DV2025 Sohbet Odası
-
Günün sempatik video sunu bırakıyorum şuraya 🙃
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bana bir çıksın da hocam uzun uzun düşünürüm zaten söyleyip söylememe konusunda, yani illa bilmeleri de gerekmez ne olur yani ben gidip GC yi bastırıp elime alıp ülkeme dönsem de öyle bilseler, yani bir şey kaybetmezler :beaming_face_with_smiling_eyes:
Herşeyi sessiz halletmek kadar güzel birşey yok. En temizi kimsenin bilmemesi :) Hem başin agrimaz hemde moralini bozmazlar. Ben bazi konularda çok sabirsizim para konusunda vs de çok sabirsizim bu sabirsizligim hep kaybettiriyor :face_with_tears_of_joy:
-
@SYTSNGR bildiğim kadarıyla maddi imkanı olsada ailesini silip gitmezdi şahsen benim eşim istemese benim işim yok orada
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@SYTSNGR bildiğim kadarıyla maddi imkanı olsada ailesini silip gitmezdi şahsen benim eşim istemese benim işim yok orada
öyle ama biz evli değiliz. O yüzden rahatiz zaten hocam :) Evli olunca insan eş tarafinida düşünüyor tabiki
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
öyle ama biz evli değiliz. O yüzden rahatiz zaten hocam :) Evli olunca insan eş tarafinida düşünüyor tabiki
Sana bir iyilik yapayım mi 😂
-
@Ping-PONG Mesaj alinmadi? :) bu aralar geç düşüyorda :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Mesaj alinmadi? :) bu aralar geç düşüyorda :face_with_tears_of_joy:
Video yu izlemedin mi 😂
-
@Ping-PONG izledim? :)
-
Greencard çekiliş günleri azaldıkça bi heyecanlanıyorum.
-
@gtx295 Valla hocam ben de çok sabırsızım napsak parasını verip hacker felan mı tutsak şu kcc verilerini araklasın da gidersin bizim merakımızı yok mu bunu erkenden öğrenmenin yolu ya :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Valla hocam ben de çok sabırsızım napsak parasını verip hacker felan mı tutsak şu kcc verilerini araklasın da gidersin bizim merakımızı yok mu bunu erkenden öğrenmenin yolu ya :beaming_face_with_smiling_eyes:
Darkweb de herşey varda orada dolandirici da çok. Muhtemelen bizdeki bu şans ile kesin dolandiriliriz :face_with_tears_of_joy:
Sabirsizlikta benim kadar varmisin? ben baya sabirsizim :)
-
@gtx295 bir an önce Mayıs ayı gelse de öğrensek
-
@T-C-Kubilay-Dikici şimdi şöyle düşünüyorum , hadi diyelim bu arkadaşın ailesi , nişanlanacak kadar aklı selim ve evlenince ailesine bakabilecek kadar kendi ayakları üzerinde duracağını düşünüyor . Nişan evlilik vs gibi geri dönüşü ve hata yapıldığında telafi etme ihtimalinin zor olduğu bir yola yönlendiriyorlar .
Fakat iş nişanlısından ayrıldıktan sonrasında yeni bir hayat ve nefes almak için hatta belki bundan sonra ki sülalesinin geleceğini etkileyecek bir kararda gidemezsin diyorlar .
Ben ve eşim 6 yasında ki oğlumuz için 3 senedir . Daha iyi eğitim ve gelecek mottosu ile avrupanın tüm ülkelerine ve amerikaya gitmek için gözümüzü kararttık . Sizinde dediginiz gibi eşim tamam dedikten sonra ailem ne isterse diyebilir . Düşünebilir.
Ha keza benim ailem benden önce burada kalırsan , bu çocuga yazık olur git biran önce diyip duruyorlar . Tek problem ailemin maddi durumu orta seviye türk aile ekonomisi ...
Bu sürecte eşimin ailesi bizi sürekli taciz edip , gidemezsiniz , olmaz sürünürsünüz , ne işiniz var , burada okuyanlar bir ere gelemiyormu , aptal mı vs vs gibi konusarak motivasyonumuzu yeteri kadar kırdı .
hatta o kadar ileri gittiler ki , ( bu kısım normalde özel olacak ) benım bos hayaller ıle aılemı pesımden surukleyıp bır hayal yuzunden mutlu yuvamı yıkacagımı falan dusunup . konusmama , eşimin aklını çelmeye kadar gittiler .
Eşim gereken cevabı kendı aılesı olsada verdı fakat bir süre aıle malesef tavırlı davrandı .
Sımdı ben bekar olsam sevgili @newbie97 nin dedigi gibi . Kredi çeker borc alır , bankada parayı gosterır sonra ıade eder o vizeyi bir sekılde alır . yinede giderdim .
Bu arada katılır / katılmazsınız saygı duyarım ama dedıgım gıbı bu benım yapacagım bırseydır.
Belki yadırgayacak ve yargılayacaksınızdır.
Ama benım bu hayatta ki en büyük mottom .
Bir ana sayesinde geldik tek basımıza dunyaya
Bir tabutla dönecegiz öte ki dünyaya
geldik yanlız
gidecegiz yanlız .o yuzden kimin ne soyleyıp , ne dediginden cok sizin ne yapmak istediginiz ve etrafınızda ki olumsuzluklardan kurtulmanız önemli ...
Hepinize kucak dolusu sevgıler . İyi bir aksam diliyorum sevgili amerikan vatandaşı aday adayları :)
-
Ben size asıl zor olan ne söyleyeyim mi…
Alternatifleriniz olması ve hepsinin ABD de olmakla yarışır cinsten olması.
Şu an gitmek için hazırlık yapıyorum ama eğer ABD yi seçersem alternatiflerimden olacağım.
Eğer şansım yaver gider de GC yi cebime koyarsam alternatiflerim de daha mükemmel bir seviyeye gelmiş olacak ancak; GC yi cebime koymadan çıkmak zorunda kalırsam her şey tepetaklak olacak.
Alin size parodi. 😩
-
@SYTSNGR Allah bağişlasin diyelim hocam. İnsan seveni bulunca cidden mutlu oluyor. Hiç birşeyi aileler ile paylaşmamak lazim aslinda. Sonuçta bu sizin hayatiniz başkalari yaşamiyacak.
Anliyamadigim nokta neden insanlar bu kadar herşeye karişiyor ki?. Neden insanlarin hayatlarina karişmak zorundalar...
-
@Ping-PONG O zamanda tüm alternatifleri bir sonraki adımlarından en son adımına kadar satranc oynuyormuşçasına degerlendırmek onu yaparsam bu olur diyerek , olumlu / olumsuz yanlarını ölçüp tartmak .
Başka bir seçeneginiz malesef yok gibi görünüyor .
İyi bir karar vermenizi dilerim .
-
Herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir… hayallerimize kavuşmamıza sayılı günler kaldı …….
-
@yaren94, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese iyi akşamlar umarım herkes iyidir… hayallerimize kavuşmamıza sayılı günler kaldı …….
iyi akşamlar. herkesin hayalini yaşamasi dilegi ile...
-
@gtx295 Hocam planı açıklıyorum :D
Öncelikle bir facebook kız profili açıp profili dolduruyoruz,
Ardından facebook üzerinden KCC dekileri ekliyoruz,
1-2 hafta muhabbetten sonra al sana benim resmim diye bir dosya atıyoruz,
O dosya amacına ulaştıktan sonra kendimizi selected yapıp CN yi düşükten giriyoruz,
Tüm işlemler bittikten sonra kurban ile 1-2 hafta daha muhabbet ettikten sonra benim 6 tane abim var kusura bakma diyip konuşmayı sonlandırıyoruz :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@yaren94 iyi akşamlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum