DV2025 Sohbet Odası
-
Herkese iyi aksamlar :)
-
Bu ileti silindi! -
@EasternStar Yan ülkelere gitmek lazım ama sanırım iltica edenler parasını verdiğinden meksikadan girer içeriye
-
@gtx295 İyi akşamlar 🙂
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 İyi akşamlar 🙂
Sizede iyi aksamlar efendim :)
-
abd de hastanelerin en yoğun olduğu eyalet/ şehir hangisi bilen var mı acaba?
-
@Ping-PONG Yok zaten herkesin yorumunu kastetmedim :D Bende artık aşırı bilgi kirliliği olunca dayanamadım :D Sileyim bari
-
2 gece San francisco
2 gece Las vegas
3 gece Los angeles
1 gece Washington (ABD TURU)
4 gece Tokyo
3 gece Osaka
3 gece Seul (Japonya-Güney kore Turu)
Toplam 400 bin lira ediyor. Her ülkeye uçakla gidiş dönüş, her gece otel konaklamalı. Sizce fiyat nasıl? -
Ben kafayı netleştirdim.
Haziran in 10 ü gibi bilet bakıyorum.
Miami’ den giriş yapmayı planlıyorum.
Önce NJ yapıp ehliyeti alırım oradan da seçtiğim eyalete geçerim diyorum.
Chicago olma ihtimali yüksek ama henüz karar vermedim. 😂 -
@Atlantis00 Bence gayet ideal
-
@lawyergirl En çok gitmek istediğim iki ülke Japonya ve ABD. Türkiye şartlarında kenarda döviz durması her zaman iyidir ama dünyaya da bir kere geliyoruz. Bazı şeyleri nefes alıyorken yapmak gerekiyor. Şu an zaten gidemem bazı nedenlerden dolayı fakat uzak olmayan bir tarihte inşallah yapmayı düşünüyorum. Tur gerçekten fiyat olarak iyi duruyor
-
@Atlantis00 Evet bana da ideal geldi fiyat açısından, dediğiniz gibi bi kere geliyoruz dünyaya . Bazen diyorum şu an gerçekten hayatı yaşıyor muyum...
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
2 gece San francisco
2 gece Las vegas
3 gece Los angeles
1 gece Washington (ABD TURU)
4 gece Tokyo
3 gece Osaka
3 gece Seul (Japonya-Güney kore Turu)
Toplam 400 bin lira ediyor. Her ülkeye uçakla gidiş dönüş, her gece otel konaklamalı. Sizce fiyat nasıl?tek kisi mi bu ? :)
-
@gtx295 evet tek
-
@gtx295 Evet tek kişi
-
-
@lawyergirl Bu soruyu 25 yaşıma girdiğim günden beri sormadığım tek bir gün bile yok. Bir yandan kendime gelmemi sağlıyor bir yandan da çok korkutuyor.
-
@gtx295 2 kişi hesaplarsam moralim bozuluyor fiyatı görünce :D Eğer evlendiğim zaman yaparsam bu turu muhtemelen Ya ABD'den ya da Japonya'dan feragat etmek zorunda kalacağım :D Artık hangisine kıyarım bilmiyorum
-
@Atlantis00 Bu aralar sık sık soruyorum kendime ... Her gün işe git eve gel uyu yarın da işe git bu kadar. Yaşamak bu değil ki
-
@siraysessiz Massachusetts yada California diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum