Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bekleyen arkadaşlar telefonla arayıp başvurunuzun durumunu sorun. Enazından ts2023 özel kapsamında olup olmadığı konusunda teyit alın. Belkide boşa bekliyorsunuz hemen onaylanır.

• @mrme12 aynen katılıyorum..

• @mrme12 bayagı uzun bir sure olmuş. Umarım en kısa sürede netice gelir. Siz bir aydan beri kanada içinde bekliyormusunuz ?
    konaklama nasıl yaptınız ? hangi eyalet şehir ? Yüksek masraf değil mi konaklama ?

• @Ahmet-Gümüş ts2023 kapsamında teyit almak ile neyi kastediyoruz ? 3 Ocak öncesi yapılan tüm basvurular bu kapsamda değerlendirileceği resmi sitede acık net hala yazıyor, Bahsettiğiniz tuyo nedir ?

• @Ahmet-Gümüş Hangi ofis aranmalı, sizde var ise numara paylalabilirmisiniz ?

• @ExiledArchangel kanada yavaş yavaş cazibesini kaybetmeye başladı. Yeni getirilen ögrencilere yönelik kısıtlamalar ve kurallar ile bundan sonra zaten çogu kişi talep etmeyecektir kanadaya gelmeyi. Diğer ülkelere yöneliş var
    Kısaca bir sektör bitti demek ve talepler her geçen gün düşer.

• @Ahmet-Gümüş numara bu mudur ? Call the IRCC Call Centre (1-888-242-2100)

• @cahoca statü ataması yapılıyor. ts2023 başvurularında öncelik olduğu için. Telefonla bağlanıp başvurunuzun durumunu sorun hızlanacaktır.

• @cahoca er yada geç bir şekilde zaten çalışma izni veriliyor çok dert etmeyin. Elbette ilerleyen günlerde çalışma izni onayı gelecektir. Önemli olan iş bulabilmek çünkü iş bulma sorunu ve barınma konaklama problemi var kanada'da. Bizde aldık çalışma iznini ve iş bulamadık geri döndük. İlk başlarda bu ts2023 ile çalışma izni toz pembe lanse edildi pazarlaması yapılarak. Sandık ki çalışma izni alınca kanada bize toz pempe kapılarını açıp ömür boyu oturum hakkı verecek. Ama gerçekler tam tersi çıktı. Kalıcı oturum almak çok zor ve bizim için imkansız oldugunu anladık ve iş bulmanın orada yaşamanın ne kadar zor oldugunu yerinde deneyimleyik gördük. Kısaca mağdur olduk diyebiliriz. Belli bir kitle tarafından bu çalışma izni ts2023 konusu altın tepside toz pembe hayat vaadi ile pazarlandı ama gerçekler farklı çıktı. tam tersiymiş. Eğer kanadaya gidecekseniz herşeyden önce pr kalıcı oturum alıp öyle gidin onun dışında çok zor.

• @Ahmet-Gümüş
    Saat 08:20, 20 dk'dır telefondayım..
    ilk işim 08:00'de IRCC'yi aramak oldu.. Agent ile gorustum.. Durumumu anlattım.. kendisini yaklasık 3-5 dk boyunca dosyama baktı ve ilgiyi yere konuyu ilettim diyerek gorusmeyi sonlandırdık..

Size katılıyorum, eger eknranında dediğiniz gbi ts2023 dısı değerlendirmeye maruz kaldı ise, en azından bu konuyu duzeltmiş olabilir ve ilgili birime degerlendirmesi icin aktarmış olabilir..

İlgili Agenta gelene kadar sistem tarafından sorulan sorular..
    1- Temprorary Resident - Work Permit
    2- UCI
    3- Application Number
    4- Dogum Yılı

Agent'in sordugu guvenlik soruları
    1- Tekrar UCI
    2- Dogum Tarihi
    3- Dogum Yeri
    4- Tel
    5- Mailing Adres
    6- Email

Simdi hayırlısı ile 30 günün üstüne bir gelisme bekliyoruz.. Eger bu hafta olur ise, ilk işim buraya yazmak olucak..

• Yasaklı

@gamsesiz, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@cahoca er yada geç bir şekilde zaten çalışma izni veriliyor çok dert etmeyin. Elbette ilerleyen günlerde çalışma izni onayı gelecektir. Önemli olan iş bulabilmek çünkü iş bulma sorunu ve barınma konaklama problemi var kanada'da. Bizde aldık çalışma iznini ve iş bulamadık geri döndük. İlk başlarda bu ts2023 ile çalışma izni toz pembe lanse edildi pazarlaması yapılarak. Sandık ki çalışma izni alınca kanada bize toz pempe kapılarını açıp ömür boyu oturum hakkı verecek. Ama gerçekler tam tersi çıktı. Kalıcı oturum almak çok zor ve bizim için imkansız oldugunu anladık ve iş bulmanın orada yaşamanın ne kadar zor oldugunu yerinde deneyimleyik gördük. Kısaca mağdur olduk diyebiliriz. Belli bir kitle tarafından bu çalışma izni ts2023 konusu altın tepside toz pembe hayat vaadi ile pazarlandı ama gerçekler farklı çıktı. tam tersiymiş. Eğer kanadaya gidecekseniz herşeyden önce pr kalıcı oturum alıp öyle gidin onun dışında çok zor.

Sizi çok iyi anlıyorum ama o kadar yıpratmış ki sizi bu konu hiç sıkılmadan defalarca aynı yorumu yaptığınızı görüyorum. Deneyimlerinizden faydalanmak çok güzel, teşekkür ediyorum kendi adıma ancak; artık biraz melankoliye donmeye başladı. 😞

• @cahoca service canada ya gitmeyi öneririm. Görevliler telefondaki memurdan çok daha yardımcı oluyorlar

• @cahoca su durumda 1-2 gun icerisinde onayi alabileceginizi dusunuyorum. gelismeleri bizimle paylasin. Allah islerinize kolayliklar versin.

• @Ahmet-Gümüş Teşekkür ederim, hayırlısı diyelim 🙂

• @Seda-Uysal-Avcı SIN numarası almak için gidilen yer kurum diye biliyorum. İlave olarak birde başvuru durumu sorgulama yapılabiliyor mu ? Dogrumu anladım. Tşkler.

• Bu ileti silindi!

• @Ping-PONG Genelde kişiler hep toz pembe ve olumlu şeyler duymak istiyor. Olumsuzlukları duyunca tepki veriyor. Ama maalesef yaşanmış gerçekler var

• Yasaklı

@gamsesiz, içinde söyledi: TS2023 başvurusu ile çalışma izni onayı

@Ping-PONG Genelde kişiler hep toz pembe ve olumlu şeyler duymak istiyor. Olumsuzlukları duyunca tepki veriyor. Ama maalesef yaşanmış gerçekler var

Yanlış anlamayın, tepki vermedim.
    Ben sizi çok iyi anlıyorum ve zaten durumun anlattığınız gibi olduğunu da biliyorum.
    Sadece, sürekli vurguluyorsunuz. Sizi hayal kırıklığına uğrattıni farkettim. Bazıları için yaş ve eğitim, tecrübe dolayısıyla biraz daha pembe bir senaryo. Direkt olarak böyle empoze etmemek lazım demek istedim sadece.
    🙃

• @Ping-PONG evet dediklerinizde hem fikirim. Yaş, eğitim, tecrübe gibi kriterler değişkenlik gösterir. Kişisel olarak herkesin durumu kendi özelinde. Ama genel olarak son yıllarda pr kalıcı oturum almak için CRS taban puanlar çok yüksek ve herkesin elde edebileceği puanlar değil. İstisnalar elbette olur ama genele baktıgınızda kalıcı oturum almak çok zor ve bizim için imkansızdı.

Ayrıca artık genel anlamda kurallar ve kısıtlamalar getiriliyor yavaş yavaş İlk olarak ögrenci olarak geleceklere kısıtlamalar uygulanmaya başlandı. Artık belli kişiler dışındakilere çalışma izni kaldırılması bunların en basiti. Eyalet bazında kontenjanlar gibi birçok sıkı kurallar başladı. Vanaları yavas yavaş kısıyorlar. Yani gerçeklerde durumlar farklı. Toz pembe ve kolay bir hayat asla yok. Kısaca kanada'nın artık cazibesi çok kalmadı. Öğrencilerin çoğu artık tercih etmeyecektir. Bu kısıtlamalardan sonra. Elbette isteyen istedigi gibi kanadaya gidip gerçekleri kendi deneyimleyebilir. Kişisel tercih

• @cahoca eğer work permitiniz onaylandı ise gösterir belge ile en yakın ofice gidip yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |