DV2025 Sohbet Odası
-
@hasnotben Güzel ve büyük metropol
-
@lawyergirl Yavaştan gelmeye başlarlar. Özellikle açıklanmasına 1 ay kalınca başvuru yapıp unutanlar sosyal medyadaki sıklaşmaya başlayan green card reklamlarından sonra hatırlayıp geliyorlar.
-
@Ufuk-Sener Özellikle gelişmekte olan şehirler bizim için çok önemli.
-
tx Houston Candır :)
Aynı İstanbul Gibi Kimse Memnun Değil Ama Gitmekte İçinden Gelmiyor :) -
@hasnotben Evet bence de ☺️
-
GÜnaydın hepimize.. hayellere devam
-
günaydınlar değerli forum üyeleri, hayallere son 51 gün İngilizce kelimeler ezberlenmeli artık bence :face_savoring_food:
-
Silindi.
-
Amerikada nereye yerleşirsem yerleşeyim Hawai'ye mutlaka tatile gideceğim 🪅🪅🪅🪅
-
Silindi.
-
@Ufuk-Sener Stresten uzak durdukları için Amerikanın en uzun ömürlü insanlarıymış Hawaii'liler, gerçekten emeklilikte tam yaşanacak yermiş :)
-
@hasnotben Evet Houston da yaşanılabilir bir yer bence
-
@ilkerkaynar90 ilker bey size zaten bu sene çıkıyordu geçen sene paylaşmıştınız :)
-
https://www.dvchances.com/ bu sene de ben paylaşayım bana 2093 yılı çıktı :D
-
@hasnotben houston başlığını takip ediyorum orda yazılanlar pek iç açıcı değil ama beklentiye göre değişir tabii..
-
@serel Bana da 2056 çıktı 😄
-
@lawyergirl artık 30 sene boyunca sıkı bir şekilde hazırlanabilirsiniz :)) bana mezarda emeklilik gibi yıl çıktı resmen :D
-
Hawaii en yaşanılası yerlerden bir bence hem gökdelenlerdeki daireleri ucuz hem havası suyu temiz hemde bir tatil cenneti. Ama pahalı bir yer, iş bulursanız bence şehrin gürültüsünü çekmek yerine her gün deniz havası almak daha avantajlı :)
-
@serel, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
https://www.dvchances.com/ bu sene de ben paylaşayım bana 2093 yılı çıktı :D
Benim bir şey kalmamış ya gelmiş neredeyse tarih :D

-
Bana 2030 çıktı :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum