DV2025 Sohbet Odası
-
arkadaşlar herkese günaydın yeni bir konu atıyorum ortaya hem değişik bilgileri olanlarda paylaşım yapmış olur. 50 k param var efsane ingilizcem var turist vizem var ve legal bir şekilde turist vizesiyle abd ye giriş yapmak istiyorum... ve ardından statü değişikliği yaparak ülkede kalmaya çalışmak istiyorum ne tavsiye edersiniz... kursa yazıl okula yazıl demeyin... derhal çalışma vizesi almam yada bir şekilde çalışmam lazım çünkü bu para bana sonsuza dek yetmez... siz olsanız ne yapardınız mesela ilginç fikirler gelebilir eminim :)
-
@debbieLA77 tek yol kaçak çalışmak yada sponsor olacak bir şirket bulup işlemlere başlatmak ki senin zaten çevren vardı onlara haber sal ben geliyorum
-
@ayvalik10 yok ben kendi kendime bir avukatla bu işi yapıcam... oradan eb 3 olur işçi vizesi olur... ufak yatırım olur... kaçak çalışmak olmaz ama aos yaparken... diye biliyorum artıları eksileri var dediler vizelerin işte fikirleri olanlat-r yazsın o yüzden dedim değişik tekliflere açığım :)
-
@debbieLA77 muslu hukuk bürosu ile irtibata geçsene forumdan başlarsın konuşmaya daha sonra oraya gidince yüzyüze devam edersin. Hem de senin işlemlere başlatmış olur.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
zaten cladia hanım ,le görüşüyorum sene başında bakıcaz duruma ben insanların fikirlerini merak ettim kim ne yapardı herkes bişewyler düşünüyor çünkü aklıma yatan bişeyler olabilir diye düşündüm açıkçası tabiki avukat esastır
-
@ayvalik10 şubat başı başlıyoruzx inşallah
-
@newbie97
Valla Heves Azaldı , Kazansak Bile Numara 10.000 Üzerinde Olursa Sevinebilecek Miyiz , Hangi Ülkelere Mail Atıcaz Hangisi Dönüş Yapacak Kabul Edecek Oraya Mülakata Gidip Gelirken Ne Kadar Ekstradan Para Gidecek Vs Vs Çok Karamsarlığa Kapıldık :)
Hep Bu Ankaranın Yüzünden :) -
@doguStone aynı düşünce içindeyim kazanmak için dualar ediyoruz umutla bekliyoruz ama ankara yüzünden dosya taşıma konusunda karamsarlığa bürünüyoruz kesinlikle sayfa yöneticilerin söylediği gibi ankaraya güvenmeyin bu düşünce içinde ben bir bütçe ayırdım bu sene de pasaport güçlenmesi için yurt dışı tatil planı yaptım temmuzda gemi turu ile italya fransa ispanya gezeceğim
-
Aynı fikirdeyim ,cikti ,cikti da ne oldu? Dosya taşımak için mail atıyorum ama bu yapılan haksızlık insanın acayip zoruna gidiyor vallahi sövesim var
-
@hsn-kartal moralinizi yüksek tutun ve hayırlısını isteyin rabbim sizin için gitmeyi hayırlı kıldıysa bir şekilde olacaktır ama mücadelenizi kesinlikle verin asla bırakmayın mücadelenizi youtubede denk gelmişti herşeyden vaz geçmiş bir talihli ve son anda verileceği bile kesin olmayan dünyanın bir ucundan mail alıyor video izlerseniz dinlerseniz olacaksa siz mücadelenizi edin illaki olur
-
@T-C-Kubilay-Dikici oraya da mail attım hocam :)
-
@hsn-kartal Merak ettiğim için soruyorum bilgim olması adına bülten 13.500 açıklandı ama sizin sıra 23k üstünde yani 23binler gelmeden siz dosya taşıma talebinde buluna biliyor musunuz
-
@T-C-Kubilay-Dikici bilmiyorum ki!deniyorum,ne kaybederim?
-
@hsn-kartal cut off içinde olmadanda taşıyabilirsiniz. Sen moskovada mısın hasan bey ?
-
@selamibasaran hocam 2 yıl moskova da yaşadım is gereği şuan istanbuldayim dosya taşımak için uğraşıyorum umarım dediğiniz gibi cutt off olmadan tasiyabilirim
-
@hsn-kartal İnşaatla alakalı bir işlerle mi ilgilendin. 2013-2021 arası moskovada yaşadım ben ondan sordum.
-
@debbieLA77 Direk yatırımcı vizesine geçiş yapicaksin ozaman , o ara bir yerlerde kacak calisicaksin mutlaka bulunur buluyolar yani 😀 başka birşey gelmez aklıma
-
@debbieLA77 Meksika restoranlarına felan gider kaçak çalışmayı teklif ederdim muhtemelen kabul olurdu. SSN kiralayıp doordash felan da yapılabilir. Olmadı internetten günlük iş tekliflerine bakılabilir örneğin adamın 1 odası boyanacaktır gidip boyanabilir
-
@hsn-kartal Yılmadan her ay atın mail bence. Zambiya ya felan da atın oraların yoğun olacağını sanmıyorum
-
Amerika da bir galerici sattığı aracın TL karşılığını duyunca nasıl tepki verir. Sadece 4:00 - 4:20 arasını seyredin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum