chrome ile girdiğim de saatiniz ileri hatası alıyorum
-
Saatiniz ileri
Bilgisayarınızın tarih ve saati (9 Ocak 2019 Çarşamba 16:40:15) yanlış olduğundan yesilkartforum.com alan adına gizli bir bağlantı kurulamıyor. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
siteye girdiğimde bu hata ile karşılaşıyorum
şu an opera ile giriyorum -
@yapay-zeka chrome ile girdiğim de saatiniz ileri hatası alıyorum içinde söyledi:
Saatiniz ileri
Bilgisayarınızın tarih ve saati (9 Ocak 2019 Çarşamba 16:40:15) yanlış olduğundan yesilkartforum.com alan adına gizli bir bağlantı kurulamıyor. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
şu an opera ile giriyorumAynı durum sanırım bir çok üyede var. Bende Operadan giriyorum sanırım sorun İnternet Güvenliği Araştırma Grubu (ISRG)
Sertifika Uygulama Bildirimi (Sertifika süresi doldu sanırım) -
@yapay-zeka chrome ile girdiğim de saatiniz ileri hatası alıyorum içinde söyledi:
Saatiniz ileri
şu an opera ile giriyorumsorun giderildi, bilginize.
-
@admin teşekkür ederim ilginiz için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum