DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG Kanada turist vizesini cidden göçmenliğe felan çevirmenin bir yolu yok mu ya ben de mayıstan sonra sonuç olumsuz olursa oradan denemeyi düşünüyorum
-
@lawyergirl Evet ya banada öyle geldi bu hafta uzun geçiyor.
-
@lawyergirl Teşekkür ederim bende iyiyim çok yoğundu bugün sabahtan sonra yeni müsait olabildim tennessee eyaletini araştırmaya devam nashville çok güzel bir şehir. :))
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Kanada turist vizesini cidden göçmenliğe felan çevirmenin bir yolu yok mu ya ben de mayıstan sonra sonuç olumsuz olursa oradan denemeyi düşünüyorum
Turist vizesinin bir artısı yok maalesef.
Express Entry … -
@Ufuk-Sener California da güzeldir :)
-
@hasnotben Sayılı gün çabuk geçermiş :)
-
@Ufuk-Sener Yalnız değilmişim bu konuda :)
-
Arkadaşlar konsolosluk randevusu alınırken basvurdugun vize türüne göre mi randevu veriliyor yoksa turist, lottery, k1 vs vizeleri için sırayla mi randevu alınıyor. Bilen cevaplarsa sevinirim.
-
Video nun güzelliği 🙃
-
-
Günaydınlar ey sevgili , amerikan vatandaşları :)
-
Günaydın herkese :)
-
Günaydın mübarek pazar gününü bekliyorum çünkü akşama kadar uyuyacağım :))
-
Günaydın forumun güzel insanları Amerika hayalimize bir gün daha eksiktik - Our Target İs USA
-
Dün Gece işten geldim , oturdum 3 e kadar ingilizce çalıştım , evde tek başına ingilizce öğrenmek gerçekten çok efor istiyor . Bakalım biraz olsun becerebilecekmiyiz. Önümdede yeşilkarforum sayfası açıktı . Tam bir motivasyon kaynağı :)
-
Arkadaşlar bol bol kelime ezberleyelim cümle kurmak basit kelime bilirsek tanzanca da olsa anlaşırız :))
-
@SYTSNGR, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Dün Gece işten geldim , oturdum 3 e kadar ingilizce çalıştım , evde tek başına ingilizce öğrenmek gerçekten çok efor istiyor . Bakalım biraz olsun becerebilecekmiyiz. Önümdede yeşilkarforum sayfası açıktı . Tam bir motivasyon kaynağı :)
Selam, bence İngilizce'yi öğrenmenin tek yolu bu.
Önce Türkçe altyazılı İngilizce dilinde diziler izle, sonra aynı dizilerin aynı bölümlerini Türkçe dilinde İngilizce altyazılı izle ve en son İngilizce dilinde ve İngilizce altyazılı izle aynı dizileri.Ben bu şekilde yaparak kendim öğrendim İngilizce'yi ve bu öğrendiğim İngilizce ile ABD'de 4 ay yaşadım, geçtiğimiz yıllarda Avusturya/Viyana'da 2 saatlik bir sunumlu iş görüşmesine katıldım ve 10 yıldır da bu İngilizce ile yurtdışı görevlerini yapıyorum çalıştığım iş yerlerinde :)
Söyleyeceğim çok katı olabilir belki ama kurslar, eğitimler vs. gibi şeylere gerek yok bence.
En iyi öğrenme yolu yine kendinsin. -
@abrakadabra evet çok haklısın arkadaşımın kardeşide kendi çabasıyla öğrendim ingilizceyi kendi kendine. hangi dizileri izledin bu arada :))
-
Günaydınlar
-
@ABRAKADABRA Türk'lerin , özelliklede belirli bir yaş grubunda olan kişilerin , Türkçe dilbilgisi ile arası pek iyi degil . Olsa bile eğitimin üzerinden inanılmaz zaman geçmiş, çogunu hatırlamıyorlar . Türkçede dil bilgisi eksikliği otomatik olarak bence ingilizce öğrenmemizide etkiliyor . Hatta ben çocuklara ıngılızce ogreten bır ogretmenle konustugumda şu tezi savundum . Bir cocuga ingilizce ögretmenin kolay olmasının sebebı 1. si türkçe dilbilgisi bilmemesi 2.si sürekli o dile maruz kalmaları 3.sü korkucak / çekinecek birseylerının olmaması .
Bizde ise tam tersi oluyor ,malesef .
Türkçe dilbilgisi bildigimiz için kafamız karışıyor çünki türkçe düşünüp ingilizce konusmaya calısıyoruz
kendimizi dile maruz bırakmıyoruz
utanıp sıkılıyoruz / cekınıyoruz .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum