DV2025 Sohbet Odası
-
Günaydın 39gün kaldı :)
-
Günaydın. Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.. #39

-
@hasnotben her mahallede var o manzara değişmiyor hep bi inşaat hem kaldırım yerine toz toprak kir
-
Ağustos için 2 haftalık tatil planlaması yapiyorum daha ucuz ve kaliteli bir ortam sunmasından ötürü rotayi Yunanistan'a çevirdim.Ama vize konusunda ikili ilişkilerimiz nasil ilerliyor bilmiyorum.Schengen konusunda sorun yaşar mıyım acaba? Bilginiz var mi arkadaşlar.
-
@Birgariphayat
Tur ile gezi planlarsaniz vize daha kolay alınabilir mi? Bilgisi olan aydınlatabilir. -
Herkese selamlar.
GC Çıkma şansı Türkiye için %1.5 ile %2 arasında değişiyor yıla göre. Bakalım aramızdan kimlere çıkacak bu sene.
Ben çift başvurum olduğu için (eşim adına da başvuru yaptım) ikimizden birine çıkacak gibi hissediyorum. Hayırlısı bakalım.
Son 39 gün artık l. -
@fikret-çağan Günaydın. İlk başvurularda genelde öyle hissediliyor. Yazdığınız olasılık bu yıllarda baya değişti. Yanlış hatırlamıyorsam % 0.5 civarında
-
@hasnotben
https://youtu.be/hXJceb6l6c4?si=x95o5jLeqIFoWaoZ
Şöyle bir video var. Belki pasaport şartı kalktığı için biraz daha düşmüş olabilir oran. Ama yine de %1 'in üzerindedir. Önemli olan ilk 5000 içerisinde olmak.
Dosya taşıma , başka ülke vize derdi olmaması için. -
https://t24.com.tr/haber/taylor-swift-ve-jay-z-istanbul-a-geliyor,1157726
Abd gidemedik bari burada gideriz deriz :)
-
Herkese günaydın 🌞
-
-
@hasnotben Türkiye de her yerde aynı görüntüler hep varoş görüntü, istanbul bile hala gelişiyor :)
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben Türkiye de her yerde aynı görüntüler hep varoş görüntü, istanbul bile hala gelişiyor :)
Ben 2008 den beri başakşehirdeyim valla buralar sakin. Olay vs de olmuyor zaten heryer site normal bina oyle yok. Sessizligi seviyorum bazen oturup izlemek bile cok guzel geliyor.. Seviyorum burayi ya :)
-
@lawyergirl günaydın
-
@gtx295 Diğer bölgelerde Beylikdüzü ve Başakşehir gibi gelişseydi çok daha iyi olurdu. Bi kanarya mahallemiz var bilirsin gelişmiş üst metropol bölgemiz :)
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Diğer bölgelerde Beylikdüzü ve Başakşehir gibi gelişseydi çok daha iyi olurdu. Bi kanarya mahallemiz var bilirsin gelişmiş üst metropol bölgemiz :)
Valla başakşehirde çok uzun sure yaşiyorum. Burasinin benim acimdan yeri baska gercekten. istanbulda yasiyor isem bu bolgeyi sevdigim icin :) Ama buradan cikip baska bir yere gidince sanki baska bir ulkeye gitmisim gibi geliyor.... :)
-
DV2023 ve 2024 odalarında 500. sayfaya Aralık ayında gelinmişti. Şimdilerde DV2025 sohbet odasında yeller esiyor :)
-
@hasnotben Bu sene ilgi biraz daha az gördüğüm kadarı ile çevremde bile başvuran kişi sayısında azalma var umarım bu durum lehimize sonuçlanır.
Temel sebebinin dolar kurunun yükselmesi ve gidiş maliyeti olduğunu düşünüyorum, geçtiğimiz senelerde seçim vs durumları youtuberların pompalaması ile çok fazla başvuru oldu ama çoğu kişi süreç hakkında bilgi sahibi değildi bilgi sahibi olduktan sonra insanlar başvuruda azalma olduğunu düşünüyorum. -
@hasnotben düşük cn gerekiyor. düşük cn olsa bile konsolos cn'ye göre mi ds260'a göre mi alacak belirsizlik var. current olacak mı olmayacak mı bekleyişi var... hepsi bir yana kazanma oranı ve başvuran sayısındaki artışla baya düşmüş kazanmak mesele kazansak bile çekiliş artık garanti amerika değil, yani kimse umudunu full buna bağlayamıyor...
-
@hasnotben Evet bi durgunluk hakim 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum