(O) Olağanüstü Yetenekli Kişiler Vizesi
-
@crazycells Teşekkürler. :)
-
@mertsarica tebrikler, hosgeldiniz
-
@mertsarica cok buyuk bir basari, tebrikler. Hosgeldiniz, yeni hayatinizda bol sans.
-
@mertsarica azminiz ve başarınızdan dolayı tebrik ederim.
abd'deki hayatınızda bol şans.. -
@mertsarica Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bu denli sarih bir şekilde sürecinizi anlattığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@cnpist @denizci10 @gucarslan @murat-yilmaz teşekkürler.
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@mertsarica https://www.mertsarica.com/whatsapp-scammers/
Bunu okudum hocam teşekkürler. WhatsApptan gelen yabancı numaraları direk merhaba nasılsın dedikten sonra engelliyordum, sayenizde muhabbetin devaminda noluyor diye merak ediyordum bu merakımı da gidermiş oldu makaleniz.
Iyi çalışmalar -
@steward59 Rica ederim. Türkçesini de yeri gelmişken paylaşayım. https://www.mertsarica.com/whatsapp-dolandiricilari/
-
@mertsarica teşekkürler
-
Merhaba bende eb1 sürecindeyim avukat ile ilerledim. Dosyamı Şubat ayında göndereceğim... Burada detayları ve süreci paylaşacağım...
-
.........
-
Bugün Business dalında yapılan O-1A başvurumun onaylandığı bilgisini aldım. Field zordu Business dalında bunu yapabilen pek bir kişi yoktu açıkçası. Avukatlar da ben de zor bir başvuru olduğunu biliyorduk ama çok şükür ki onaylandı. Bundan sonra Green Card süreci için mesai harcayacağız. Başvuru yapmış ve yapacak herkese başarılar dilerim.
-
@denizci10 hayırlı olsun, tebrikler.
sonrası için de bol şans. -
@gucarslan teşekkür ederim.
-
Müsait olduğum ilk zaman buraya neler yaptığımızı nasıl ilerlediğimizi anlatacağım. Süreç uzun ve karmaşık ondan dolayı detaylı olarak kaleme almam lazım. Bu arada isteyenler ve düşünenler için Avukatım Muhammed Üzüm Bey ve Bekir Bey benim sürecimi de anlatacakları bir webinar düzenliyorlar. Tarih 5 Eylül 2024. Bu webinara katılarak daha detaylı birinci ağızdan bilgi alabilirsiniz. Kayıt olmak isteyenler için linki bırakıyorum.
https://webinar.grapelaw.com/o-1-visa-for-professionals-and-entrepreneurs
-
Selamlar
17.01.2024 tarihinde O1-A vizem onaylandı. Milli sporcu olduğum için gerekli olan 8 kriterden 6 sı tutuyordu. Avukatım Muhammed Üzüm ve ekibiyle premium process yaparak kısa sürede onay aldık.
06.06.2024 tarihinde Washington Dulles tan ABD ye giriş yaptım. süreçle ilgili bilgi almak isteyenlere detaylı bir şekilde anlatabilirim. -
@jisun tebrilkler, vizeni hayırlı olsun.
bu vizeye başvurmak isteyenler için, kişisel bilgilerinizi çok paylaşmadan durumunuzu / başarılarınızı / sahip olduğunuz varsa derecelerin bu vizedeki önemli noktalarını paylaşır mısınız?
bir de mülakatta sizlere yöneltilen soruları aktarırsanız çok faydalı olacaktır.abd'de bol şans
-
@jisun tebrikler.
-
merhaba bi arkadasim O1B vizesine basvurmak istiyor, amerikada tandiginiz bildiginiz avukat var midir bu konu icin
-
@capon Avukatlara para kaptirmadan once chatGPT'yi kullansin. Bir cok avukattan daha bilgili. Ayrica, lutfen ama lutfen ekibi olmayan, tek basina calisan turk avukatlardan uzak dursun. Saclari agarir, 20 yil yaslanir bir senede.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum