DV2025 Sohbet Odası
-
@T-C-Kubilay-Dikici Ben Ailemi red ederim . :)
Kendimi greenpeace üyeleri gibi istanbul havalimanına zincirlerim . ne demek gitmesine izin vermedi :)
-
@newbie97 Ahahaha , biraz geç güldüm ama olsun , sonucta iyi güldüm :)
-
@SYTSNGR Belki de izin verip maddi imkan sağlamamışlardır.
-
Valla ben bir kazanayım samimi söylüyorum havaalanının başında nöbet tutmadıkları sürece beni durduramazlar :) Çok bir param yok bir uçak bileti alıp 2 aylık airbnb kiralayacak kadar param var ona rağmen arkama bile dönüp bakmam uçağa binerken
-
@newbie97 İşte hesapta yeteri kadar para olmadan vize alamayabiliyorsunuz, öyle de bir sıkıntı var :)
-
@EasternStar Üstüme ev var onu gösteririm hocam olmadı tanıdığın yanına kalmaya gidiyorum derim yani bekar biriyim çok rahat 4-5 bin dolar gösterebilirim ama öyle 15 gösteremem, olur da AP ye felan düşersem bankadan kredi alır onu gösteririm zaten artık arayıp şu kadar krediniz hazır onaylıyorsanız 1 e basın diyip duruyorlar
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@EasternStar Üstüme ev var onu gösteririm hocam olmadı tanıdığın yanına kalmaya gidiyorum derim yani bekar biriyim çok rahat 4-5 bin dolar gösterebilirim ama öyle 15 gösteremem, olur da AP ye felan düşersem bankadan kredi alır onu gösteririm zaten artık arayıp şu kadar krediniz hazır onaylıyorsanız 1 e basın diyip duruyorlar
Hocam ciksinda ben direk giderim. Zaten o para ile kabul etmeme durumlari yok. :face_with_tears_of_joy:
Benim icin suan en önemli mesele :) ))) -
@newbie97 Hele bir çıksın da gerisi çözülür, yine de ailenin gönlünü/onayını almadan gitmek ilerleyen zamanda sorun çıkartır, benim ailem ben evimi satıp onların evine geçene kadar gideceğime inanmıyordu :)
-
@EasternStar Hocam illaki haberleri olur ama onlar daha çok benim bir şeyi tek başıma yapabileceğime yada bir ülkede tek başıma yaşayabileceğime inanmıyorlar daha önceden gidip bunu yapmış olmama rağmen illa akrabalardan sen yapamazsın, sen edemezsin, gidip ne yapacaksın, bir şey olursa ne yapacaksın gibi tonla sorulara maruz kalacağım kesin ama bunların hiç biri gitmeme engel olamayacak :)
Daha çok aklım ermiyor bazı şeylere savunmasızım felan zannediyorlar, bir bilseler aklım nelere eriyor şuracıkta düşüp bayılırlar da söylemiyorum işte :) :)
-
@EasternStar Hocam illaki haberleri olur ama onlar daha çok benim bir şeyi tek başıma yapabileceğime yada bir ülkede tek başıma yaşayabileceğime inanmıyorlar daha önceden gidip bunu yapmış olmama rağmen illa akrabalardan sen yapamazsın, sen edemezsin, gidip ne yapacaksın, bir şey olursa ne yapacaksın gibi tonla sorulara maruz kalacağım kesin ama bunların hiç biri gitmeme engel olamayacak :)
Daha çok aklım ermiyor bazı şeylere savunmasızım felan zannediyorlar, bir bilseler aklım nelere eriyor şuracıkta düşüp bayılırlar da söylemiyorum işte :) :)
Herkesin ailesinde vardir böyle aşaği çeken insanlar. Ne olursa olsun bunlarla konuşmamak lazim. Hele para konusu bu konuyu hiçkimse ile konuşmam kimse ne kadar kaybettigimi bile bilmiyor. Bilseler muhtemelen söverlerdi zaten... :face_with_tears_of_joy: paran oldugunu ögrendiklerinde genelde en kral i sen oluyorsun.. Para=herşey... Bu yüzden ilk hedefim saglam kazanmak. :)
-
@gtx295 Bana bir çıksın da hocam uzun uzun düşünürüm zaten söyleyip söylememe konusunda, yani illa bilmeleri de gerekmez ne olur yani ben gidip GC yi bastırıp elime alıp ülkeme dönsem de öyle bilseler, yani bir şey kaybetmezler :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Günün sempatik video sunu bırakıyorum şuraya 🙃
-
@gtx295 Bana bir çıksın da hocam uzun uzun düşünürüm zaten söyleyip söylememe konusunda, yani illa bilmeleri de gerekmez ne olur yani ben gidip GC yi bastırıp elime alıp ülkeme dönsem de öyle bilseler, yani bir şey kaybetmezler :beaming_face_with_smiling_eyes:
Herşeyi sessiz halletmek kadar güzel birşey yok. En temizi kimsenin bilmemesi :) Hem başin agrimaz hemde moralini bozmazlar. Ben bazi konularda çok sabirsizim para konusunda vs de çok sabirsizim bu sabirsizligim hep kaybettiriyor :face_with_tears_of_joy:
-
@SYTSNGR bildiğim kadarıyla maddi imkanı olsada ailesini silip gitmezdi şahsen benim eşim istemese benim işim yok orada
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@SYTSNGR bildiğim kadarıyla maddi imkanı olsada ailesini silip gitmezdi şahsen benim eşim istemese benim işim yok orada
öyle ama biz evli değiliz. O yüzden rahatiz zaten hocam :) Evli olunca insan eş tarafinida düşünüyor tabiki
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
öyle ama biz evli değiliz. O yüzden rahatiz zaten hocam :) Evli olunca insan eş tarafinida düşünüyor tabiki
Sana bir iyilik yapayım mi 😂
-
@Ping-PONG Mesaj alinmadi? :) bu aralar geç düşüyorda :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Mesaj alinmadi? :) bu aralar geç düşüyorda :face_with_tears_of_joy:
Video yu izlemedin mi 😂
-
@Ping-PONG izledim? :)
-
Greencard çekiliş günleri azaldıkça bi heyecanlanıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum