DV2025 Sohbet Odası
-
@Murat-4 bu tip yerlerde tek tipliği sanırım arka bahçede kırıyorlar. ön taraf site kurallarına göre düzenleniyor arka bahçe kendi zevkine göre. tabi burada yaşamak için gerekli parayı kazanmaya çalışırken eve gelmeye fırsat bulabilirsen
-
@avar Hocam merhabalar, imzanızı gördükçe gerilim yaşamam normal midir 😀
-
@Uçan-hollandalı Bu yolda ya HNBS veteranı olursun ya da Amerika yolcusu :crying_face:
-
@Uçan-hollandalı Gerçekten ben de aynı duyguyu yaşıyorum her gördüğümde 🤣
-
@Uçan-hollandalı
benimde içim kararıyor valla o ımzayı gorunce :) -
@Murat-4 haa yani beyaz atletleri giyip mangal (BBQ değil) yapmıcan, Avrupa Kupası'nda son saniyede atacağımız gol sonrası çıldırıp, arabalara atlayıp, kornalara basarak tur atmıcan, son seste Müslüm babay dinlemicen he mi? :))))))
-
Şaka maka 1,5 ay kaldı :)
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@avar Hocam merhabalar, imzanızı gördükçe gerilim yaşamam normal midir 😀
bu üyeliğimde bi ara silmiştim sonra bi arkadaş sen bu işlerden anlamıyosun gibi davranınca yazayım bari dedim. ama silmek lazım gibi sanki
-
@avar bu kadar çok emek vermişsiniz yılda 1 defa 5 dakika sonsuza kadar devam etmelisin ama bu sene inşallah çıkar
-
@salih-atilla Sonsuza kadar edemem hocam. ilk başvuran ben ile son başvuran ben arasında bile hiçbir ortak yan kalmadı. Benimki alışkanlık oldu biraz o yüzden devam. 2-3 yıl sonra çıksada gidermiyim bilmiyorum. Çocuklar falan büyümüş olucak vsvs. İlk başvurduğumda bambaşka hayaller vardı şimdi bambaşka
-
İyi geceler forum üyeleri. Pazartesi böyle bir yürüyüşe uyanmanız dileğimle.
https://www.instagram.com/reel/C2dKHrsRXOB/?igsh=NWZyanNqYjFsZ3I2 -
@avar kardeşim yaş kaç bilmem ama benim yaş 59 bu süreç bizi kanser etti ama hiç bir zaman geç değil inşallah bu sene kısmetindir
-
@doguStone @Uçan-hollandalı @skyrunner değiştirdim imzayı. ortalık bi ferahlar şimdi :) Hadi bakalım kesin çıkacak hayallerine devam :)
-
@salih-atilla abi ds260 formu geç göndermişsin duyduğum bilgilere göre erken gönderenlere göre mülakat tarihi veriyorlarmış ama sıra numaran düşük illaki gelir merak etmeyin
-
@salihcak0 bekliyoruz kardeşim ama sabır ve dualarla
-
@avar üstadım bu o zaman totem olsun umarım hepimizin yüzü güler
-
Silindi.
-
Günaydın Arkadaşlar.
-
@Ufuk-Sener Günaydınlar
-
Günaydın herkese
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum