İngiltere ye refuge basvurusu yaptım ama greencard xıktıgını öğrendim süreci ne olur
-
Arkadaslar geziden ingiltereye iltica ettik ama greencard aklıma gelmişken bi baktım cıkmıs. Ne yapayım verirlermi bana green kartı. Numaram 23 bin de
-
@unknow İngiltere ye refuge basvurusu yaptım ama greencard xıktıgını öğrendim süreci ne olur içinde söyledi:
Arkadaslar geziden ingiltereye iltica ettik ama greencard aklıma gelmişken bi baktım cıkmıs. Ne yapayım verirlermi bana green kartı. Numaram 23 bin de
Kesinleşmiş hapis kararı gibi sıkıntılı bir durumunuz yoksa sorun olacağını düşünmüyorum. 23 bin biraz yüksek bir rakam ama şans bu, anladığım kadarıyla 2019 talihlisisiniz konuya linkten devam ederseniz güzel olur süreçten diğer arkadaşlarda faydalanır..
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari/1670 -
@unknow İngiltere ye refuge basvurusu yaptım ama greencard xıktıgını öğrendim süreci ne olur içinde söyledi:
Sorun olmaz. Ikisi farkli surecler.
sayin @Rüzgar 'in dedigi gibi lutfen cekilis ile ilgili sorularinizi ilgili konularda sormaya calisin.
-
ingilteredeki elçilik üzerinden yürütürsün
-
Nasıl bir yol izlediniz, alabildiniz mi?
-
@Calibraturbo Londra'daki Büyükelçilik mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
64
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum