Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @crazycells çok teşekkür ederim.

• @smbrka velayet babada ise babanın izni olmadan çocuklar yurtdışına çıkamaz diye biliyorum TR ye ait bir kanun. Zaten pasaport bile çıkaramaz çocuklara eşiniz ilk eşi olmadan. Bence öncelikle bu konuyu araştırıp çocukların babaları ile görüşmek faydalı olacaktır.

• Pasaportu çıkarılmış çocuk Yurtdışına çıkabilir cokca tecrube ettim, çıkıştaki memur muvaffakatname sormuyor. Soyadlar farklı ise avrupa vize için de girişte de muvaffaktaname istiyor. ABD velayeti annesinde olan ve benimle gelecek cocugum için ne 3 sene once vize de ne green card goruşmesinde muvaffakatname istemedi. Giriştede sormadılar. ABD muvaffakatnameyi cok onemsemiyor diye duşunuyorum.

• ⭐⭐

Şafak 118, selam olsun gün sayanlara :)

• @sash Merhaba avrupaya dışına çıktığımızda her defasınsa çocukların annelerinin yurt dışına çıkabilirler izin kağıdı varmı bunu soruyorlar. Bu konuda bir ilk olacağım galiba çıkarsa gelişmeler hakkında sizleri bilgilendiririm. Zaten çocuklar gelemezse bende gidemem onlara ben bakıyorum çünkü.

• @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Şafak 118, selam olsun gün sayanlara :)

Bende kaç gün kaldı biri paylaşsa diye düşünüyordum. Üşengeçlik işte ;))) Nedense mayıs diye düşününce çok uzak geliyor gün söyleyince daha az kalmış gibi hissediyorum. :)))) Garip bir duygu :))) Bu arada sizede selam olsun ;)

• Geçen sene çevreme pek hissettimesemde çok üzülmüştüm. Bu sefer geçen sene gibi sürekli GC'yi düşünmüyorum olumsuz sonuçlanırsa diye ama derinden gelen hissiyat çok farklı. İnşallah bu sene olumlu sonuçlanırda hayallerimize kavuşuruz..

• @apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Geçen sene çevreme pek hissettimesemde çok üzülmüştüm. Bu sefer geçen sene gibi sürekli GC'yi düşünmüyorum olumsuz sonuçlanırsa diye ama derinden gelen hissiyat çok farklı. İnşallah bu sene olumlu sonuçlanırda hayallerimize kavuşuruz..

Benim yaşım 42 çok geç kaldım. :( Bu sene ilk senem yalan yok birçok arkadaşımız çok uzun bir süredir bekliyor. Yaşımdan dolayı bu sene çıkmasını istiyorum. Yoksa bir daha başvurur muyum bilmiyorum.. Gerçekten gitmek isteyen herkese çıkması dileğiyle..

• @Rüzgar benim eşimde 42 yaşinda inanın yaşla değil içinizdeki gitme isteğiyle alakalı o istek bitmediği sürece çıkana kadar başvurursunuz :)

• @gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@Rüzgar benim eşimde 42 yaşinda inanın yaşla değil içinizdeki gitme isteğiyle alakalı o istek bitmediği sürece çıkana kadar başvurursunuz :)

@gözde Hanım çok haklısınız teşekkürler. Aslında birde kızım liseye başlayacak gidebilsek tam denk gelecek orada başlasa hayatına dünyaları verseler değişmem süper olurdu. Biraz şartlandım sanırım ama denemeye devam edeceğim sanırım haklısınız:)

• ⭐⭐

ben 2015 de kazanırken önce bakdığımda kaybettiğim yazıyordu sayfada cok üzülmüşdüm
    1 saat sonra bakdığımda o meşur sayfa gördüm kazandığım yazıyor hemen aileme haber dem sevinçden uçuyordum

• @yapay-zeka DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

ben 2015 de kazanırken önce bakdığımda kaybettiğim yazıyordu sayfada cok üzülmüşdüm
    1 saat sonra bakdığımda o meşur sayfa gördüm kazandığım yazıyor hemen aileme haber dem sevinçden uçuyordum

Bu durum kalın harflerle yazılmalı bir kez daha bakmak aklınıza gelmese şans kaybedeceksiniz. Gerçekten hem güzel hemde sinir bozucu bir durum aslında iyiki sonradan bir daha bakmışsınız.

• @rüzgar ben de 36 yaşındayım bu senede çıkmazsa tekrar başvuru yaparmıyım, bu yaştan sonra olur mu acaba diye düşünüyordum. Yazdıklarınızı görünce umudumu uzatma kararı aldım. Bu arada gerçekten gidebilmek istiyoruz :)

• ⭐⭐

@apex DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Geçen sene çevreme pek hissettimesemde çok üzülmüştüm. Bu sefer geçen sene gibi sürekli GC'yi düşünmüyorum olumsuz sonuçlanırsa diye ama derinden gelen hissiyat çok farklı. İnşallah bu sene olumlu sonuçlanırda hayallerimize kavuşuruz..

İnsan nasıl üzülmesin ki? Sonuçlar açıklanıp da çıkmadığını görünce adeta çöktüm geçen sene. Böyle boş boş ekrana baktım dakikalarca. Kalktım rahatlamak için elimi yüzümü yıkamaya gideyim dedim bir baktım banyoda aynaya kıpkırmızı olmuşum yüzüm domatesten farksız sanki güneşte fazla kalıp yanmış gibi. :)

Ülke hiçbir şekilde iyiye gitmiyor ki ne yapacaksın Amerika'yı boşver Green Card'ı diyelim. Gitme isteği her ay katlanarak artıyor.

• ⭐⭐

atarsa 116 babayın bıyıgı yolda kaldı

• ⭐⭐

benim de yaşım 22 ama keşke 18 de başlasaydım diyorum başvurmaya... çok geç kalmış hissediyorum gitmek için...

• @lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

benim de yaşım 22 ama keşke 18 de başlasaydım diyorum başvurmaya... çok geç kalmış hissediyorum gitmek için...

Yapmayın arkadaşlar benim 42 ölelim mi :)

• @yapay-zeka hocam ilk baktığım da kazanamadığın yazıyordu sonra nasıl kazandığın yazdı onu anlamadım ben açıklarsan sevinirm ❓

• ⭐⭐

@ahmet-34 confirm numara ile girip sorguladığımda kazanamadığım yazıyordu
    daha sonra 2 saat sonra bakdığımda barkodlu sayfayı gördüm diğer orumlarda bazı kişiler sistemde bir hata olduğunu yeniden kontrol edin diye yazıyorlardı

• ⭐⭐

@yapay-zeka numaranızı ilk seferde yanlış girmiş olabilir misiniz?

Benzer Başlıklar

• DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k