DV2025 Sohbet Odası
-
@shadow-sharks-0 Muhtemelen deniz ürünleri almak için market dolaşıyor olurdum. Çok fazla opsiyon var bir gün kore marketi, öbür gün alman marketi derken o kadar yolu 1 şey almak için giderdim muhtemelen. Gıda alışverişi için market gezmeyi seviyorum
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@shadow-sharks-0 Muhtemelen deniz ürünleri almak için market dolaşıyor olurdum. Çok fazla opsiyon var bir gün kore marketi, öbür gün alman marketi derken o kadar yolu 1 şey almak için giderdim muhtemelen. Gıda alışverişi için market gezmeyi seviyorum
Bende market gezmeyi hiç sevmem. Tabi yeni gitmediğimi farz edersek.. Yeni gittiğinde mecburi olarak fiyatlari tek tek kontrol ediceksin. :)
Ben genelde alişveriş te amazon u kullaniyorum :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 İlk gidenler genel olarak tencere tava şişme yatak birde katlanır yemek masası alıyorlar gördüğüm kadarıyla. Gerçi aylardır abd de olupta hala şişme yatak kullananlar var. Napsak bizde gidince su yatağıyla mı yapsak başlangıcı :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 İlk gidenler genel olarak tencere tava şişme yatak birde katlanır yemek masası alıyorlar gördüğüm kadarıyla. Gerçi aylardır abd de olupta hala şişme yatak kullananlar var. Napsak bizde gidince su yatağıyla mı yapsak başlangıcı :face_with_tears_of_joy:
Tencere tava vs bunlar lazim olan şeyler :beaming_face_with_smiling_eyes: Yatakta önemli rahat etmek lazim :) Birde ev işini çözüp komple yerleştim mi ohhh en keyiflisi. birde evin bahçeli vs olucak tam benlik :D
-
İlk başta olmasa da kesinlikle king size yatak alacağım kendime. Yuvarlana yuvarlana yatacağım 😂
-
@gtx295 Aslında ilk gidişte en iyisi karavan ama karavanda su işi nasıl hallolur bilemiyorum. Temiz suyu felan bir yerden bulup eklesen bile kirli suyu habire boşaltman lazım
-
@hadi-BE Ben hala king size mı daha büyük queen size mı daha büyük onu çözemedim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hadi-BE Ben hala king size mı daha büyük queen size mı daha büyük onu çözemedim :beaming_face_with_smiling_eyes:
En büyük king, sonra Queen ( benim bildiğim)
-
-
Sonra king geliyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Atlantis00 haber gözükmüyor
-
-
@Atlantis00 haber gözükmüyor
X'den bir haber paylaştıysan firefoxda ben göremiyorum (Şu an silinmiş ama genel olarak yazayım) Chrome'da açıp okuyorum. Ya benim eklentilerden ya da firex'a özel sıkıntı. Aklınızda bulunsun.
-
@hadi-BE adblocker var bende ondan da olabilir belki
-
iyi akşamlar...
-
https://www.youtube.com/watch?v=fETtHv8rgys&ab_channel=SummerLove
En baştaki şarkılar o kadar güzel olmuş ki. Sabahtan beri dinliyorum aşırı güzel hissettiriyor :) -
@Atlantis00 And then she'd say it's OK
I got lost on the way
But I'm a super girl
And super girls don't cryAşırı iyi olmuş şarkının bu kısımları :)
-
@hadi-BE Bu sene bizim senemiz olsun be :) artık sohbet odasına Amerika'dan selamlar yazma zamanımız geldi de geçiyor :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum