ediyor malesef sadece alişmiş gibi yapiyoruz ama gerçekte hiçbir zaman alişamiyoruz..
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Günaydın , nerelerdesin ? 🙂
Ben buradayim. Sadece kendime zaman ayirmaya çalişiyorum. Geleceğimi şekillendirmeye çalişiyorum birkaç yil içerisinde bambaşka bir hayata başlamak için gerekli adimlari ufakda olsa atmaya başladim..
-
@gtx295 Yolun açık olsun 💫
-
@gtx295 Yolun açık olsun 💫
Teşekkür ederim. Seninde umarim herkes mutlu bir hayata kavuşur..
-
@lawyergirl bütün yaz 20 derecenin üstünü nadir gördük valla. Californianın neresine baktığınıza göre değişir sıcak olması
-
@Emre-Kurtulmuş San Fransisco nasıl peki
-
@lawyergirl yazın 20 derecenin üstüne çıktığı gün sayısı çok fazla olmadı bu sene. İşin içine San Francisconun meşhur rüzgarıda girince zaten güneş olsada gölgelerde bunalmıyorsun. Kışında 10-12 derecenin altına kolay kolay inmedi diyebilirim
-
@Emre-Kurtulmuş San Fransisco nasıl peki
Yavaştan gideceğimiz yerlere bakiyoruz... :)
-
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim 🙏
-
@gtx295 İnşallah diyelim 😄 Sen de bak yavaştan mayısa ne kaldı ki
-
@gtx295 İnşallah diyelim 😄 Sen de bak yavaştan mayısa ne kaldı ki
Seni o uçaga bindirecegiz :) Benim hayatim burada fena degil çikmiş yada çikmamiş çok önemli degil. Çikarsa gideriz orada istediklerim daha ucuz burada istediklerim $ bazinda 3 kati 😄
-
O kadar denemeden sonra tabii ki çıkmayacağını 'biliyorum' ama forumdaki her konuyu sessiz sedasız okumak bile çok iyi geliyor insana :smiling_face:
-
@Eluinwe Bir başka HNBS veteranı daha :frowning_face:
Hayaller ilk başvuru
Hayatlar 10x HNBSBu yılın çekiliş exceline baktım biri 27. başvurusunda kazanmış :grinning_face: Şimdiye kadar gördüğüm en yüksek rakam.
-
@gtx295 Beni yolcu edersin artık hava limanına gelip 😀
-
@gtx295 Beni yolcu edersin artık hava limanına gelip 😀
Daha iyisini yaparim. Seni oraya yerlestirmeden dönmem :) çiksin maddi maveni yardim ederim :)
-
@korki HNBS Veteranı! Sevdim bunu :))
-
@korki O Excel dosyasına nasıl ulaşabilirim :) Hatta önceki yıllar da mümkünse sevinirim :)
GÜNCELLEME: BULDUM TEŞEKKÜR EDERİM. BÖYLE BİR ŞEYİN VARLIĞINDAN HABERİM YOKTU :))
-
@Riethian Tam linki yollayacaktım :grinning_face: Ama sizden başka belki merak eden arkadaş var ise ona yardımcı olması maksadıyla - Her yıl açılan loto aşamaları sayfasında (bu yılın sayfası) kazananların süreci takip etmesi için birlikte katkı sağladıkları excel tablosu paylaşılıyor oradan bulabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum