Greencard mülakatında aşı şartı devam ediyor mu?
-
Merhabalar. Greencard mülakatında aşı şartı kaldırıldı mı? Kaldırılmadıysa kaç aşı isteniyor bilginiz var mı acaba? 5 ay önce 1 doz aşı oldum daha da olmadım sorun teşkil eder mi cevaplarsanız sevinirim.
-
@alperenyldz0 ben SB1 vize görüşmesi için gittiğimde iki doz aşı oldunuz mu diye sordular. Ben de olduğumu söyledim ancak belge istemediler. Zaten sağlık muayenesinde iki doz aşınızın olduğunu belge ile ispat etneniz gerekiyor. İkinci dozunuz muhtemelen vurulmanızı isteyeceklerdir
-
@alperenyldz0, içinde söyledi: Greencard mülakatında aşı şartı devam ediyor mu?
Merhabalar. Greencard mülakatında aşı şartı kaldırıldı mı? Kaldırılmadıysa kaç aşı isteniyor bilginiz var mı acaba? 5 ay önce 1 doz aşı oldum daha da olmadım sorun teşkil eder mi cevaplarsanız sevinirim.
evet, iki doz olmaniz gerekiyor.
ikincisini de en yakin zamanda olmanizi tavsiye ederim.
-
Merhaba, aşı listesinde hala son 6 ayda yapılmış covid ve influenza aşısı istendiği yazıyor Frankfurt doktor şartlarında. Acaba bu kesin bilgi mi, kanıt isteniyor mu bilgisi olan var mı?
-
@Summer-0 ankara unganlar istiyor Almanya da istiyorsa ozaman amerika hükümeti şart koşmuş olabilir.
-
Evet Almanya da istedi tüm aşıları olduk
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
61
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum