DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 %100 haklısın. Biraz iki ucu pisli bir konu o yüzden cümleme linç yiyebilirim diye başladım :) Ama bunca yılda gördüklerim dediklerimi destekler yönde.
-
@newbie97 Şimdiki aklım olsa direkt kuaförlüğe odaklanırdım. Ne ekonomik kriz tanır ne de modası geçer :)) Her halükarda oraya gelecek bir müşteri kitlesi var. Ayrıca tüm dünyada 'da geçerli bir iş. :))
-
@lawyergirl Valla Avrupa yakasına geçince bana afakanlar basıyor hızlıca işimi bitireyim de döneyim diye haldır huldur işimi halledip dönüyorum. Aşırı kalabalık geliyor bana :))
-
İstanbul Avrupa yakası kadar sıkışık ve insanı boğan bir yer çok zordur dünya üzerinde. 30 yaşımdan sonra Anadolu yakasına hemde en ucuna taşındım resmen medeniyet, ferahlık ve huzur gördüm. 30 yılım resmen çöp olmuş:)
-
@Riethian Ben de hiç sevmem, Ataşehir Kadıköy bandı en iyisi
-
@Riethian Valla hocam ben o kadar üniversiteye gittim, gittim bıraktım, kazandım gitmedim, birini bitirdim ama bıraktığım bitirdiğimden fazla öyle söyleyim ben diyim 3 siz diyin 4 o kadar çok. En son hacettepeye yolum düştü aha bu karabük neyse hacettepe de beyazbük diyebiliriz aralarında insan kalitesi açısından pek bir fark yok zaten 2-3 bölümü haricinde de hoca ve öğrenci kalitesi aynı.
Zamanında istanbulda okurken sabahattin zaim üniversitesinin önünden geçerdim aksaray otobüsüyle ve otobüse binen beyaz yok gibi bir şeydi full mülteci-siyahi öğrenci binerdi. Birkaç durak önce de liselerin çıkış saati olurdu otobüs liseli öğrenci dolardı onların konuştukları konular felan neler bir duysanız görseniz zaten bu ülkede ne çocuk yaparsınız ne de çocuk okutursunuz gönül rahatlığıyla
-
@newbie97 Yazdığın yazının ikinci paragrafı nedeni ile 20 yıldır büyük bir beklenti ile başvurmadığım Amerika hayalleri için harekete geçmeye karar verdim. Çocuğum olmasa aslında çok bir problemim yok ama çocuk olunca kendi geleceğin ikinci, üçüncü plana kayıyor. Ben bu ülkeye karşı zerre umudu kalmamış bir vatandaşım. Yoksa aklımı peynir ekmekle yemedim 42 sene doğup, büyüyüp çalıştığım memleketi terk etme planları kurayım :) Gülüyorum ama içim kan ağlıyor.
-
Günaydın
-
@Witch-Lilith Günaydın 🌸
-
@Riethian Ben en çok kafamı pasaportum varken niye başvurmadım diye duvarlara vuruyorum. Yoktan yere 5 sene başvuru hakkım gitti gibi bir şey
-
@newbie97 bende aynı durumdayım o bizim hatamız değil önceden ülkenin durumu böyle değildi, özellikle son bi kaç senedir böyle oldu, nasıl olsa idare ederiz diyorduk nereden bilelim böyle olacağını.
-
@treystoom birde İstanbul'u komple terk edersen, değişimi ondan sonra görürsün, özellikle son birkaç senede çok sıkıntılı bir şehir oldu haddinden fazla kalabalık, ama içinde olunca fark edilmeye biliyor, kötü bir kokunun yanında sürekli durunca koku alamazsın ya onun gibi.
-
@ayvalik10 ikisinide bi dönem baya takip ettim. bu arabayı yaptıktan sonra kendi adıma çalışırım gibi zaten :)
-
Hiç, bir yerde doğmuş orda uzun zaman geçirmiş ve yine ordan nefret etmis birileri var mi? yoksa sadece bende ortaya çıkmış bir tür virüs ya da hastalik mi
-
Arkadaşlar merhaba dv2025 başvurusu yaparken dv2023 de kullandığım fotoğrafı kullanmıştım biraz önce bir yerde, kullanılan eski fotoğrafın tekrar kullanılması direkt elenme sebebidir diye bir bilgi gördüm bunun doğruluk payı var mıdır acaba ? eğer öyleyse çok üzülücem
-
@Birgariphayat Emin olun farkındalığı yüksek gelecek kaygısı taşıyan her insan türkiye-like memleketlerinden nefret ediyordur.
-
yarın oy vermeyenlere ceza keseceklermiş oy vermek şart yani apolitik olamıyorsun şu siyaset sahnesinde. ABD'de var mı acaba böyle bir şey.
Tepki olarak malum kişinin kafasına mühür vurmayı düşünüyorum.
-
@celica Eskiden de vardı o durum ama hiç ceza kesildiğini görmedim. Yarın da oy vermeye gitmeyeceğim bu yüzden
Millet kağıt katlayıp zarfa koyacak diye 1 saat sırada bekleyeceğime 300 lira veririm daha iyi
-
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum