DV2025 Sohbet Odası
-
Bittik abi bu ülkede daha fazla durmak istemiyorum bana çıksın ya
-
Hepinize ayrı ayrı günaydınlar bende de :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Hepinize ayrı ayrı günaydınlar bende de :)
Sanada günaydin xD
-
Bu ileti silindi! -
@aysegl12345 Yahu hocam amacınız ne bilmiyorum ama bu konu cidden sıktı. Önünüze 2 tane ekran geliyor biri seçildiniz öbürü seçilmediniz. Seçilmediyseniz neden seçilmediğiniz asla yazmıyor. İster göbek adınızı yazarak başvurun ister kızlık soyadınızı yazarak başvurun ister başvurun sonra isminizi edevletten değiştirip yeni isminizle tekrar başvurun kimse seçilir misiniz yoksa seçilmez misiniz inanın bilmiyor.
Kılavuzda da bir kişi birden çok başvurursa elenir yazıyor. Eleniyor mu elenmiyor mu inanın hiçbir fikrimiz yok başvurulara daha aylar var ama sistemleri dandik istediğinizi denemekte özgürsünüz.
-
@aysegl12345 Milyarda bir ihtimal de olsa aynı isim soy isim ve aynı doğum tarihine sahip olabilen insanlar olabilir. Bu sebeple fotoğraf kontrolü en etkin yöntem. Ha diyelim, size ait olmayan bir fotoğraf ama gerçek kimlik bilgilerinizle kaydolup seçildiniz, o zaman da mülakatta elenirsiniz.
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@aysegl12345 Yahu hocam amacınız ne bilmiyorum ama bu konu cidden sıktı. Önünüze 2 tane ekran geliyor biri seçildiniz öbürü seçilmediniz. Seçilmediyseniz neden seçilmediğiniz asla yazmıyor. İster göbek adınızı yazarak başvurun ister kızlık soyadınızı yazarak başvurun ister başvurun sonra isminizi edevletten değiştirip yeni isminizle tekrar başvurun kimse seçilir misiniz yoksa seçilmez misiniz inanın bilmiyor.
Kılavuzda da bir kişi birden çok başvurursa elenir yazıyor. Eleniyor mu elenmiyor mu inanın hiçbir fikrimiz yok başvurulara daha aylar var ama sistemleri dandik istediğinizi denemekte özgürsünüz.
Okumayi bıraktım, o derece 😂
-
@Ping-PONG Geçen sene yılbaşında burç yorumlarımı okurken mayıstan sonra yurtdışı konusunda çok şanslı olacaksınız deniyordu, aha dedim çıkacak ama sonuç hüsran
Bu sene yine mayıstan sonra şans kapılarım açılıyormuş bakalım sonuç ne olacak :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Ping-PONG Geçen sene yılbaşında burç yorumlarımı okurken mayıstan sonra yurtdışı konusunda çok şanslı olacaksınız deniyordu, aha dedim çıkacak ama sonuç hüsran
Bu sene yine mayıstan sonra şans kapılarım açılıyormuş bakalım sonuç ne olacak :beaming_face_with_smiling_eyes:
Akrep burcumusunuz ? Aynı yorumu bende dinlemiştim . Birde bizde şans x3 o zaman diye düşünüyoruz çünki ben , eşim ve oğlum hepimiz akrep burcuyuz :)
-
@SYTSNGR İkizler burcuyum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@SYTSNGR İkizler burcuyum :beaming_face_with_smiling_eyes:
Benim icin nasil olucak bende koç :)))
-
@gtx295 Yazın hocam youtube a bakın ama birkaç kanala birden bakın onların ortak söylediklerini dikkate almaya çalışın
-
geçen sene bütün çekiliş dönemi boyunca burç yorumlarını sürekli takip ettim. hem kendi burcumu hem eşimn burcunu. herkes ağız birliği yapmış gibi taşınma, yurtdışı işler/ilişkiler, iş değişikliği hayatınızda kökten yenilikler falan diyodu. sonuç: memlekete taşındım :)))
-
kıymetli arkadaşlar hepiniz hayallerinizle beraber tatlı bir heyecan içindesiniz hepiniz kurada çıkmasını hakediyorsunuz çıktımı cn no ya bakın 5000 altındaysa çok iyi 10000 yukardaysa sıkıntılı ama her halükarda ne olursa olsun sıkıntılı allah yolunuzu açık etsin sağlık en önemlisi çıktıktan sonra başta psikolojik olmak üzere sağlık sorunu yaşayacak işlerinize odaklanamayacak yakınlarınızdan eleştiri alacak sizi kim sever sevmez görecek kendize özel başka sorunlar yaşayacaksınız ben fazlasıyla yaşıyorum bu işin kaderi böyle şansınız bol hayalleriniz gerçek olsun
-
@serel Yurtdışı hariç kökten yenilikler, taşınma tutmuş en azından :) bir arkadaş vardı yurtdışında çalışmak istiyorum diye diye İran'a gitmişti, detaylarını da belirterek dilemek lazım galiba :D
-
@gtx295 Yazın hocam youtube a bakın ama birkaç kanala birden bakın onların ortak söylediklerini dikkate almaya çalışın
Pek anlamam neye bakacagimi bilmiyorum :)
-
@K-ardenadam beterin de beteri varmış :D
-
Yeni challenge oluşturuldu. 😂
-
@gtx295 2024 yılı koç burcu yorumları yazacaksınız
-
@K-ardenadam
aynen öyle dilemeden önce detay vermek lazım :)
yoksa kendimizi bizde iranda buluruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum