Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese merhaba,

    Özellikle yüksek case numarasına sahip bizlerin 2019 verilerini daha iyi inceleyebilmemiz ve istatistikleri görebilmemiz için çok önemli bir veri olan CEAC Data'lara erişmemiz için herkesin yardımına ihtiyacımız bulunmakta.

    Bu yardım verileri sisteme işleyebilmek için gereken "CAPTCHA" kodlarını girmek şeklinde olacaktır. Kısaca anlatmak gerekirse, Xarthisius adındaki 2018 kazananı zeki bir arkadaşımız verilere erişebilmek için bu sistemi kurmuş ve 2019 yılında bunu tekrar düzenlemiş. Sistemin mantığı basit, yüklenen eklenti ve script sayesinde kontrol edilen her bir case no sisteme yükleniyor. 2019AF1'den başlıyor. Şuan 2019AF7500 civarında. Afrika bitince AS, EU diye devam edecek. Şu an girilmesi gereken 96 bin case no daha var. Sizlere sistemi nasıl kuracağınızı Türkçe olarak anlatıyorum. Bu işlemleri yaparken hata yapma şansınız yok. O yüzden korkmayın, sistem case no'yu otomatik veriyor, siz CAPTCHA'yı girdiğinizde yenisini otomatik getiriyor.

    1- Öncelikle Chrome kullanıyorsanız buradan, Mozilla kullanıyorsanız buradan Tampermonkey adındaki eklentiyi indirmeniz gerekiyor.

    2- TamperMonkey'i aktifleştirdikten sonra (koyu siyah görünüyorsa aktiftir, açık gri renkteyse aktif değildir) buradan CEAC Helper Script indirmeniz gerekiyor. Bu iki işlemi sadece bir kere yapıyorsunuz. Artık tarayıcınıza script kurulu olacak.

    3- CEAC Durum Kontrolü sayfasına girdiğinizde eğer her şeyi doğru yaptıysanız script aktif olacak çalışacak ve Case number kısmı otomatik dolu olarak gelecektir.

    alt metni

    4- Eğer case numarası kısmı dolu gelmezse, ekranı yenileyebilirsiniz. Görseldeki konu girdiğinizde kısa bir işlem yapacak ve bir sonraki koda geçecektir.

    5- Bazen alt kısımda koyu kırmızı bir hata mesajı geliyor. "Failed to load new case no! Please reload the page." şeklinde, o zaman hata mesajı gelmeyene ve yeni numara ekranda gözükene kadar (3-4 kez) sayfayı yenilemek gerekiyor. Sonra devam edebiliyorsunuz.

    6- Eğer scriptte bir sorun olursa aşağıdaki kısımdan scripti update etmeniz gerekebilir.
    alt metni

    7- Bir yenilik olarak CEAC sayfasında alt tarafta "Username" kısmı getirdiler ve DV Charts'da "En çok girdi yapanlar" kısmı var. Eğer username yerine nick yazarsanız adınız o listede üst sıralarda en çok destek verenler olarak görünecektir.

    Herhangi bir sorununuz olursa buradan yazabilirsiniz ya da mesaj atabilirsiniz. Bu verilere ne kadar kısa zamanda ulaşırsak durumumuz hakkında o kadar kısa zamanda bir nebze daha bilgi sahibi olabiliriz. Bu yüzden herkesin boş vakitlerinde bir ucundan tutması gerçekten çok iyi olur.

    Saygılar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @phadu elinize saglik, ozellikle DV2019 talihlileri arasinda mulakat tarihi bekleyenlerin ve dosya numarasi yuksek olan arkadaslarin buna katkida bulunmasi lazim.

    Ben DV2019 facebook grubunda da bu konunun duyurusunu yapayim.


  • @phadu merhaba paylaşım için teşekkürler ama ben konudan biraz uzağım CEAC nedir? Bunu yapmanızın sebebi ne?


  • ulan anılarım depreşti şimdi ağlayacam, @yekta abi senle az mı yaptık


  • @wedofun merhaba.

    sitesinden takip edebildiğimiz CEAC verileri her sene seçilen numaraların vizelerinden hangileri basılmış, ap durumunda, hazır, boş ya da red almış görüp yüksek case numaraları için istatistiki verileri çıkartabildiğimiz eski bir GC kazananı tarafından yardım amaçlı açılmış gayriresmi bir site.

    Biz sadece onların çalışmalarına iş gücü olarak (CAPTCHA resimli kodları yani XR63Y, T15GS gibi olan kodları girerek sisteme bütün caseleri ekleyerek) yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şu an neredeyse 102 bin case numarası yarılandı. Biraz daha destekle birkaç güne verilerin önümüze geleceğini düşünüyoruz.


  • Vallah ben yine birşey anlamadım. Biraz daha specific bilgi verirseniz elimden geleni yaparım.


  • Dosyamızın durumunu gösteriyo anladığım kadarıyla. Bizimkine at NVC yazıyordu. Peki case no ları nasıl otomatik getiriyor. Bu numaralar belli bir sırada mı gidiyor. Müsait olunca dediğinizi yapıp yardımcı olacağım. Ancak veriyi nasıl topluyosunuz onu anlayamadım. Yazanı bir yeremi kaydediyor.


  • tüm 2019 talihlilerinin enerjilerini aktarmaları gereken bir platform,sayın @phadu konuyu çok net bir şekilde izah etmiş,siteye girdiğiniz zaman sistemin nasıl çalıştığını göreceksiniz @The-Black-Eagle.


  • @onrozr ok pazartesi uygulamaya geçetim. Müsait zamanlarda bolca captcha gireceğime eminim. Hepsi biterse şaşırmayın sakın 🙂


  • arkadaşlar dün akşamdan itibaren giriş yapıyorum yaklaşık 1000 numara sorgulaması yaptım, https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html daki verilere göre 16500 sorgu kaldı,tüm forum üyelerinin destek vermesini rica ederim.


  • @phadu kurulum olayları tamam ancak otomatik olarak case no falan gelmiyor. yardımcı olursan girişlere başlarım.


  • Yaklaşık 1 saat önce tüm case no'lar tamamlandı. Gerek kalmadı yani. Artık istatistiklerin açıklanmasını bekliyoruz.


  • @tesko bende ilgili bölümde tüm case nolar tamamlandı yazısını görünce default olarak geliyo sandım 🙂 Herkesin ellerine sağlık o zaman. Biz geç kaldık.


  • Bir Rus forumunda daha önce case nolar çözülmüş ve aşağıdaki şekilde bir istatistik yayınlanmış Avrupa için http://green-card.md/community/forum/messages/forum33/topic10346/message469766/#message469766


  • O-24000 current 24000-26000 belirsiz 26000-31000 arası için umutsuz denmiş,umarım bu istatistik gerçeği yansıtmaz ve tüm numaralar current olur,şimdi https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html sitesinin verilerini bekliyoruz...


  • @onrozr DV-2019 CEAC Data İmece Çalışması içinde söyledi:

    O-24000 current 24000-26000 belirsiz 26000-31000 arası için umutsuz denmiş,umarım bu istatistik gerçeği yansıtmaz ve tüm numaralar current olur,şimdi https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html sitesinin verilerini bekliyoruz...

    Evet bende baktım kimseyi umutsuzlaştırmak istemem ama 24000 üstü zor gibi sanki 😞 nasip gerçi umarım isteyen herkese gitme şansı çıkar..


  • Sitemizdeki tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.


  • @tesko aylardır beklediğimiz veriler karşımızda duruyor fakat yorumlamak gerçekten güç,11000 den sonra boşlukların daha fazla olduğu görülüyor,sayın @crazycells bizi aydınlatmanızı rica ederim,hangi noktadayız bu veriler bize ne diyor?


  • geçen seneki veriler ile karşılaştırdığımda kapının aralığından ışığı görür gibi oldum,umarım doğru okumuşumdur...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @onrozr 👍 firsat bulunca datalara bakip yorumlarimi aktaracagim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum