DV2025 Sohbet Odası
-
@Ping-PONG sağlık raporu aile hekimine gideceksin. Sakın hastaneye gitme ücretsiz aile hekiminde aşağıdaki evrağı doldur aile hekimin önüne düşüyor o kadar
https://www.turkiye.gov.tr/saglik-surucu-raporu-beyan-basvurusu
-
@Darko Geniş ve rahat bir koltuk takıyorlardır muhakkak. Birde kilonuz fazlaysa uzun süre duramazsınız
-
@ayvalik10 Ben geçtiğimiz aylarda araba ehliyeti için sağlık raporu alayım dedim aile hekimliğine gittim ilk defa. Öğle tatiline denk gelmişim oradanın temizlik görevlisi ve girişte duran adamla sohbet ettik. Dediler sakın buradan alma o raporu buranın doktoru kıl gözüne kestirmediğini devlet hastanesine yönlendiriyor yönlendirince de mecbur oradan gidip alman gerekiyor dedi. Ben de aile hekimliğimi başka yere değiştirip başka yerden almıştım raporu
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@ayvalik10 Ben geçtiğimiz aylarda araba ehliyeti için sağlık raporu alayım dedim aile hekimliğine gittim ilk defa. Öğle tatiline denk gelmişim oradanın temizlik görevlisi ve girişte duran adamla sohbet ettik. Dediler sakın buradan alma o raporu buranın doktoru kıl gözüne kestirmediğini devlet hastanesine yönlendiriyor yönlendirince de mecbur oradan gidip alman gerekiyor dedi. Ben de aile hekimliğimi başka yere değiştirip başka yerden almıştım raporu
Durduk yere, git şu testi yaptır gel diyorlar. Ben de yaşadım daha önce. Daha çok uğraştırıyor.
Direkt gidip ucuz bir özel hastaneden parasını verip yarım saatte alıp çıkmak daha işime geliyor.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Durduk yere, git şu testi yaptır gel diyorlar. Ben de yaşadım daha önce. Daha çok uğraştırıyor.
Direkt gidip ucuz bir özel hastaneden parasını verip yarım saatte alıp çıkmak daha işime geliyor.
Edit: Tek bir harf için 6 bin küsür lira olmuş harcırah.
Bildiğin servetim varmış ta farkında değilim. 😂😂😂
-
@Ping-PONG Ben de şimdiye kadar başvuru yaptığın vize türleri sandım :)
-
@hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Ping-PONG Ben de şimdiye kadar başvuru yaptığın vize türleri sandım :)
And vizem 2033 e kadar mevcut.
Schengen im 2026 Temmuz a kadarBugün 2 yillik İngiltere için başvurdum.
Pazartesi de Kanada için başvuru yapılacak.Pasaport u sağlama almaya çalışıyorum. 😂
-
@Ping-PONG Kanada turist vizesini cidden göçmenliğe felan çevirmenin bir yolu yok mu ya ben de mayıstan sonra sonuç olumsuz olursa oradan denemeyi düşünüyorum
-
@lawyergirl Evet ya banada öyle geldi bu hafta uzun geçiyor.
-
@lawyergirl Teşekkür ederim bende iyiyim çok yoğundu bugün sabahtan sonra yeni müsait olabildim tennessee eyaletini araştırmaya devam nashville çok güzel bir şehir. :))
-
@Ping-PONG Kanada turist vizesini cidden göçmenliğe felan çevirmenin bir yolu yok mu ya ben de mayıstan sonra sonuç olumsuz olursa oradan denemeyi düşünüyorum
Turist vizesinin bir artısı yok maalesef.
Express Entry … -
@Ufuk-Sener California da güzeldir :)
-
@hasnotben Sayılı gün çabuk geçermiş :)
-
@Ufuk-Sener Yalnız değilmişim bu konuda :)
-
Arkadaşlar konsolosluk randevusu alınırken basvurdugun vize türüne göre mi randevu veriliyor yoksa turist, lottery, k1 vs vizeleri için sırayla mi randevu alınıyor. Bilen cevaplarsa sevinirim.
-
Video nun güzelliği 🙃
-
-
Günaydınlar ey sevgili , amerikan vatandaşları :)
-
Günaydın herkese :)
-
Günaydın mübarek pazar gününü bekliyorum çünkü akşama kadar uyuyacağım :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum