Merhaba arkadaşlar,
Bir çok konuyu inceledim ama kendi durumun ile ilgili net bir konu açmak istedim.
2018 yılından beri Polis Memurluğu yapıyorum. 25 yaşındayım. Abd’ye yerleşip orada yaşamak istiyorum. Vizeleri araştırdığımda bana en uygun gelen F1 vizesi olduğunu gördüm. Dil kursu fiyatlarını araştırdığımda kalacak yer dahil 48 haftalık ücret 22-25 bin dolara geliyor. Bu ücret tabiki çok fazla ama en kolay yöntem bu olarak düşünüyorum.
Sorularıma gelecek olursak,
Türkiyedeki mesleğim orada vize değişikliği yapmama engel olur mu?
Ben 48 haftalığına dil kursu için abdye gidersem burdaki mesleğimi kaybediyorum, 48 haftanın sonunda ülkeden gönderirlerse ne yaparım bilmiyorum. Bu konudaki görüşleriniz çok önemli benim için.
22-25 bin dolar ciddi bi ücret. Dil kursunu Trden ayarlamak yerine başka bir yöntem mevcut mu?
Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ayrıca kendi görüşünüzü belirtmek isterseniz çok memnun olurum.






Sadece şöyle bir durum oldu 17 Ekim'de DS-3035 formunda imza unutmuşuz onu istediler. Aynı gün geri gönderdim. Bir gelişme olmadı henüz bekliyoruz.




