Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    238 Bakış
    crazycellsC
    @boorrock, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Başvurusu için DS-160 formu soruları Arkadaşlar Merhaba, H4 vizesi mulakat randevusu alırken doldurulan formda ismim yerine soyismimi soyismim yerinede ismimi yazdım, ve bu şekilde elçilik randevumu oluşturdum. DS-160 ve AIS üyelik bilgilerinde herşey doğru yazıyor ama birtek son aşama randevu alırken yanlış girdim. ( bilgisayarın kutucukları otomatik doldurması yüzünden gözümden kaçmış.) Sıkıntı olur mu sizce süreç açısından? Sorun degil, yeni bir DS-160 formu doldurun ve mulakata bu DS-160 formunun da barkodlu sayfasini goturun... Zaten konsolosa durumu aciklarsiniz ve vizeniz yanlis basilmamis olur. AIS kaydinizda farkli bir DS-160 formu numarasi yaziyor olmasi herhangi bir problem yaratmaz.
  • ESTA ile çalışma vizesine geçiş yapmak

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    434 Bakış
    S
    @crazycells peki ab pasaportunun abd de bir avantajı var mı? Tc pasaportuna göre avantajlı mı yoksa tc pasaport ile arasında avantaj fark yok mu? Tavsiyeleriniz neler?
  • Şahsi şirketle L1 vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    A
    Herkese selam. Bu konuda net bir cevap bulmak çok zor gibi. Gerçekten konuya hakim bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Genel şartlarını biliyorum ama bu biraz detay; "Şahıs Firması" ile L1A başvurusu planlıyorum. Bu bir handikap mıdır? Personel sayım 7 ve 2021 kuruluşlu firmam var.
  • 2 Oy
    7 İleti
    879 Bakış
    MySeaM
    H1B vizeleri ile ilgili yeni adimlar atilacak gibi. https://www.foxnews.com/politics/trump-dhs-h1b-guest-worker-rule
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k