Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sonar paint de 600 e 600 yapmıştım


  • Merhaba başvuru ile iligli bir şey sormak istiyorum. Türkiyede intörn doktorum şuanda ve başvuru yapacakken hangi şıkkı seçmem gerektiğine emin olamadım. Ya da eğitim düzeyimiz bir önem arz ediyor mu başvuru düreci veya sonrası için? Bir sorun yaşamamak adına soruyorum çünkü başvurudaki seçimleri sonradan değiştiremem diye düşünüyorum.

    Greencard başvurusunda lise üniversite yüksek lisans ve doktora şıkları var bildiğiniz gibi.

    Avrupa ve amerikada TıpFak bittikten sonra intörnlük yapılıyor. Ben şuan intörnlük yapıyorum.

    Başvururken lise mezunu mi diyeceğim üniversite mi diyeceğim? Ya da mezun olmuş olsam doktora mı diyecektim. Çünkü üniversite şıkkı için 4 yıllık ve 2 yıllık diye söyledi baktığım yerde.
    Kaldı ki TR’de bir kısım fakülteler yüksek lisans şeklimde veriyor tıpfak mezunlarına diplomayı.

    Ne diyerek başvurduğumun bir önemi var mı? Yardımcı olabilirseniz çpk sevinirim.


  • @neoseptik ben de 600 yapmıştım aynı hatayı verdi 601 yapınca düzeldi


  • Başvururken çocuğumun doğduğu günü ufak bir ihtimal yanlış girmiş olabilirim. Kazanmam durumunda sorun oluşturur mu acaba?


  • @Blacksocks ds260 raporunda düzeltirsiniz o tarz ufak şeyler sorun olmaz

  • ⭐⭐⭐

    @ptcuye35, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Merhaba arkadaşlar. Googlea sordum ancak emin olamadığım için sizin de fikrinizi almak istedim. 2024 talihlileri tekrar başvurabiliyor mu? Case no'mun ve form doldurma tarihim yeterince iyi olmadığı için tekrar başvuru yapmamda bir sakınca var mı sormak istedim. 2024 talihlisi olarak son ana kadar uğraşacağım ama tekrar başvuru yapmamı önerir misiniz bir sormak istedim.

    Başvur.

  • ⭐⭐⭐

    @celica, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @Birgariphayat Kesinlikle Amerika. Bilenler bilir Euro Truck Similator var. oyununda Avrupa'da araba surerken bile boguluyorum. Tabi tum Avrupa boyle degildir ama ben Amerika adamiyim

    O oyunlarda nedense favorim ets 😂 Ats'de otomatik, ets'de manuel sürüyorum falan.

  • ⭐⭐

    @sahraelif merhaba. Üniversite diplomanızı henüz almadıysanız lise mezun diye yazabilirsiniz. Ayrıca şu konunun(Ücretsiz DV2025 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?) ilk iletisinde formun nasıl doldurulacağının detayları mevcut. link

  • ⭐⭐

    @Birgariphayat Net Amerika , Kanada dahi yok aklımda , Avrupa gitme imkanını , biraz zorlasam giderim ama bende Amerika adamıyım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @atillaavci3 gün - ay - yıl olarak doldurduysan sorun olur yoksa sıfırdan elenmezsin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sahraelif üniversite mezunu yazarsın bu kadar sorun etme


  • @Celenlii flaşla ışık tutarak halledilebilir


  • Dostlar hepinize tekrardan selamlar. Her gece uykudan önce bir doz Chicago reelsleri alıyorum ve her ne kadar buraya yazı yazmasam da her gün sabah işe geldiğimde bilgisayarı açar açmaz açtığım ve elimden geldiğince yazıları okuduğum tek site tabii ki yeşilkartforum.
    Tabii ki Amerika motivasyonum artarak devam ediyor. Buralardan gelecek umudunu çoktan kesmiş ve buradaki hayatımı ciddi bir şekilde hiç yurt dışı macerası yokmuşçasına ciddi bir şekilde devam ediyorum. Eşya alıyorum, işime gidip geliyorum ve yaşadığım her olumsuzluk ve haksızlıkta tek motivasyonum benden sonraki neslin bunlara maruz kalmayacağı ve elbet bir gün buralardan gidip kalan yıllarımı çalıştıkça kazanabileceğim , paramı güzelce harcayabileceğim, alım gücümün olduğu güzel kıyafetler giyinebileceğim ve sıkılmadan her istediğimi alabileceğim bir dünyanın olduğu. Ne yaparsam yapayım ülkemde minimal insanı ihtiyaçlarımın bu kadarını bile huzurla yapamayacağımı o kadar biliyorum ki.. Bu yazıdaki son sözüm şudur ki Bizi Cennet vatanımızdan göçe zorlayanlardan, gençliğimizde bize nefes aldırmayanlardan, vasıfsızlardan nasihat dinletenlerden, ailemizin yanında başımızı önümüze eğenlerden, vasıfsızların yanında diplomamızın değerini hiçe düşürenlerden ve kendileri sefa sürüp bize boğazından kes diyenlerden alacak ahımız var ve onlarla elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.


  • @hasnotben Umarım sizin için bu sene o sene olur. 10K altı Case Number dilerim. 🙂 Dediklerinizle aynı durumda o kadar çok kişiyiz ki. Parti kursak şimdiki paçozlardan daha iyi muhalefet yaparız 🙂


  • @Riethian Güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım :))

  • ⭐⭐

    Son başvuru saati nedir acaba?


  • @Atlantis00 yarın tsi ile 19:00 diye biliyorum


  • @berkmer bu durumda bu gece yarısı 00:01 de bıtmıyor dıye dusunuyorum dimi?


  • @hasnotben, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Dostlar hepinize tekrardan selamlar. Bazılarınıza göre çok yeniyim bazılarınıza göre de 24 odasında olan ve aylardır ara veren biriyim. Her gece uykudan önce bir doz Chicago reelsleri alıyorum ve her ne kadar buraya yazı yazmasam da her gün sabah işe geldiğimde bilgisayarı açar açmaz açtığım ve elimden geldiğince yazıları okuduğum tek site tabii ki yeşilkartforum.
    Son 6 ay içerisinde hayatımda bazı değişiklikler oldu; Şimdiki eşimle tanıştık, nişanlandık ve resmi nikahımızı da geçtiğimiz Cuma günü kıydık. Bu Pazar da düğünümüz olacak. Belki de Iğdır'dan forum kader yoldaşlarımız varsa da düğünümüze bekliyoruz.
    Tabii ki Amerika motivasyonum artarak devam ediyor ve eşimin de yurt dışında yaşamaya sıcak bakması ve evlenmeden önce de bunu öğrenmiştim (ki evlilik sürecimizi hızlandıran etkenlerden) Tabii ki de dv2025 çekilişinde resmi nikahtan önce katıldık. Buralardan gelecek umudunu çoktan kesmiş ve buradaki hayatımı ciddi bir şekilde hiç yurt dışı macerası yokmuşçasına ciddi bir şekilde devam ediyorum. Eşya alıyorum, işime gidip geliyorum ve yaşadığım her olumsuzluk ve haksızlıkta tek motivasyonum benden sonraki neslin bunlara maruz kalmayacağı ve elbet bir gün buralardan gidip kalan yıllarımı çalıştıkça kazanabileceğim , paramı güzelce harcayabileceğim, alım gücümün olduğu güzel kıyafetler giyinebileceğim ve sıkılmadan her istediğimi alabileceğim bir dünyanın olduğu. Ne yaparsam yapayım ülkemde 32 yaşından sonra minimal insanı ihtiyaçlarımın bu kadarını bile huzurla yapamayacağımı o kadar biliyorum ki.. Bu yazıdaki son sözüm şudur ki Bizi Cennet vatanımızdan göçe zorlayanlardan, gençliğimizde bize nefes aldırmayanlardan, 28 yaşında saçımıza sakalımıza ak düşürenlerden, vasıfsızlardan nasihat dinletenlerden, ailemizin yanında başımızı önümüze eğenlerden, vasıfsızların yanında diplomamızın değerini hiçe düşürenlerden ve kendileri sefa sürüp bize boğazından kes diyenlerden alacak ahımız var ve onlarla elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.

    bir çoğumuz benzer düşüncelerdeyiz dostum, en zoru da insanın içinde bulunduğu şartların düzeleceğine dair hiç bir umut kırıntısının kalmaması. Tüm sevdiklerimden, dostlarımdan, ailemden, mahallemden, Kadıköy'den, Üsküdar'dan, Beşiktaş'tan vazgeçmek öyle zor geliyor ki aslında düşündüğümde. Ama biliyorum ki benim için burada geçen her gün daha büyük bir işkenceye dönüşecek.

    Gece nba maçlarına bakıyordum. İnsanların mutluluğunu, eğlenmelerini öylesine kıskandım ki... Biz aptal insanlarla dört bir yanımız kuşatılmış, yan baktık diye bir hanzo tarafından öldürülür müyüz acaba diye korkuyla yaşarken, dünyanın bambaşka bir yerinde insanların bu kadar mutlu olmalarını kıskandım. Elbette Amerika cennet değil, orada da problemler var ama genel ortalamaya bakıldığında refah ve huzur seviyesi kıyaslanamayacak durumda.

    İnan olsun uzun zamandır sadece şu foruma girdiğimde kendime yakın insanlarla bir arada olduğumu hissediyorum. Belki eğitim seviyelerimiz farklı, hayat görüşlerimiz, dini inançlarımız farklı ama biliyorum ki buradaki insanlar da tıpkı benim gibi sadece insana yakışan insanca bir yaşamın derdinde. Umarım hepimizin dileği gerçek olur da biz de hakettiğimiz bir yaşama doğru yola çıkarız.


  • @MrtGnr Eskiden ne güzel güler eğlenirdik. Ben de artık sadece nba maçlarındaki bırakın izleyenleri oyuncuların çoğunun yaşı benden büyük ama bizden daha çocuksu eğleniyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum