DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 Bu devirde zaten doğru düzgün birini bulmakta zor tlc nin evliliğe 90 gün serisini izliyorum bu aralar k1 vizesine başvuranları konu alıyor dünyanın her yerinden çoğunluklu kadın olarak ukrayna, erkek olarak afrika yoğunluklu sevgilileri oluyor. Baya heyecanlı K1 vizesine ilginiz varsa önerebilirim :beaming_face_with_smiling_eyes:
Mürsel mi ne vardi :) en son hatirladigim o inan tv ile isim yok. Sesine bilr tahammulum yok benim tv nin :beaming_face_with_smiling_eyes: mürsel bile kac yildir orda yasiyor :face_with_tears_of_joy:
-
@newbie97 En az yeşil mercimek çorbasını sevdiğiniz kadar seveceğiniz, kıymalı köfteyi aratmayacak yeşil mercimek köftesinin tarifini paylaşıyorum bugün sizlerle. Evde kıyması kalmayanlar için alternatif olacak bu köfte, sizlerin de vazgeçilmezi olacak.
Yeşil mercimek köftesi nasıl yapılır merak ediyorsanız, tarifimi inceleyebilir ve rahatlıkla deneyebilirsiniz. Sonuçtan sizler de memnun kalacaksınız. Gelelim şimdi mercimek köftesinin tarifini anlatmaya :) 2 su bardağı yeşil mercimek
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak (rendelenmiş)
4 yemek kaşığı zeytinyağı (soğanı kavurmak için)
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı nane
1 adet yumurta
Biraz maydanoz ve nane (ince doğranmış)
Aldığı kadar galeta unu
Kızartmak İçin;Sıvı yağ ya da zeytinyağı (ben zeytinyağı kullandım)

-
@gtx295 Evet onlar var tabi ama o sadece 1 sezona konuk olduğu için diğer sezonlarda yok çok şükür :beaming_face_with_smiling_eyes: Bende tv izlemiyorum, pc başında yemek yerken youtube dan açıp izliyorum
-
@gtx295 Evet onlar var tabi ama o sadece 1 sezona konuk olduğu için diğer sezonlarda yok çok şükür :beaming_face_with_smiling_eyes: Bende tv izlemiyorum, pc başında yemek yerken youtube dan açıp izliyorum
Mürsel ne yapiyor acaba :D adam türkçeyi bile konuṣamiyordu :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 O valla en son bir çocuk yapmıştı şimdi kaç olmuştur Allah bilir :D :D
-
@gtx295 O valla en son bir çocuk yapmıştı şimdi kaç olmuştur Allah bilir :D :D
Karisinin zaten çocuklari yokmuydu.ne yapicaklar o kadar çocugu :face_with_tears_of_joy:
-
@gtx295 Bakacak olan o onu ona sormak lazım :D Tahminimce hala ingilizce öğrenmemiştir almanyadaki 40 yıllık gurbetçiler gibi :D
-
@gtx295 Bakacak olan o onu ona sormak lazım :D Tahminimce hala ingilizce öğrenmemiştir almanyadaki 40 yıllık gurbetçiler gibi :D
Sanki baya ögrenmis gibiydi. :face_with_tears_of_joy:
-
Bu ileti silindi! -
@diablo_ercan bir arkadaşım kendi fotoğrafı ile başvuru yapmış abisi de onun adına başka bir fotoğrafı ile yapmış ama birbirlerinden habersiz bu da hile oluyor mu ya da sıkıntı oluşturur mu en fazla elenir
-
@aysegl12345, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 ama sonuçta bence örnek fotoğraftan bile iki tane başvuru olsaydı aynı isim soy isimle o zaman yine çıkmazdı çünkü birden fazla başvuru sayılırdı risk işi gerçekten
Bilinse herkes cift cift basvuru yapar. Risk evet ve alinacak risk de degil . :)
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@newbie97 En az yeşil mercimek çorbasını sevdiğiniz kadar seveceğiniz, kıymalı köfteyi aratmayacak yeşil mercimek köftesinin tarifini paylaşıyorum bugün sizlerle. Evde kıyması kalmayanlar için alternatif olacak bu köfte, sizlerin de vazgeçilmezi olacak.
Yeşil mercimek köftesi nasıl yapılır merak ediyorsanız, tarifimi inceleyebilir ve rahatlıkla deneyebilirsiniz. Sonuçtan sizler de memnun kalacaksınız. Gelelim şimdi mercimek köftesinin tarifini anlatmaya :) 2 su bardağı yeşil mercimek
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak (rendelenmiş)
4 yemek kaşığı zeytinyağı (soğanı kavurmak için)
1 yemek kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kimyon
1 yemek kaşığı nane
1 adet yumurta
Biraz maydanoz ve nane (ince doğranmış)
Aldığı kadar galeta unu
Kızartmak İçin;Sıvı yağ ya da zeytinyağı (ben zeytinyağı kullandım)

Aç karnına ne de güzel okunacak bir yazı 😂
-
@Ufuk-Sener tarif güzel görünüyor elimize sağlık
-
Bu ileti silindi! -
@hadi-BE Aynısı nohutla felan da güzel oluyor, veganlık çıktığından beridir bu tür tariflere ilgi büyük özellikle ete ulaşamayan yada et tüketmeyen topluluklarda
-
@hadi-BE Aynısı nohutla felan da güzel oluyor, veganlık çıktığından beridir bu tür tariflere ilgi büyük özellikle ete ulaşamayan yada et tüketmeyen topluluklarda
Ya acayip lezzetler var. Buna yaratıcılık ve parasızlık da eklenince çok güzel şeyler çıkabiliyor .
Amaaaaa videolardan görüyoruz, kalıp gibi somonları çatır çutur alıyorlar. Pek balıkçı değilmdir. Gecen senelerde de yazmıştım tekrar edeyim. Gittiğimde somon alıp simit gibi kemiricem.
-
İsim soyismi doğum tarihi ve doğum yeri aynı olan birçok insan olamaz mı tek bunlara göre eleme yapılması yanlış değil mi sizce de
-
@hadi-BE Daha geçen hafta izledim bulgura şeker ekleyip tatlı yapmışlar, nasıl yiyorlar onu bilmiyorum ama sağlık sistemleri çok kötü durumda. Hastanelerin önlerine yatmışlardı hep. Onlara sorsan onların istediği hayat bizimki gibi, bize sorsan abd lilerin gibi. Ama bu durumda abd liler de hintliler de mutlu bir biz mutsuzuz. Bu işte bir terslik var :face_with_tears_of_joy:
-
Benim düşüncem mükerrer başvuru yapan birine gc çıksa ve mülakat alsa dahi ap ye kalır (Apye kalanlar genelde isim benzerliginden kaliyorlar) ve ek araştırma süresi isterler. Araştırma sonrası mükerrer başvuru tespit edilir ve elenir. Yaptığı masrafta çöpe gider.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum