DV2025 Sohbet Odası
-
İnşallah Trump kazanır da kaçak göçek giden kim varsa geri yollar ülkelerine. O kadar çok istiyorum ki Trump kazansın...
-
@HilalÜstün geri yollayabilme noktasından çok emin değilim fakat ama gelen göçü azaltacaktır diye düşünüyorum
-
@siraysessiz bebekle ilgili bebek bezi yada mamasını dışarıdan görünecek şekilde poşetle koyabilirsin. Eğer almazlarsa bile sana dışarıya çıkman için bir kağıt veriyorlar giriş çıkışın kolay olsun diye. Mülakat zamanı da sıranın arkasında iseniz güvenlik görevlisine kendinizi gösterirseniz ozaman ilk sıraya sizi çağırıyorlar. İlk girişte sizleri görsünler daha sonra konuşursunuz. Ayrıca içerisi zaten oyun bölümü var çizgi film açık tv gibi
-
@ayvalik10 cevap için çok teşekkürler 🕊️
-
@siraysessiz merhaba. Geçen yıl Ankara için 14 yaş altındaki çocukları mülakata getirmenize gerek yok denmişti, hala öyle mi, bilmiyorum.
-
@Beykentli Daha gecen hafta mulakattan once gelen bilgilendirme mailini gore hala gecerli.
" IMPORTANT UPDATE: Derivative children under the age of 14 are no longer required to appear in person for their visa interview. This means that if your child is not the principal applicant of an IV case, such as IR2, CR2, FX, and F22, F24 and IR4 they are not required to appear in person for the interview. Principal applicants, including children under 14 are required to appear for an interview. If you have any questions or concerns regarding this update, please do not hesitate to contact us via e-mail. "
-
81 ili saymaya son 55 samsun :)
-
@newbie97 Bu sene hevesle bekleyen bir sen varsın herhalde. Biz o hevesi kaybedeli çok oldu :D
-
bence mantıklı olmuş güncelleme daim olur inş
-
@Atlantis00 O kadar belli ediyor muyum ya :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@siraysessiz forumda bunla ilgili deneyim paylaşımları var araştırıp okuyabilirsiniz. Bebek için mama ve bez alabiliyorsunuz içeri
-
Bu ileti silindi! -
@travelleth O cahil cesaretini gösteren insanlar sebebiyle işinizi ve gelirinizi kaybediyorsanız bunu dilemek normaldir. Konuyu iç siyasetimize çekmeyin, Florida'daki latinler bile sırf bu sebeple Cumhuriyetçilere oy vermeyi düşünüyor, zira işin çivisi çıkmış durumda. Tüm DMV şubelerinde sabah saat 3'te ehliyet alabilmek için sıraya giren Pakistanlı, Arap ve Türklere rastlayabilirsiniz, ben 3 aydır randevu alamadım.
-
@travelleth ortada bir açık var ve buna cesaret edip kullananlar var bu konuda bende bir şey demiyorum haksız göremiyorum o kişileri ama insanların önüne geçebilecek bir çözümü desteklemesindede bir sorun görmüyorum.
Şahsen benide biraz tedirgin ediyor bu denli düzensiz göçmen artışı, evet belki bir türkiyeye gelen afganlar, suriyeliler gibi olmaz bu düzensiz geçiş ama türkiyede sonuçlarını gördük buraya benzer şeyin olması tedirgin etmiyor değil
-
@EasternStar @travelleth cevap vermek gereksiz çünkü her zaman ki gibi Türk klasiği gitmediğin yer hakkında yıllardır yaşıyormuş gibi konuşanlar olduğu için bu sohbet hiçbir zaman sonuçlanmaz. Avrupada ki Türkler buraya gelince aynı şeyi yapıyorlar. Anlayacağın bizim özelliğimizden hiç vazgeçmeyiz. BİLMİYORUM lafını söyleyemeyiz. @EasternStar dediğin gibi 5 yıldır amerika da yaşayan forumdan abimle konuştum kaçaklar yüzünden walmart işe giremiyorsun Daha önce yönetim de çalışmasına rağmen gece mesaisin de ancak yer bulabilmiş. Ondan orada yaşayan birisi olarak bizzat canlı tanıksın ondan ne kadar yazsan da boşa yazarsın. Boşverin sen keyfine bak biz de @travelleth ile birlikte en yukarıda ki geri, sayımın peşinden koşalım.
-
@EasternStar latinler genelde cumhuriyetçilere oy verir,yeni birşey değil bu.
özellikle demokratlar latinx diye saçma sapan birşey çıkardığından beri cumhuriyetçilerin oy oranı artti. -
134 gün kala sağ alta kardanadam gelmiş :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
134 gün kala sağ alta kardanadam gelmiş :)
Sayfa üstünde de ışıklar var. Gerçi fişleri takılı değil 😁
-
@hadi-BE amerika da kaçak elektrik yapamıyorsun ondandır fiş çekili :)
-
@hadi-BE Sonradan eklemişler onu ama güzel olmuş :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum