DV2025 Sohbet Odası
-
ooo memleket 39 gelmiş be yaaa :)
trakyadan iyi geceler arkadaşlar. -
@nicky, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
ooo memleket 39 gelmiş be yaaa :)
trakyadan iyi geceler arkadaşlar.iyi geceler. :)
-
Uzun bir günün ardından dünyanın en iyi forumuna girip hayallere dalma vakti ✍️✍️✍️
-
Günaydin arkadaşlar
-
Selamlar günaydınlar 39 kırklareli ye selamlar :)
-
Silindi.
-
Günaydın herkese
-
Herkese günaydın, :sunrise:
Zaman ne istediğim kadar hızlı akıyor ne de istemediğim kadar yavaş.
Bir yandan daha başvurduğum günü dün gibi hatırlıyorum, nasıl 39 gün kaldı diyorum. Bir yandan da bu 39 gün nasıl geçecek diye dertleniyorum :sad_but_relieved_face:
Farklı bir ruh halindeyim :grinning_face:
-
@korki Lottery çoktan çekilmiştir, sonuçlar bellidir sadece son kontrollerin yapılıp sisteme yüklenmesini felan bekliyoruz öyle :)
-
Günaydınlar efenim. :united_states: :statue_of_liberty:
https://www.instagram.com/p/C47oljntBHW/

-
Günaydın gönülleri güzel, hayalleri hep umut dolu Arkadaşlar
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Günaydın gönülleri güzel, hayalleri hep umut dolu Arkadaşlar
Günaydin. :)
-
Günaydın 39gün kaldı :)
-
Günaydın. Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.. #39

-
@hasnotben her mahallede var o manzara değişmiyor hep bi inşaat hem kaldırım yerine toz toprak kir
-
Ağustos için 2 haftalık tatil planlaması yapiyorum daha ucuz ve kaliteli bir ortam sunmasından ötürü rotayi Yunanistan'a çevirdim.Ama vize konusunda ikili ilişkilerimiz nasil ilerliyor bilmiyorum.Schengen konusunda sorun yaşar mıyım acaba? Bilginiz var mi arkadaşlar.
-
@Birgariphayat
Tur ile gezi planlarsaniz vize daha kolay alınabilir mi? Bilgisi olan aydınlatabilir. -
Herkese selamlar.
GC Çıkma şansı Türkiye için %1.5 ile %2 arasında değişiyor yıla göre. Bakalım aramızdan kimlere çıkacak bu sene.
Ben çift başvurum olduğu için (eşim adına da başvuru yaptım) ikimizden birine çıkacak gibi hissediyorum. Hayırlısı bakalım.
Son 39 gün artık l. -
@fikret-çağan Günaydın. İlk başvurularda genelde öyle hissediliyor. Yazdığınız olasılık bu yıllarda baya değişti. Yanlış hatırlamıyorsam % 0.5 civarında
-
@hasnotben
https://youtu.be/hXJceb6l6c4?si=x95o5jLeqIFoWaoZ
Şöyle bir video var. Belki pasaport şartı kalktığı için biraz daha düşmüş olabilir oran. Ama yine de %1 'in üzerindedir. Önemli olan ilk 5000 içerisinde olmak.
Dosya taşıma , başka ülke vize derdi olmaması için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum