DV2025 Sohbet Odası
-
@gtx295 Sağlık konusunda ben devlete gitmeye karşıyım. Geçen sene kulağım tıkanmıştı temizletmeye özele gittim. Randevu alacağım doktoru felan da nereden mezun olduğuna bakarak öyle seçtim. En dikkat ettiğim konudur
-
@gucarslan Arkadaş böyle biri değildi aslında fakat en son bir Amerika turuna gitti geldi o günden beri bir ego bir ego, değişik değişik konuşmalar. Allah Amerika'ya gittiğimizde @Ping-PONG gibiler gibi olmamayı nasip etsin bize. Tamam arkadaşım Amerika turu yaptın, en iyi sen biliyorsun Amerika'yı, tamam biz Türk kızları kötüyüz, en çok sen Amerika'lısın. Çok şükür kurtulduk şunun aşağılayıcı sözlerinden. Ellerinize sağlık @gucarslan <3
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Sağlık konusunda ben devlete gitmeye karşıyım. Geçen sene kulağım tıkanmıştı temizletmeye özele gittim. Randevu alacağım doktoru felan da nereden mezun olduğuna bakarak öyle seçtim. En dikkat ettiğim konudur
Bende öyle hep özele gidiyorum. Tabi her özel hastaneye gitmiyorum malum... Muayene ücretleri çok artmiş o yüzden genelde özele gidiceksem belirli hastaneler var yada doktorlar. Gerçi ücretler $ bazinda gayet iyi :face_with_tears_of_joy:
-
74 güne düşmemize son 5 saat kaldı. İnşallah gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip etsin Allah bize. Umarım her şey dilediğimiz gibi olur :)
-
@newbie97 üniveriste hastaneleri devlete göre daha iyi ankaradaysanız hacettepe diş konusunda çok iyidir
-
@gtx295 Ben geçen sene Ankara Batıkent te medical park hastanesi var oraya gitmiştim iyi diye. Bu sefer çok uzak diye malesef orayı tercih edemedim. Önceden motor ehliyetim vardı, araba ehliyeti için sağlık raporu alayım diye aile hekimliğine gittim ona bile pişman oldum. Oranın çalışanları diyor sakın buraya gelme buradaki doktor kıl, millete sağlık raporu vermek yerine hastaneye sevk ediyormuş oradan aldırıyormuş hastaneye sevk edince de mecbur hastaneden almak gerekiyormuş. Neyse öğle arası bitti mesai saati başladı ortada doktor yok, teyzeler amcalar söylenmeye başladı biri diyor nerede bu sağlık bakanlığına şikayet etmek lazım, öbürü diyor onlar bize lazım çokta söylenmeyin diye.
Neyse aile hekimliğimi değiştirdim değişikliğim sisteme düşünce farklı yere gittim taksiyle. Bu sefer orada da çalışan 2 doktor var ben kadından randevu almıştım bir sorun yaşamadım. Erkek doktorda sanırım aynı çalışma stilinde olduğu için teyzeler gülüp duruyordu. Ben sıramı beklerken doktor boş olmasına rağmen kimseyi almayıp öyle odasından çıkıp 10-15 dk bir yerlere gidip gelmiyordu. Denetim şart sağlık konusunda devlette
-
@siraysessiz Hacettepe diş sıhhıye nin oralarda malesef çok uzak
-
@newbie97 Batikent demisin? Bizim orada ofis var :face_with_tears_of_joy: Şu işleri bir bitiriyim yerleşicem oraya komple :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 Yok hocam önceden batıkentteydim şimdi yapracık taraflarındayım o yüzden yaşamkent civarından aldım randevuyu. Sakın ama sakın 1970 lerde yapılan kooperatif binalarına, toplu konutlarına felan taşınıyım deme benden söylemesi :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@gtx295 Yok hocam önceden batıkentteydim şimdi yapracık taraflarındayım o yüzden yaşamkent civarından aldım randevuyu. Sakın ama sakın 1970 lerde yapılan kooperatif binalarına, toplu konutlarına felan taşınıyım deme benden söylemesi :beaming_face_with_smiling_eyes:
yok en kötü dükkanda bile kalirim ne olucak :face_with_tears_of_joy: Yer mi yok :D
-
@gtx295 hocam oradaki toplu konutlar yada diğer adıyla kooperatif binaları her ne kadar dışarıdan düzgün gözükse de cidden mühendislik hizmeti almamış binalar. Zamanında betonu işçiler elleriyle karıp dökmüş öyle hesap edin, demetevlerdeki binalar nasılsa oradaki binalar da öyle. Kolonlara tahta sıkıştırmış olma ihtimalleri bile var öyle söyleyim 1. katta matkap çalışırken 5. kattan eviniz titrer. 1. katta çocuk koşsa 5. kattan o çocuğun nereye koştuğunu kestirebilirsiniz. Binalar tahta olsa ancak bu kadar olur dediğinizi duyar gibiyim ama aksi kanıtlanmadığı sürece ben tahta olduğunu düşünüyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Aşırı derecede zemin yamukluğu da var, bir duvardan bir duvara 5-6 cm eğim vardı tadilatsız binalara denk gelirseniz dikkat edin görürsünüz sahibindende felan
-
@gtx295 hocam oradaki toplu konutlar yada diğer adıyla kooperatif binaları her ne kadar dışarıdan düzgün gözükse de cidden mühendislik hizmeti almamış binalar. Zamanında betonu işçiler elleriyle karıp dökmüş öyle hesap edin, demetevlerdeki binalar nasılsa oradaki binalar da öyle. Kolonlara tahta sıkıştırmış olma ihtimalleri bile var öyle söyleyim 1. katta matkap çalışırken 5. kattan eviniz titrer. 1. katta çocuk koşsa 5. kattan o çocuğun nereye koştuğunu kestirebilirsiniz. Binalar tahta olsa ancak bu kadar olur dediğinizi duyar gibiyim ama aksi kanıtlanmadığı sürece ben tahta olduğunu düşünüyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Aşırı derecede zemin yamukluğu da var, bir duvardan bir duvara 5-6 cm eğim vardı tadilatsız binalara denk gelirseniz dikkat edin görürsünüz sahibindende felan
Çevrem orada iyi sorun yok. Kalacak yer bol :) en kötü günlük otelde bile kalinir :face_with_tears_of_joy:
-
@Atlantis00 evet çok az kaldı inşallah 5000 aşağıda case no ile gelir asıl zor kısmı geldikten sonraki süreçtir ds 260 acele etmek eğer hata olacaksa yanlış olur önceden hazırlık yapıp hatasız doldurmak önemli çıkarsa çok emin olduğunuz arkadaşlarınız aile üyeleri bilsin kıskanan çok oluyor arkadaşlıklarınız bozulur sonrası psikolojik savaş en ufak sorunu büyütmeler böyle gider bence yaşınızı bilmem ama almanyaya bakın gitmek amerikadan daha kolay sağlık çok önemli şansınız bol olsun
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Atlantis00 evet çok az kaldı inşallah 5000 aşağıda case no ile gelir asıl zor kısmı geldikten sonraki süreçtir ds 260 acele etmek eğer hata olacaksa yanlış olur önceden hazırlık yapıp hatasız doldurmak önemli çıkarsa çok emin olduğunuz arkadaşlarınız aile üyeleri bilsin kıskanan çok oluyor arkadaşlıklarınız bozulur sonrası psikolojik savaş en ufak sorunu büyütmeler böyle gider bence yaşınızı bilmem ama almanyaya bakın gitmek amerikadan daha kolay sağlık çok önemli şansınız bol olsun
hocam sizin hayirli olsun. sanirim cn 5000 lerde sizin? hala mulakat alamadiniz mi?
-
@gtx295 Günlük otel pahalıdır hocam oradan yeni bina bulmaya çalışın gerçi Ankara çürümüşte toprak alan yok. Memlekette yeni bina yok vallahi Eryaman bile çok eski ama en azından sağlam diye biliyorum
-
@gtx295 çok yaklaştı mart ayı mülakat mayıs ayı ankara olur gibi gözüküyor çok güzel muhabbetiniz umutlarınız hayalleriniz var hepinize inşallah nasip olur inşallah
-
@gtx295 Günlük otel pahalıdır hocam oradan yeni bina bulmaya çalışın gerçi Ankara çürümüşte toprak alan yok. Memlekette yeni bina yok vallahi Eryaman bile çok eski ama en azından sağlam diye biliyorum
ulkede hangisi düzğün ki. Bir tarafi düzeltmeye başlasan bir taraf bozuluyor. Komple düzeltemezsin de böyle gider malesef.
-
@salih-atilla İnşallah hocam bizde sizinle aynı sevinci yaşarız o günleri görmek nasip olur :)
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 çok yaklaştı mart ayı mülakat mayıs ayı ankara olur gibi gözüküyor çok güzel muhabbetiniz umutlarınız hayalleriniz var hepinize inşallah nasip olur inşallah
Sizin adiniza çok sevindim. Hayirlisi olsun umarim istediginiz gibi bir hayata başlarsiniz. Darisi tabiki bizlere diyelim. :)
-
@gtx295 nasip olur neden olmasın sadece amerikaya bağlanmayın almanya daha kolay ve mantıklı ben çocukları almanyaya yönlendirdim nasip kısmet hayırlı ise olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum