Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂






Gerçek dışı gibi geliyor idrak edip tepki bile veremiyorum artık bu kadar süre kaldığına

İyi geceler.
![Laguna Beach, California🌴📸[instagram derekrliang].jpg](/forum/assets/uploads/files/1711139509873-laguna-beach-california-instagram-derekrliang-resized.jpg)
[instagram derekrliang]
![Santa, Barbara, California📸[instagram eyeseesb].jpg](/forum/assets/uploads/files/1711139560278-santa-barbara-california-instagram-eyeseesb-resized.jpg)






