DV2023 Sohbet Odası
-
@iyilikyapveiyilikbul keşke, ama maalesef süreç bitti. Hepimize çok geçmiş olsun. Başka imkanlarla şansınız bol olsun
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle 2023 şanslısıyım demeye dilim varmıyor ama bir nevi öyle neyse bu yorucu yıpratıcı sürecin sonucunda hepbirlikte olup bununla ilgili kazanılmış olan hakkımızı savunmak için adli süreç başlatabilir miyiz bununla ilgili yapılanlar yada yapılması gerekenler hakkında bilgisi olan var mı
-
@Taylan-Elik kazandığınızı öğrendiğiniz sayfayı okuduysanız orada belirtiliyor çekilişi kazanmış olmanız vizeyi ya da mülakat alabileceğinizi garanti etmez diye. Maalesef bu yüzden sizin yararınıza sonuçlanabilecek bir dava elinizde olmayacak
-
Bu ileti silindi! -
Maalesef DV2023 süreci kotanın dolmasıyla sonlanmış oldu.
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@Famel paylaşımınız için teşekkürler. Sizin AOS yapıp alamama nedeniniz tam olarak kotanin dolmasi yani AOS için Amerikaya gec gidip basvuruyu gec yapmaniz mıydı? Geçmiş olsun saglik olsun
-
@ayvalik10 hocam başvuru için fotoğrafları çektimde emin olamıyorum size yollasam mesaj kısmından kontrol edebilir misiniz?
-
Başvuru sitesinde fotoğrafın uygunluğunu test edebilmeniz için online tool bulunuyor buradan gerekli işlemi yapıp emin olabilirsiniz. @ssanver
-
Mülakatı onaylananların alındığı amerika grubuna giriş linkini paylaşabilecek var mı?
-
merhaba arkadaşlar dv2023 kazananıyım temmuzda mülakatm onaylandı ama aralık 25'te ilk girişimi sağlayacağım. 4 aylık bir süre geçtiği için havalimanında ekstra karşılaşabileceğim bir durum söz konusu olabilir mi? mülakatta verilen belgeler dışında başka herhangi bir belge istenir mi? adli sicil kaydı vs? benim gibi geç giriş sağlayan arkadaslar varsa fikirlerini paylaşırlarsa cok sevinirim. teşekkür ederim.
-
@akmaz21213434 yeni giriş yapan birisi olarak söyliyim sadece zarfımı verdim belgeleri kontrol etti sonra pasaportum mühür basıp onayladı. Bunların hepsini gişede önümde yaptı..
Belki bu şeyler eyaletine göre değişebilir..
Extra bir şey istemedi -
@Cancan bazı eyaletlerde polis agresif bir tavır sergiliyormuş greencard ile gelenlere (vloglarda izlediğim kadarıyla). Siz hani eyalete gittiniz?
-
@Cancan tesekkür ederim.
-
@akmaz21213434 sana verilen belgeleri götür yeter. diplomalarının orijinallerini yanına al. bu nu istemiyorlar ama kendin için götür. San francisco havalimanında ayrı bir odada belgeleri kontrol ediyorlar. genelde bu böyle olur ama bazı havalimanlarında değişiyor sanırsam. onlar seni yönlendirecek zaten
-
@mresit teşekkür ederm
-
arkadaşlar cok acil bir sorum olcak. green card için sinovac kabul ediliyor mu?
-
@akmaz21213434 ben de benzer durumdayım henüz giriş yapmadım ocak sonunda girmeyi düşünüyorum. Giriş yaptığınızda bir problem olup olmamasıyla ilgili buradan bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
@Cancan nereden giriş yaptınız paylaşabilir misiniz?
-
Arkadaşlar oldu ki Trump başa geldi. Hali hazırdı green card kazanıp ülkeye girmiş göçmenleri ülkeden gönderebilir mi? Yoksa sadece düzensiz göçmenlerden mi bahsediyor?
-
@mresit Lottery ile kazananlari hele gecmise donuk hicbirsey yapamaz. Ama lottery'i kaldirdim baska bir sistem getirdim diyebilir. Lottery ile kazanip ulkeye giris yaparsan bir daha cikaramazlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum