DV2025 Sohbet Odası
-
Vikipediadaki alfabetik sıraya göre gidelim. Karışmasın. Herkes aynı gün aynı eyaleti atar daha düzenli olur.
-
-
çok güldüm ya :)
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ATS16, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295
Hadi yazdıkları copy - paste, para ile yaptırdı 😏. Kendisinin yazdıklarına yapılan 1.020 tane atıfta mı para ile?
Eğer ki böyle ise 1.020 tane makalede kendisine atıfta bulunulmuş, bunlarda akademik intihal mi? Neyse ülkemiz akademik intihallere alışık, çamur atmaya da…
Tamam sen özgürü takip etmeye devam edebilirsin. Populist adamlari solcular sever zaten solcular pohpohluyor bunu :))))
şucu, bucu gibi ifadelerinizi foruma değil de, günlüğünüze yazmanız için sizi bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.
-
@Ufuk-Sener Adı Ufuk Şener 2025 yaşında. 7 yıldır şiir yazıyor. Gc emeklisi :))
-
@hasnotben Teşekkürler kardeşim :)))
-
Tennessee Nashville

-
Tennessee Nashville

-
Silindi.
-
@hasnotben olur ve fakat herkes sohbet odasını terk etmiş gibi bir durum var veya herkesin üzerine oruç rehaveti çökmüş. :)
-
@Murat-4 Bu aralar forum biraz durgun hakikaten 🙂
-
@lawyergirl bizim bulunduğumuz kısım durgun aslına bakarsan öteki taraflar hareketli, toplasan on kişi var yok yazan onlarda eksilip duruyor, diğer başlıklarda adını ilk defa gördüğüm isimler var, üstelik eski kullanıcı ama sohbet odalarına hiç yazmamışlar. :)
-
@Murat-4 Kankam sağlıktan ayrıldın sanırım sen de, hayat nasıl gidiyor
-
İnmişiz 51 Niğde ye.
Bence herkes zillowdan ev craiglist den araba bakmaya başladı yoksa buradaki sessizlik hiç hayra alamet değil :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Charlotte, North Carolina'dan güzel bir fotoğrafla herkese iyi geceler. Hayallere son 51 :crossed_fingers: :united_states:

-
@Uçan-hollandalı ben sağlıktan ayrılmadım kanka sağlık benden ayrıldı :), geçici bir iş buldum başka bir iş bulana kadar takılırım biraz diyorum, daha da olmazsa giderim paket dağıtırım, forumuda boşluyorum böyle olunca, sen naptın.
-
günaydın, memleketime inmişiz. son 50'den sonra daha hızlı akar diye düşünüyorum
-
Günaydın forum dostları. Umarım keyifler yerindedir. Günler azalıyor ve heyecan artıyor. Bu yıl ilk başvurum. Umarım gerçekten gitmeyi isteyen ve imkanı olan herkese GC çıkar.
@newbie97 haklısın dostum. Eyalet seçimi ve evler bakılmaya başlandı.😅 -
Günaydın Arkadaşlar evet 50 Hawaii eyaletimizden başlayalım.
Hawaii

-
Merhaba forum dostları. Herkese günaydın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum