DV2025 Sohbet Odası
-
Şehirlerin akşam saatleri
San Francisco

Tampa

Des Moines

NYC

Chicago

-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE Hafta içi hafta sonu farketmez bilirsin beni :)) her sabah çıkarım ama ben biraz fazla yürürüm yorulma sonra :))

Biraz kondisyon yüklemem lazım. Yoksa 20 km de falan kalırım 😂
-
@Emre-Kurtulmuş Şehir ortamında illaki toz olur veya çöl tarafından rüzgar esiyorsa illaki olur asıl küçük yerlere bakmak lazım
-
O son gün, son saatler geldiğinde ne yapacaksınız? Özel bir fikriniz var mı?
Ben şahsen sonuçlara bakmak için gece yarısını bekleyeceğim ne olursa olsun kendimi tutup sitedeki yoğunluğun geçmesini bekleyeceğim
-
@newbie97 ben en erken sonuçlara bakanlardan olacağım sanırım. hemen peşine de ds-260'ı dolduracağım :d
-
@celica Ben valla saat 7 dedim mi toz olcam buradan, gece yarısı veya günün ilerleyen saatlerinde uğrar tüm yazılanları okurum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Çok yoğun olacağı kesin de. Benim bir şekilde 7 de bakmak lazım.
-
https://youtu.be/oqnKwesvSGQ
Piyanoda çalmayı en sevdiğim parçalardan Ayışığı Sonatı ile herkese iyi geceler 🌙 -
@lawyergirl iyi geceler. :)
-
@lawyergirl Çok severim piyanoyu müziğin babasıdır. Çok fazla sevdiğim eser vardır. Ben de bağlama çalıyorum. Bu parçaya ek olarak
‘nocturne in c sharp minor’ eserine de bayılırım. -
@mcvk Ben başvurular açılır açılmaz başvuru yapıyım demiştim son dakikaya kadar kasmayan site dakikasında çöktü direk. Açıklanırken kim bilir nasıl olur, hiiiç böyle streslere girmeyeceğim o kadar ay bekledim bir 6 saat daha beklerim
-
@hasnotben Nocturne c sharp minör bu aralar üst üste dinlediğim bi eser.. Chopin in en sevdiğim eseridir… ☺️
-

Minnesota da ayrı güzel be 😍
-
@Raskolnikov-0 Taşınmayı ciddi olarak planladığım eyaletlerden biri ama George Floyd olaylarının eyalet politikalarını kötü yönde şekilde etkilediği konusunda yabancılardan oldukça olumsuz yorumlar okumuştum. Ayrıca Wisconsin'a da bayılıyorum.
-
@lawyergirl geçtiğimiz günlerde Piyanist filmini tekrar izledim. Filmde ayrı bir güzel duruyor :)
-
@korki Çok güzel eyalet gerçekten minneapolis taraflarında yaşanır. George Floyd olayını biliyorum ama eyaleti ne denli etkiledi kestiremiyorum valla. Çıkarsa bakacağız artık…
-
Herkese günaydın.
Yaşayacağım şehri seçtim.
Şimdi sıra kazanmakta🙏
JACKSONVİLLE -
Sakin bir Houston sabahından günaydınn. Yine sabah keşfindeyiz. :)

-
@hasnotben Günaydın nasılsa bu sene kazanacağız. Haberleşelimde sen baya öğrendin houston ı beraber gideriz :)
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum