DV2025 Sohbet Odası
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz hahahah ben her hangi bir yol seçmedim... yine söylerim öyle gidenlere laf sorun değil çünkü hala gitmedim daha :))) ben açıkçası öyle gitmemek için yollar arıyorum... siz yine başka yerden anlamışsınız :)
Günaydınlar,
Affedersiniz ben evrak topluyorum yazınızı yanlış algılamışım :) Umarım istediğiniz süreci kolaylıkla halledebilirsiniz. Fikrinizin neyin değiştirdiğini merak etmiştim aslında :thumbs_up: -
@JesusLord, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
İyi günler millet Amerikan rüyasına devam
Size Dünya’ nın en yaşanılası yerlerinden birini bırakıyorum.
Bir benzinlige girdim. Orta yaşlı tatlı bir abla vardı. Baya bir sohbet etmiştik. İstasyonun duvarında kocaman graffiti vardı. “American Dream”

-
@Rüştü-Gürbüz ben aslında evrakları olağan üstü yetenek vizesi için topluyorum :)fikrimi bişey değiştirmedi yani :) turist vizesiyle gidersem ilk size haber vericem :)))
-
@Ping-PONG Bunun bi alt versiyonu California Dreamin', şarkısı da var hatta :)
-
@Ping-PONG Şu sıralar Hawaii modundayım :)
-
@hasnotben Bugünkü istifa kararım akabinde ben de bu moda giricem sanırım, mesleği bırakma kararı aldım ve bugün de işten ayrılıyorum :)
-
@lawyergirl Hawaii modunda sorun yok bence gir de istifa kararının sebebi nedir :)
-
@hasnotben Çocukluk hayalim olan avukatlık artık yürümüyor yani evet başarılıyım mesleğimde ama işin iç yüzünü görünce insanın cübbesini bırakıp kaçası geliyor... Ne meslek yapıcam karar vermedim ama tek bildiğim artık avukatlık yapmak istemediğim.....
-
@lawyergirl Hakkında hayırlısı olsun
-
@lawyergirl avukatlığı bırakma ara bulucu olarak yolunu çizmelisin. Çünkü adliye de sen de çok iyi biliyorsun hakimler artık bıktılar ondan mahkeme salonuna gelmeden bu ara bulucu avukatlara gönderiyorlar dosyaları.
-
Günooooo
-
@ayvalik10 arabuluculuk için en az 5 yıllık deneyim lazım. Ben olamıyorum....
-
Bu sene benim 2. başvurum. Geçen sene forumu 120 gün kala felan keşfetmiştim herhalde, önceki yılların konularına baktım herkes çıktı etti yazmış anladığım kadarıyla forumda başvuran epeyce kişiye çıkıyor sandım. Sonra geçen sene sonuçlar bi açıklandı 1 bilemedin 2 kişi kazandım yazmıştı o kadar aktif kişi içerisinden şaşırdım. Herhalde bu kadar kazananın da burada olma sebebi kazandıktan sonra forumu bulmaları.
Birde hatrı sayılır bir kesim var buraları her gün okuyup sohbete hiç dahil olmayan ama o kesmin büyüklüğü konusunda endişelerim var :D
-
@lawyergirl Türkiye deki yapabileceğin herhangi bir işte aynı zorlukları yaşayacaksın bu sadece senin mesleğine özgü bir şey değil. Sıradan bir bim çalışanı bile üst yetkilisinin tacizine mobbingine maruz kalıyor bu bim çalışanı için de böyle vodafone genel merkezinde çalışan için de böyle
-
@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hasnotben Bugünkü istifa kararım akabinde ben de bu moda giricem sanırım, mesleği bırakma kararı aldım ve bugün de işten ayrılıyorum :)
Senin için umarım hayırlısı olur 😊
-
Umarım buradaki tüm gönlü güzel, umutla geleceğini inşa etmeye çalışan insanların hepsine DV2025 şans getirir ve o ''You have been randomly selected'' yazısını görebilirler mayısta :rose:
-
@SYTSNGR "Kimsenin sana bir şeyi yapamayacağını söylemesine izin verme.Hatta bu ben olsam bile.Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın.İnsanlar bir şeyi yapamadıklarında seninde yapamayacağını söylemeye çalışırlar.Eğer bir şeyi istiyorsan git ve onu al" Cok güzel,kaliteli bir filmdir.Umarım hepimiz düşlediğimiz yere kavuşuruz.
-
@Birgariphayat Amin inşallah 🙏🌸
-
Bu adama koca forumda bir tek ben bayılıyorum sanırım. 😂
-
@Ping-PONG Trump öyle birisi ki ilk defa gittiği zengin restorantına sırf misafirine iyi görünmek için sık sık geliyormuş imajı vermesi için garsonun cebine para sıkıştırıp ona istediği şeyleri söyleten bir ikizler burcu. Burada kadına para bile vermiş olabilir sırf bu imajı vermek için. O yüzden çokta şeyetmemek lazım ne demişler siyasileri al birine vur ötekine :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum