Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    323 Bakış
    D
    @Aslı-Log merhaba. Siz bu konuda bir araştırma yaptınız mı acaba?
  • 0 Oy
    2 İleti
    495 Bakış
    ErdokhanE
    H1-B Vizesine siz degil sirket basvuruyor. Basvuru icin Nisan ayinda dosyanizin teslim edilmesi gerekiyor ki gerekli bu dosyayi hazirlamaya Kasim gibi basliyorlar. Green card cekilisi en temiz ve en kisa, en ucuz yontem. H1-B icin once ABD de bir firma ile anlasmaniz gerekiyor.
  • İptal Olan H1b Vizezi

Kilitli Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    310 Bakış
    crazycellsC
    @zeynepsoylev, içinde söyledi: İptal Olan H1b Vizezi Merhaba, Eşim adına soracağım iki soru var şimdiden çok teşekkürler 1 - H1b vizesi aldım ancak pandemi sebebiyle gidemedim, sonra da üniversiteye durumu yazdım ve çalışma iznimi iptal ettiler, şu anda sistemde revoked yazıyor. Bunun bir mahsuru var mı (yani hiç gidememiş olmamın), herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? 2 - H1b vizsinden daha önce almış olduğum b1/b2 turist vizem halen duruyor; bu vize iptal olmamıştır değil mi, onunla şu anda sadece gezmek için giriş yapabilir miyim? Su baslikta cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/post/264476
  • (R) Din Görevlisi Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri) r vizesi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    igc1201I
    R1 din görevlisi vizesi nasıl alabilirim ? İlahiyat mezunuyum ama ortalamam düşük. Amerikaya gitmeyi çok isteyen biriyim . Karşıma bu çıktı acaba ilahiyat mezunu olduğum için bu vizeyle gitme şansım varmı ? Pek onaylanan bir vize değil zaten 2-3 kişi var baktığımda. Bu vize için hem Türkiye'de hem de Amerika'da vakıf mi ne öyle bişey olması lazımmış ve bu vize türüyle gitmek isteyen kişi bu vakıfta en az 2 sene gönüllü çalışması lazımmış Amerika'da gideceği yerde yine o vakıfij olduğu yer orda yine gönüllü olacak . Ama araştırdım böyle bir vakıf felan bulamadım acaba diyanet vakfi ya da direk diyanet olabilir mi ? Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k