Dolar Çıldırdı
-
@T-C-Kubilay-Dikici Evet ama onunda faiz oranları düşük örneğin...
1.000.000 TL 92 günde
Kur korumalı mevduat hesabı net faiz kazancı : 37.397,26 TL
Normal mevduat hesabı net kazanc : 112.542,47 TL -
@Ramazan bir kaç gün önce yaptım kur korumalı yüzde 40 + 3 banka verdi getirisi 43 ile 92gunde en yüksek veren banka şuan için 47 veriyor arkadaki fark 4 kur artarsa ki bu ülkede herşey olabilir risk değecek fark yok

-
@T-C-Kubilay-Dikici çok teşekkürler
-
Kesinlikle tl de mevduat faizi çok yüksek olduğu için ben dolar yatirimimi koymayi planliyorum. Faiz o kadar yüksek ki dolar yükselse bile bence sorun yok.
-
Bu ileti silindi! -
Mart sonundaki secime kadar dollari mumkun oldugunca baskilamaya devam edeceklerdir.
Zaten enflasyonla savasmak gibi bir dertleri yok, tum odaklanma dovizi dizginleme uzerine.
-
$1 = 29.00 TL
-
@MySea 13 Aralıkda gözler faiz beklentisi ama altına baktığımızda ons gerilemesi faiz ya sabit tutacak yada ufak bir artış olabilir bugun alım yapacaklar %50 altı %50 usd alması yönünde oldu ben bu şekilde alım yaptım
-
@HockeyUmpire2 Çoğu yer 38 40 lardan hesaplıyor ona göre davranıyor... İpin ucu bırakıldığı an dolar her daim faizten üstün gelir tabi ama seçimden sonra kopar o ipin ucu muhtemelen
-
Dolar 1 lira arttığında verilen yüksek faizle aynı oluyor.
-
10.000 doları 29 liradan bozdurduk. Paramız 290.000 lira oldu. % 45 faiz oranından 32 günlük vadeli mevduat yaptık. Net 10.869 lira faiz aldık. Paramız 300.869 lira oldu.
32 gün sonra bankaya gittik paramızı dolara çevirelim dedik. Kur 1 lira artmış. 30 lira olmuş. Banka en iyimser olarak 30.5 liradan dolara çevirir. Vergi hariç.
300.869 liramızı 30.5 den dolara döndük. Elimize 9.864$ geçti.
10 bin dolarımız yüksek faizde 9.864$ a düştü.
Peki kur 38 lira olsaydı;
300.869 liramızı 38 e bölünce paramız 7.917$ olacaktı.Hesap böyle. Herkes istediğini yapabilir.
-
Çıldıran dolar değil, Türk lirası. Küçük gibi gözükebilir ama çok önemli bir ayrıntı. Sanki dolar veya euro ile ilgli bir şeymiş gibi düşünüyoruz. Çekmeyen telefon değil. Kapsama alanını doğru sunamayan gsm. Gibi gibi. Neyse alıştık artık. Böyle gelmiş böyle gider bir kaç yıla yüz binlerce lira kazanıyor oluruz.
-
HAZİNEDEN ALINMIŞ VE DÖVİZCİDEN ALINMIŞ KURLAR
HAZİNE SATIŞIi: 29.0050
DÖVİZ BOZUMU: 29.00
DÖVİZCİ SATIŞI : 29,05 -
Merhaba Teb bankasına elden dolar yatırabiliyor muyuz yoksa illa mobil şubeden mi almamızı istiyor ?
-
@gknatak97 atmleri zaten dolar kabul ediyor. Sadece sitesinden hangi atm dolar alıyor onlara bakabilirsin. İlla da bankaya girmeniz gerekmiyor. hangi atm ismi varsa onun üstüne tıkladığın zaman resim olarak dolar yada euro gösteriyor.
-
13.12.2023 KURLAR
HAZİNE 29,0290
DÖVİZCİ BOZUMU:: 29,05
DÖVİZCİ SATIŞI : 29,08 -
@T-C-Kubilay-Dikici İmzanızı gördükçe aklıma hep şu hikaye geliyor:
" Köyün birinde kuraklık olmuş, köylüler çare bulmak amacıyla yağmur duası için bir hocayı davet etmişler. Hoca 2 gün sonra geliyorum, tüm köylüler beni köyün tepe noktasında beklesin diye cevap vermiş. Dua günü geldiğinde, havada tek bulut yokmuş; köylünün büyük kısmı gelmemiş bile, tepede kafalarında takkeleri terlemiş halde bekleyen köylüleri gören hoca dua okumaktan vazgeçmiş. Köylülere demiş ki 'Siz yağmur yağacağına inanmıyorsunuz, bu yüzden dua etmenin de anlamı yok. Eğer inansaydınız elinizde şemsiyeyle gelirdiniz'. "
Siz şemsiyenizi elden düşürmüyorsunuz :)
-
@EasternStar hikayeyi sevdim :):)
-
14.12.2023 kurlar
hazine satış : 29,0250
döviz bozum 29,03
döviz satım 29,06 -
ABD'de yaşayip tr'ye tatile gelecekler için güncel bilgi olsun diye bırakıyorum;
Teb'de dolar hesabım var, tl'ye çevirmek için bankanın verdiği kur 28.88 civari.
BOFA travel rewards kredi kartıyla para çektiğimde bankanın verdiği kur 29.01 civari. ATM'den para çektiğimde de aynı kur veriliyor.
Amerika kredi kartı türk bankasından daha iyi kur veriyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum