Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @gtx295 iyi akşamlar

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@hadi-BE Daha geçen hafta izledim bulgura şeker ekleyip tatlı yapmışlar, nasıl yiyorlar onu bilmiyorum ama sağlık sistemleri çok kötü durumda. Hastanelerin önlerine yatmışlardı hep. Onlara sorsan onların istediği hayat bizimki gibi, bize sorsan abd lilerin gibi. Ama bu durumda abd liler de hintliler de mutlu bir biz mutsuzuz. Bu işte bir terslik var :face_with_tears_of_joy:

Yemek tarifleri sag da solda uçuşmuş :D Hint yemeklerinden midem bulaniyor adam bildigin elini kolunu ayagini yemegin içine daldiriyor iyyyyy :)

• ⭐⭐⭐

78 Karabük e selamlar :)

78 Karabük e selamlar :)

Zaman gelip geciyor. yakinda tek haneye düşeriz gün sayariz. :) Sonrasi artik kader mi desem kismet mi desem? :)

• @aysegl12345, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 evet mesela benim kuzenimin kız arkadaşı üniversite mezunu değil lise mezunu yapmıştı bilmediği için tekrar başvurdu ve başka fotoğraf maille ama o yıl çıkmadı yani tabi birden fazla başvuru yaptığı için mi yoksa şansına gelmedi mi bilinmez

Aslinda bazi hatalari maruz görüyorlar. Eğer başvurdugu sirada üni diplomasi yok ise ve hala hazirda üni gidiyor ise lise mezunu yazsada elçilik çok sorun etmez. Zaten önemli olan başvuru sirasindaki bilgilerinin dogru olmasi. :)

• Bu ileti silindi!

• @aysegl12345, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 ama işte bunu bilmediği için ikinci başvuruyu yapmış yine de maruz görme olur mu? Yoksa mükerrer başvuru mu sayılır

DV2025 e mi başvurmuş?.

Yani bilemiyorum bunu kimse bilemez. Bütün diğer bilgileri ayni mi yazmis?. Belkide sistem ayni basvurulari engelliyordur...

• ⭐⭐⭐

@gtx295 İnşallah kaderimizde randomly selected görmekte vardır amin amin aminnn valla gün yaklaştıkça korku kaplıyor içimi

• ⭐⭐⭐

@aysegl12345 Hocam bunu hiçbirimizin bilme imkanı yok kimse nasıl olduğunu bilmiyor aklınızda bir şey varsa deneyin neticede parayla değil en azından içinizde kalmaz :)

• @gtx295 hayır geçen sene başvurmuş fotoğrafı maili ve eğitim durumunu değiştirmiş doğru olanı yazmış ama bence sistem engellese tekrarlanan başvuru diye bir şey olmazdı

• ⭐⭐

@aysegl12345 Mükerrer sayılır ve tüm başvuruları iptal edilir.

@gtx295 İnşallah kaderimizde randomly selected görmekte vardır amin amin aminnn valla gün yaklaştıkça korku kaplıyor içimi

Korkulacak birşey yok.. Benim en büyük korkum Ftx battiginda olmuştu. Malum yüklü miktarda para kaybedince. :)

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Hocam ben az çok anlarım borsadan, bir eğitim serisi izlemiştim zamanında baya detaylı. Bende tabi para kısıtlı varım yoğum dövizde. Elimde de az bir miktar tl olarak para var ne kadardı 1-2 bin tl öyle hesap edin. Borsa düşmüş düşmüş kontrol ederken 2 tane hisse senedi kestirdim gözüme çok iyi yerden. Paramın yarısına birini öbür yarısına diğerini aldım. Sanırım 1-2 ay gibi kısa sürede %20 mi 30 mu 40 mı ne kar etmiştim tam sayıyı hatırlamıyorum bunlardan birisiydi. Tam hedeflediğim bölgeye bi vardı zınk diye sattım hepsini. Sonra döndüm baktım kazandığım paraya, sonra gittim aidatı ödedim ona yetti sadece. Bu da böyle bir anımdır :)

@gtx295 Hocam ben az çok anlarım borsadan, bir eğitim serisi izlemiştim zamanında baya detaylı. Bende tabi para kısıtlı varım yoğum dövizde. Elimde de az bir miktar para var ne kadardı 1-2 bin tl öyle hesap edin. Borsa düşmüş düşmüş kontrol ederken 2 tane hisse senedi kestirdim gözüme çok iyi yerden. Paramın yarısına birini öbür yarısına diğerini aldım. Sanırım 1-2 ay gibi kısa sürede %20 mi 30 mu 40 mı ne kar etmiştim tam sayıyı hatırlamıyorum bunlardan birisiydi. Tam hedeflediğim bölgeye bi vardı zınk diye sattım hepsini. Sonra döndüm baktım kazandığım paraya, sonra gittim aidatı ödedim ona yetti sadece. Bu da böyle bir anımdır :)

Bu kripto borsasi hocam. :) keske 3000-4000 yada 30000$ kaybetseydik... Bir arkadasim kaybettiği para için kendine gelemiyor ilaçlar malesef çok fazla çökertmiş adami ve çok üzülüyorum :(

• ⭐⭐

78Gün kaldı sonuçların açıklanmasına :)

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Hocam ben kriptoya hiçbir zaman şöyle bir güvenemedim, en tutarlı grafik btc de onun da ancak nereden döneceğini kestirebiliyorsunuz, grafiği düzgün olan forex var eur/usd pariteleri vs olsun düzgün, onların da aracı kurum derdi felan var hiç rahat değil kripto gibi hissettirmiyor. Aslında baksam iyi güzel hoş ama yapım gereği her şeyden sıkılıyorum, bundan da sıkıldım galiba yoksa baya baya iyiydim, aylar sonra eur/usd yi açıp tüm fiyat hareketlerinin yada petrolün fiyat hareketlerinin çizdiğiniz yerlere milimetrik dokunması kadar tatmin edici başka bir olay yok :)

@gtx295 Hocam ben kriptoya hiçbir zaman şöyle bir güvenemedim, en tutarlı grafik btc de onun da ancak nereden döneceğini kestirebiliyorsunuz, grafiği düzgün olan forex var eur/usd pariteleri vs olsun düzgün, onların da aracı kurum derdi felan var hiç rahat değil kripto gibi hissettirmiyor. Aslında baksam iyi güzel hoş ama yapım gereği her şeyden sıkılıyorum, bundan da sıkıldım galiba yoksa baya baya iyiydim, aylar sonra eur/usd yi açıp tüm fiyat hareketlerinin yada petrolün fiyat hareketlerinin çizdiğiniz yerlere milimetrik dokunması kadar tatmin edici başka bir olay yok :)

Bizde para direk usd deydi. Burada paylaşmiyim ozelden resim atiyorum durumun ne kadar kötü oldugunu.. FTX TR kisminda olsaydi o parayi çoktan almiştik... :)

• @aysegl12345 hile oluyor elenir

• @aysegl12345 bir çok insan olamaz ancak nadiren olabilecek bir konu. Kaldı ki bunların yanında belki fotoğraf incelemesini yapan sistemleri çok detaylı bir sistem illa aynı fotoğrafı değil yüz hatlarından aynı kişi olma ihtimalini algılıyor belki bilemeyiz

• @aysegl12345 olmaz, yaptığı şansını arttırmaya giriyor. Çıkmadan elenmiş olcak zaten yüksek ihtimalle, yapay zeka maruz görmez. O kaçırsada konsolosluk çalışanı farketmiş olursa maruz görülebilecek bir durum değil. Herkesin bir bilet alma kuralı olduğu bir çekilişte birden fazla bilet alıp şansını arttırmaya çalışıyor

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k