Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak
-
@Mehmet-8, içinde söyledi: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak
bir soru daha ben bugun vizeye basvurdum sukur ama parmak izi 14 sonraya verdiler. bunu kisaltma sansimiz yok mu acaba ya da soyle sorayim: ben uscis den aldim parmak izi tarihini baska yer var mi?
vsf global merkezlerine bakiniz derim. 1 gunde isiniz tamam, biometric isleri cok hizli
-
Kanada vizesine amerikadan başvuran birileri var mı?
-
Arkadaşlar Türkiye’den Kanada’ya TS2023 vize başvurusu yaptım şuan ABD deyim buradan tekrar vize başvurusu yapabiliyor muyum bilgisi olan var mı?
-
@dlnsr Vizeniz oradayken çıkarsa pasaportunuzu Türkiye'ye göndermenize gerek yok. Los Angeles veya New York'tan bastırabiliyorsunuz pasaporta. Kaynak
Elden götürmeyecekseniz ABD'nin işlem ücretini yatırmanız gerekiyor sanırım. Elden götürecekseniz de bir ücret çıkabilir emin değilim, ama Türkiye'ye göndermekten daha mantıklı bir seçenek.
Ben ikinci başvuru için Türkiye'den ABD'deymişim gibi bir hesap daha açtım ve başvuruya izin verdiğini gördüm. Ama oradaki karşılığı ne olur bilemiyorum. Çarşamba gününe biletim var ve Kanada başvurum sonuçlanmadığı için gidip gitmemekte tereddütteyim. Önümde şu seçenekler var;
1- 22 sine kadar bekleyip, eğer vize çıkarsa gidip New York'ta bastırmak.
2- Red gelir ise gidip Abd'den tekrar başvurup 20 günde sonuçlanmasını beklemek.
3- Sonuç gelmeden ABD'ye gidip 2. bir başvuru yapmak ve 20 günde çıkmasını beklemek.
4- Bileti yakıp sürecin Türkiye'de sonuçlanmasını beklemek, duruma göre ABD ziyaretini yeniden planlamak.
Tabi ABD'den vize başvurusu yapıp yapamayacağımıza dair resmi bir kaynaktan cevap bulamadım. Foruma üye olup yazma sebebim de bu oldu.
Bilgi sahibi olan olursa acil haber verirse çok makbule geçecek.
-
Bu konuyu defalarca kez araştırdım Kanada’dan ırcc onaylı iki danışmana sordum cevap şu şekilde. 6 aydan daha uzun bir süreyle ABD de bulunan kişiler Kanada vize başvurusu yaparsa değerlendirme ABD de yapılıyor. Eğer turist vizesi ile yeni geldiyseniz başvuru Ankara’ya gönderiliyor. Ben şuan ABD ye geldim ilk başvurumu Türkiye’de yapmıştım sonucu bekliyorum hemen red gelirse 2. Yi buradan yapacağım
-
@Archangel vizeniz sonuçlandı mı merak ettim:) bizde de benzer bir durum var. Abd’den bastırabildiğimizi öğrenmemiz çok iyi oldu. Teşekkür ederiz bu bilgi için🙏 Abd’de bastırınca pasaportu kaç günde geri alabiliyoruz bununla ilgili bir bilgi alabildiniz mi?
-
@humbal Evet sonuçlandı, onay geldi biletten 1 gün önce. Bileti yaktım mecburen. 2 günde yapıştırdılar, dün teslim aldım pasaportu.
-
@Archangel çok sevindim hayırlı olsun vizeniz. Darısı başımıza:) ne zaman başvurmuştunuz peki?
-
@humbal Teşekkürler, darısı başınıza. 23 Ağustos başvuru, 01 Eylül Biometrik idi.
-
bir soru daha ben bugun vizeye basvurdum sukur ama parmak izi 14 sonraya verdiler. bunu kisaltma sansimiz yok mu acaba ya da soyle sorayim: ben uscis den aldim parmak izi tarihini baska yer var mi?
Merhaba başvurunuza cevap geldi mi acaba ? Kaç günde sonuçlanıyor merak ettim . Ben de bu günlerde başvursam yılbaşına yetişir mi acaba
-
Amerika'dan başvurup 1 aydan kısa surede sonuç alan var mı acaba ? Bugün başvursam yılbaşına yetişir mi ?
-
Merhaba amerikadan yakin zamanda f1 statusunda olarak basvuran var mi ?
-
Amerika’dan F1 veya J1 statüsü ile başvuranlar 2 hafta içinde sonuç alıyor geç kalmadan bir danışman ile başvuru yapabilirsiniz
-
@Sozer merhaba bu konuda yardımcı olabilecek danışman öneriniz var mı ? Siz nasıl yaptınız ?
-
@mustakbelyesilli, içinde söyledi: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak
Merhaba başvurunuza cevap geldi mi acaba ? Kaç günde sonuçlanıyor merak ettim . Ben de bu günlerde başvursam yılbaşına yetişir mi acaba
vfs global diye bir yer var. oraya gittim. uscis ten aldigim rendevuyu iptal ettim. Elhamdulillah benim vizem onaylandi.
-
@Sozer merhaba sizde mi bu şekilde j1 yada f1 dan başvuru yaptınız ?
-
@rockyfrdm34 benim turist vizem vardı hocam depremzede olarak kendim başvuru yaptım bu yüzden j1 /f1 vizesi olanlar nasıl başvuru yapıyor bilmiyorum
-
@Cmayaw galiba daha önce kanada vizesi olanlar veya kanadaya seyahat geçmişi varsa yada amerika vizesine sahip ise kanada icin visitor - turist vizesi başvurusunda ekstra finansal göstergeler, iş yeri belgesi gibi detaylar istenmiyor. Kolay ve basit bir basvuru prosedürü oluyor. Canplus diye bir tanımlaması vardı bunun galiba
-
@Sozer, içinde söyledi: Amerika'dayken Kanada Vizesine Başvurmak
Amerika’dan F1 veya J1 statüsü ile başvuranlar 2 hafta içinde sonuç alıyor geç kalmadan bir danışman ile başvuru yapabilirsiniz
Hocam bunu nereden biliyorsunuz, siz turist vizesi ile başvuru yaptığınızı söylemişsiniz. Tam olarak anlamadım, açıklayabilir misiniz?
Benim J1 vizem var, bununla Kanada üzerinden online olarak F1 vizesine başvurabiliyor muyum? -
@erkancay Kanadadasınız, Amerika F1 e mi başvuracaksınız? Sorunuzu doğru anlayıp ona göre cevap vermek adına soruyorum🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum