DV2025 Sohbet Odası
-
Ben Amerikan pasaportumu aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum. Direk ben ABD vatandaşıyım diye. Daha garanti olur.
-
@SYTSNGR Hocam siz bir gidin 21 güne zaten greencard basılıp ssn felan elinize ulaşıyor hepsi ulaşsın ne olur ne olmaz öyle haber verin 21 gün geç olsun güç olmasın :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@hadi-BE Başı için demiştim sonunu görmezden gelin :D
-
@ayvalik10 Ben yanımda çankırı kaya tuzu götürmeyi planlıyordum tam bir şifa tuzun frekansı çok yüksek, suda çözdürüp kendi halinde buharlaşınca bile tuzlar kendi kendine kare şeklini alıyor kristal formuna dönüyor
-
@newbie97 eşim beni ihbar edecek derken toz taşıyor diye ihbar edecek kurye bu kişi diye :)
-
@NEWBİE97 Bende nazara ve kem göze karşı at nalı götürmeyi düşünüyorum .
-
@SYTSNGR orada nazar yok rahat olun buradan sessizce tek parça sıyrılmaya bakın
-
@HASNOTBEN Burada ki sisteme o kadar alışmışız ki , heryeri aynı zannediyoruz . Bu piskolojiden çıkmamız uzun zaman alacak diye korkuyorum . Ben yinede at nalını götüreyim :)
-
@SYTSNGR :) Allah yardımcımız olsun valla
-
Şimdi otobüste eve giderken Chrome keşfet haberleri okurken karşıma çıkan haber

-
@ayvalik10 O kısmı anladım hocam bu arada cidden tavsiye ederim çankırı tuzunu tansiyon vs varsa iyi gelir
-
-
@newbie97 Süpermiş , link varmı . Hatta bunun birde üstüne Gözü olanın gözü çıksın gibi duvar yazıları yazmak lazım 😀
-
Evet bu sene askerlik süresinde öğreneceğim çıktı mı çıkmadı mı :)
-
@SYTSNGR Nazar boncuklu valiz yazın çıkar zaten bavul değil bavul kılıfıymış yani mevcut bavullara monte edebilirsiniz, bu fikri alarak bavulunuzla mahalle terzisine gidip ölçüye özel bavul kılıfları diktirebilirsiniz bavullarımız da hazır olduğuna göre sıra randomly selected yazısına geldi :D
-
-
https://youtu.be/TgJVds7f3Vo?si=QORJHVJo3tac3Epi
Bu gece böyle olsun -
1 gün daha bitti, mayısı bekliyorum :)
-
Herkese Günaydınlar . Nazarsız , Kem Gözsüz Güzel günler dilerim :)
-
Günaydın günaydın yediniz bitirdiniz günleri :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum