DV2025 Sohbet Odası
-
@Eliff-0 bunları konuşmak için erken ama bilgi için, 2023 sohbet odası ve aşamalarını karıştırın epeyce bilgi sahibi olursunuz.
-
@hadi-BE üstat istekte bulunabilirmiyim, ben aradım hangi şehirdi bulamadım şu dalgalı yokuşlu yollar vardı ya neresiydi ora onuda paylaşabilirmisin
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Yılları geçtikçe her sene aracı hiç kullanmasan dahi değeri düşüyorumuş aracın. Benim zaten araçta hiç gözüm yok neye binmişim hiç umursamam vosvosun da 4 tekeri var ferrarinin de. Gider max 2-3 bin dolarlık bir araç alırım alırsam vursan çarpsan çizsen için bile acımaz öyle bir şey lazım bana
Canim sikiliyor. Kizlarla konuşmakta artik tat vermiyor :face_with_tears_of_joy: hepsi malum hep başka yerlere götürüyor konuyu :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE üstat istekte bulunabilirmiyim, ben aradım hangi şehirdi bulamadım şu dalgalı yokuşlu yollar vardı ya neresiydi ora onuda paylaşabilirmisin
Sanırım dediğin yer San Francisco.

Fotoğraf netten alındı. Çekeni bilmiyorum :( -
@hadi-BE evet san francisco imiş teşekkürler, bu da benden olsun. :slightly_smiling_face:

-
Silindi.
-
@hadi-BE Bu yollardan korktum ben :) bu resmi forumda birkaç kez görmüştüm sanki belki yanlişta hatirliyabiliyor olabilirim..
-
@gtx295 Amerikan filmlerin hırsız polis kovalamacalarında sıkça kullanılıyor bu yollar.
-
@Murat-4, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Amerikan filmlerin hırsız polis kovalamacalarında sıkça kullanılıyor bu yollar.
üst resimdekinden çok pis görünüyor yanliz :)
-
Silindi.
-
@hadi-BE Dişçi muhabbeti daha yeni başlıyor, yarın gideyim geleyim her detayını anlatacağım :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gtx295 Siz hayatın zevklerini yanlış yerde arıyorsunuz, hedefiniz ne para ne de kız olsun.
Uyuyayım dedim yarın erken kalkacağım, uyuyamadım. Mecbur sabaha kadar uyanık kalacağım şimdi randevu erken saatte diye :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Siz hayatın zevklerini yanlış yerde arıyorsunuz, hedefiniz ne para ne de kız olsun.
Uyuyayım dedim yarın erken kalkacağım, uyuyamadım. Mecbur sabaha kadar uyanık kalacağım şimdi randevu erken saatte diye :)
nerede ariyim aga? Vallahi hiçbirşeyden dogru düzğün zevk alamiyorum artik. Para kazanmak çok zevkli oluyor ama oda biryere kadar tikaniyor insan. Keşke her dakika kazansam da hiç boş zamanim olmasa :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 inmesi keyifli olsada yürüyerek çıkması biraz yorucu oluyor 😂
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 inmesi keyifli olsada yürüyerek çıkması biraz yorucu oluyor 😂
Yani öyle olur :) inşallah birgün o keyfi de yaşariz 😂
-
Selamlar günaydınlar :)
-
-
@ayvalik10 Günaydın vallahi ben kazanacağımdan çok kazandıktan sonraki süreci düşünür oldum orada kimi kimsemiz yok tanıdık eş dost yok ama sizler varsın böyle demeniz bile bana güzel bir umut verdi inşallah her şey gönlümüzce olur. Teşekkür ederim.
-
Günaydın forumun güzel insanları.
-
@Ufuk-Sener Günaydın sizlere de
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum